Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش امانی چهارشنبه در بازدید از پایانه مرزی شلمچه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سازمان راهداری بر اساس مصوبه ستاد ملی اربعین طرح های اصلاح و بهسازی جاده‌های منتهی به گذرگاه های مرزی، نصب نیوجرسی، نصب علائم راهنمایی و خط‌کشی نقاط پرحادثه را از ابتدای سال با اختصاص اعتبارات به استان‌های مرزی آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از روند اجرای طرح های مذکور در مسیرهای منتهی به گذرگاه های اربعین ابراز رضایت کرد و افزود: بر اساس برنامه زمانی انجام شده تا یک هفته قبل از آغاز پیاده‌روی اربعین طرح های زیرساختی به پایان خواهد رسید و مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت.

امانی به آمادگی کامل پایانه‌های مرزی برای استقبال از زائران اربعین اشاره کرد و بیان داشت:در شلمچه  ۴۸گیت، چذابه ۲۴ گیت و مهران ۶۰ گیت برای عبور آسان و بدون مشکل زائران اربعین در نظر گرفته شده ضمن اینکه گیت‌های اضطراری برای مواقعی که حجم جمعیت افزایش یابد در این پایانه ها پیش‌بینی شده است.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به اضافه شدن مرزهای خسروی، تمرچین و باشماق به عنوان گذرگاه‌های اربعین حسینی برای امسال اشاره کرد و بیان داشت:در مرز خسروی ساختمان، سایه بان و سالن‌های بزرگ برای استقبال از زائران پیش بینی شده است.

وی افزود:با توجه به قرار گرفتن ایام اربعین در فصل گرما به صورت موقت سایه بان و مه‌پاش در مسیرهای پایانه‌ها و گذرگاه‌های عبور زائران پیش‌بینی شده است.

اختصاص هشت هزار دستگاه اتوبوس برای جابه جایی زائران اربعین

معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همچنین گفت:هشت هزار دستگاه اتوبوس ناوگان برون شهری بخش خصوصی برای جابه جایی زائران اربعین در مسیر گذرگاه های مرزی در نظر گرفته شده و تلاش می شود سه تا چهار هزار دستگاه اتوبوس از بخش دولتی و سایر ارگان ها در این زمینه بکار گرفته شود.

وی در خصوص قیمت بلیت اتوبوس‌های اربعین گفت:در حال مذاکره برای تعیین کرایه جابه جایی زائران هستیم و این رقم به صورت رسمی اعلام خواهد شد ضمن اینکه پس از تصویب رقم کرایه نهایی اتوبوس اجازه افزایش خودسرانه کرایه را نخواهیم داد.

بر اساس تقویم رسمی کشور ۲۶ شهریور برابر با ۲۰ صفر ۱۴۴۴ هجری شمشی اربعین حسینی است.

مرز بین‌المللی شلمچه در ۱۵ کیلومتری غرب خرمشهر و ۲۰ کیلومتری بصره عراق قرار دارد.

مرزهای شلمچه و چذابه ۲ گذرگاه تردد زائران اربعین حسینی در خوزستان هستند.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شلمچه آبادان اربعین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شلمچه آبادان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شلمچه آبادان اربعین سازمان راهداری زائران اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۹۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جلال ماب یکشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه هفت کمیته زیر مجموعه ستاد اربعین فعالیت می‌کنند، گفت: کمیته‌های تغذیه و درمان جزو کمیته‌های با فعالیت گسترده محسوب می‌شود.

وی با اظهار اینکه سه هزار موکب زیر پوشش کمیته تغذیه ستاد اربعین سازمان دهی می‌شود می‌کنند، گفت: حدود دو هزار موکب در عراق مستقر می‌شوند و خدمات دهی می‌کنند و هزار موکب نیز در مسیر و مرزها و استان‌های مرزی فعالیت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه بین ۹۰۰ تا هزار موکب نیز به صورت خودجوش و بدون اینکه زیر پوشش و سازماندهی قرار گیرند، خدمات دهی می‌کنند، افزود: این موکب‌ها در مناطق مختلف از جمله خوزستان فعالیت و از زائران حسینی پذیرایی می‌کنند.

جلال ماب یادآور شد: حدود ۷ هزار دستگاه کامیون و خودرو اقدام به انتقال تجهیزات موکب‌ها می‌کنند و بیشتر مالکان خودروها به صورت افتخاری خدمات دهی می‌کنند و طبق پروتکل خاصی و بر اساس همکاری بین گمرک ایران و عراق این خودروها منتقل می‌شوند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه حدود ۲۰۰ هزار نیروی داوطلب به اداره موکب‌ها می‌پردازند، یادآور شد: اتباعی که از خاک ایران برای اربعین حضور می‌یابند، پتانسیل بسیار خوبی برای تبلیغ هستند و باید از این ظرفیت برای تبیین اربعین حسینی استفاده کرد.

وی با اظهار اینکه که سال گذشته ۷۰ هزار زائر خارجی ازخاک ایران روانه اربعین شدند، تصریح کرد: باید از این دستاورد برای تبیین اربعین بهره گرفت.

کد خبر 6091523

دیگر خبرها

  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی