Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس هیئت عامل ایمیدرو بر اهمیت همکاری و همگرایی شرکت‌های پیشران حوزه معدن و صنایع معدنی با شرکت‌های دانش بنیان در جهت استفاده بهینه از ذخایر معدنی کشور تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)؛ آقای وجیه اله جعفری در رویداد توسعه زیست بوم نوآوری حوزه معدن با اشاره به اکتشافات 7 سال اخیر در کشور افزود: اکتشافات وسیعی در حوزه معدن صورت گرفته که منجر به افزایش ذخایر معدنی کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گونه‌ای که فقط 5 تا 10 درصد از این ذخایر حدود 27 میلیارد دلار به ارزش ذخایر کشور افزوده است. این در حالی است که در صورت بهره مندی از تکنولوژی‌های جدید و به روز می‌توان کار اکتشاف را با سرعت و دقت بیشتری دنبال کرد.
 وی ادامه داد: استخراج بهینه نیازمند دانش جدید است که بازیگران اصلی این حوزه شرکت‌های دانش بنیان هستند که می‌توان با بهره گیری از ظرفیت آن‌ها دانش به روز در بخش‌های اکتشاف، استخراج و فرآوری به دست آورد.
 رئیس هیئت عامل ایمیدرو با اشاره به اهمیت حمایت نهاد‌های آموزشی و پژوهشی، صندوق‌ها و نهاد‌های خدماتی از شرکت‌های دانش بنیان افزود: ایمیدرو در این حوزه با دانشگاه ارتباط مستمری داشته و ایجاد مراکز پژوهشی نوع سوم همچون یونیدرو، مرکز هوشمندی، طرح زیست بوم نوآوری معدن و صنایع معدنی، برگزاری جشنواره دائمی اینوماین و نیز هوشمندسازی معادن با استفاده از ظرفیت مراکز فوق از جمله فعالیت‌های ایمیدرو در این حوزه است.
جعفری گفت: ایمیدرو نقش بستر ساز و تسهیل گر در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را دارد و در راستای شعار سال جهت توسعه شرکت‌های دانش بنیان 5 راهبرد و 23 اقدام را تدوین کرده است که طی سال 1401 و 1402 محقق خواهد شد.
 وی ادامه داد: با توجه به اینکه در کشور‌های معدنی جهان در حال حاضر به دنبال استفاده از فناوری روز برای تولید فولاد بدون کربن و کاهش آلایندگی در بخش معدن و صنایع معدنی هستند، استفاده از پتانسیل و توانمندی نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان در جهت دستیابی به این دانش‌ها و همگام شدن با تکنولوژی روز دنیا در حوزه‌های مختلف حائز اهمیت است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ذخایر معدنی شرکت های دانش بنیان صنایع معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۸۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان هواپیمایی کشوری، جعفر یازرلو سخنگوی این سازمان در این زمینه اظهار داشت: با عنایت به منویات رهبر معظم انقلاب درباره راهبرد حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان نماینده حاکمیت در هوانوردی غیرنظامی کشور، در راستای مقابله اثربخش‌تر با محدودیت‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی این صنعت ابرفناورانه و پیشران، در نظر دارد افزون بر راهبری، پشتیبانی و مشاوره‌های فنی ارائه شده، بستر حمایتی هدفمند جدیدی را برای گسترش فعالیت‌های آنان ایجاد کند.

وی افزود: در این راستا اعطای تسهیلات حمایتی به شرکت‌های دانش‌بنیان در دستور کار سازمان هواپیمایی کشوری قرار گرفته است.

یازرلو تصریح‌کرد: از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت هوانوردی واجد شرایط لازم دعوت می‌شود برای دریافت تسهیلات، جهت انجام پروژه‌های مورد نظر در این حوزه درخواست خود را مطابق توضیحات مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی کشوری B۲n.ir/caa۱ ارائه کنند.

وی خاطرنشان‌کرد: سقف دریافت تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی که حائز شرایط مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی باشند، ۱۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان