Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@08:24:05 GMT

یک پیک موتوری چه قدر می تواند در آمد داشته باشد؟

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۷۵۲۵

یک پیک موتوری چه قدر می تواند در آمد داشته باشد؟

تقاضا برای پیک موتوری بالاست، در نتیجه احساس می‌شود که درآمد این قشر از جامعه نیز مناسب است. اما واقعیت این است که درآمد موتورسوار تابع عوامل مختلفی است و نمی‌توان مقدار درآمد آن را به طور دقیق محاسبه کرد. پس ما به عوامل مؤثر در میزان درآمد پیک موتوری ها می‌پردازیم:

بنزین و استهلاک موتور

موتورسیکلت نیز مانند خودرو دارای استهلاک ماهانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استهلاک شامل خرابی و تعویض قطعات، تعویض روغن و دیگر مسائل مربوط به تعمیر و نگهداری موتور می‌شود. استهلاک به کارکرد موتور بستگی دارد و از این جهت پیک موتوری ها مدام در حال کار هستند، پس هزینه‌ای را باید برای تعمیر و نگهداری ماهانه موتور در نظر گرفت.

از سویی دیگر، افزایش میزان کارکرد موتور در روز تعیین کننده مقدار مصرف سوخت است. هر چقدر موتور بیشتر کار کند، سوخت بیشتری نیاز دارد. اما به طور کلی، موتورهای رایج در پیک موتوری اغلب در هر ۱۰۰ کیلومتر، ۳ لیتر می‌سوزاند. پس اگر فرض کنیم یک پیک موتوری در روز ۱۰۰ کیلومتر راه می‌رود، به ۹۰ لیتر بنزین در ماه نیاز دارد.

پس باید گفت که هزینه‌های استهلاک و بنزین در هر ماه اجتناب ناپذیر است و اینکه مقدار دقیق این هزینه‌ها چقدر می‌شود، بسته به میزان کاربرد موتورسوار دارد. به همان نسبت که پیک موتوری کار می‌کند، باید هزینه‌ای را برای تعمیر و نگهداری کنار بگذارد. اگر یک پیک هر روز به مدت ۸ ساعت کار کند، هزینه‌های استهلاک و بنزین آن نسبت به پیکی که ماهانه فقط ۱۰ روز کار می‌کند، بیشتر است.

مدت زمان کارکرد

به دلیل آنکه درآمد رانندگان پیک موتوری با هر سفر تعیین می‌شود، هر چه تعداد کورس ها بیشتر باشد، درآمد بالاتر می‌رود. هر کورس به معنای رساندن خدمات به یک مشتری واحد است. ممکن است پیک موتوری اینترنتی که وظیفه رساندن غذا به مشتریان را دارد، در یک ساعت دو کورس بروید. یعنی دوبار در یک ساعت به دو مشتری در دو منطقه شهری مختلف خدمات غذا تحویل داده است.

پس به طور قطع نمی‌توان گفت که کارکرد هر پیک موتوری چقدر است اما به طور متوسط همان هشت ساعت را می‌توان در نظر گرفت. گاهی اوقات زمان مشخصی از روز نیز در میزان درآمد پیک موتوری ها تاثیرگذار است. برای مثال، ساعت‌های پر ترافیک صبح و عصر در تهران برای پیک موتوری ها مناسب نیست اما ساعات نزدیک به ظهر و شب ترافیک کمتر است.

مسافت نیز در درآمد پیک موتوری ها موثر است. هر چه موتورسوارها کورس‌های نزدیک‌تر با تعداد بیشتر را بروند، درآمد ساعتی بیشتری دارند. اما برای کورس ها با مسافت طولانی که اغلب با ترافیک همراه است، درآمد ساعتی کاهش پیدا می‌کند. مسافت کوتاه حتی هزینه‌های بنزین و استهلاک موتورسیکلت را کاهش می‌دهد.

شرکت حمل و نقل

مورد دیگری در درآمد پیک موتوری ها تاثیر دارد، نوع شرکتی است که در آن مشغول به کار است. امروزه، اکثر شرکت‌های خدماتی و فروش محصولات دارای پیک موتوری های مخصوص به خود هستند که از طریق استخدام جذب کرده‌اند. حقوق این پیک موتوری ها ثابت به علاوه پاداش ماهانه است اما حضور فیزیکی در ساعات اداری الزامی است.

اما پیک موتوری ها می‌توانند برای شرکت های خدمات آنلاین برای سفارش غذا، ارسال کالا، حمل مسافر و موارد دیگر نیز کار کنند. کار در این شرکت ها برای آزاد عملی بیشتر برخوردار دارد. بدین معنا که پیک موتوری می‌تواند در هر ساعت از شبانه روز مشغول به کار شود. پس درآمد ثابت برای پیک موتوری آنلاین وجود ندارد.

داشتن آزادی عمل و عدم حضور فیزیکی در محل کار، برای بسیاری از افراد یک مزیت بزرگ محسوب می‌شود. آنها می‌توانند در هر ساعتی که دوست دارند کار کنند و حتی در کنار شغل تمام وقت خود، به صورت نیمه وقت به کار پیک موتوری بپردازند. همچنین، اکثر کسب و کارهای آنلاین، حقوق پیک موتوری ها را در طول چند روز پرداخت می‌کنند و دیگر نیازی است که آنها تا آخر ماه صبر کنند. از دیگر مزایای ناوگان های حمل و نقل آنلاین، داشتن سهمیه بنزین و تسهیلات دیگر مانند وام است.

درآمد پیک موتوری چقدر است؟

با تمام این تفاسیر به سراغ درآمد پیک موتوری می رویم. اگر فردی در یک شرکت به صورت تمام وقت کار کند، درآمدش به اندازه حقوق وزارت کار است. این حقوق چیزی در حدود چهار تا پنج میلیون در ماه است اما پیک موتوری دارای بیمه و دیگر مزایای شرکتی است. از سویی دیگر، اگر فردی در شرکت‌هایی که خدمات آنلاین دارند و از طریق وبسایت یا اپلیکیشن با مشتری در تماس هستند، مشغول به کار شود، این امکان را دارد تا با درآمد خود را با میزان کارکرد خود افزایش دهد.

معمولاً این پیک موتوری ها در بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون در ماه دارند. اما هزینه های سوخت و استهلاک موتور آنها نسبت به پیک موتوری‌های تمام وقت بیشتر است. با این حال، درآمد پیک موتوری اینترنتی با احتساب هزینه‌های جانبی، باز هم بالاست. پس در بازار پر تقاضای امروز برای پیک موتورها، همکاری را پلتفرم‌های آنلاین می‌تواند سودمند باشد. حتی این نوع خدمات در آینده گسترش بیشتری نیز پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

درآمد ۵٠٠ میلیون دلاری امارات از فرسودگی بنادر ایران!

۸۵ درصد پزشکان عمومی بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان درآمد دارند

۲۱۷ ۴۶

کد خبر 1665439

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: درآمد دو شغله ها درآمد پیک موتوری ها هزینه ها برای پیک شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۷۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی

بر اساس بودجه در سال ۱۴۰۳ بانک مرکزی سودده ترین شرکت دولتی است و سهم ۲۳ درصدی از درامدهای بودجه از محل سود سهم شرکتهای دولتی را به خود اختصاص خواهد داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نگاهی به فهرست شرکتهای دولتی بر اساس سود سهام در بودجه سال 1403 نشان میدهد بانک مرکزی سهم 23 درصدی از سود سهام شرکتهای دولتی را به خود اختصاص داده و سود ده ترین شرکت دولتی میباشد.

در رتبه دوم شرکت ملی نفت قرار گرفته که 18 درصد از واریزی مربوط به سود سهام شرکتهای دولتی را به خود اختصاص داده است.

ایمیدرو 13 درصد از سود سهم شرکتهای دولتی و ملی گاز ایران نیز 6 درصد از این پرداختها را به خود اختصاص داده اند. پالایش نفت ابادان  و تهیه و تولید مواد معدنی نیز در رده های بعدی قرار گرفته اند. سازمان دریانوردی و شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی نیز هر کدام سهم یک درصدی در این خصوص را روی دوش دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان تاخت و تاز موتوری‌ ها در محدوده بازار | طرح ترافیک ویژه موتورسیکلت سواران در محدوده بازار اجرا می شود
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • قطعی: بارسلونا پایان فصل در کره جنوبی
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»