Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به این‌که در بخش هوانوردی در یک جنگ تمام‌عیار با غرب هستیم،‌گفت: با همکاری وزارت دفاع و صمت در حال برنامه‌ریزی برای تولید هواپیمای ۵۰ نفره ایرانی هستیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌ محمد محمدی‌بخش در نشست خبری به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت در پاسخ به پرسش تسنیم، اظهار کرد: ایده و برنامه ساخت هواپیما از سال‌های قبل بوده و یک دستور و راهبرد است که جمهوری اسلامی ایران به آن توجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور برای این کار احتیاج به یک همگرایی و کار بزرگ صنعتی دارد.  در دنیا چند کشور در قالب کنسرسیوم تولید هواپیما را انجام می‌دهند.

وی با اعلام این‌که در این مسیر با محدودیت‌های خاص ایران برای این کار از همه ظرفیت‌های داخلی استفاده خواهیم کرد،‌افزود: پلتفرم‌های مربوطه تهیه و نیاز کشور در آن دیده شده است. بر این اساس سه پلتفرم 50، 72، 150 نفره تهیه شده که آنچه مد نظر است تولید این هواپیماها از 50 نفره آغاز می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام این‌که با همکاری مجموعه هسا تولید هواپیما عملیاتی می‌شود، اظهار کرد: البته باید در حوزه‌های مختلف بازنگری لازم صورت گیرد و با هماهنگی با وزارتخانه‌های راه، دفاع و صمت انتظار داریم اشکالات و معایب برطرف شود. در آینده نه چندان دور خبرهای خوبی از تولید هواپیمای ایرانی را اعلام کنیم. ضمن این‌که به طور همزمان ورود هواپیما همچنان در حال پیگیری می شود.

محمدی‌بخش همچنین در پاسخ به پرسش دیگر تسنیم، گفت: شرکت‌های هواپیمایی داخلی از روغن تولید داخل هواپیما استفاده می‌کنند.

محمدی‌بخش همچنین در ابتدای این نشست خبری با بیان این‌که شهریور و مهرماه سال گذشته با دستور وزیر راه و شهرسازی برنامه تحولی را در حوزه هوانوردی به دولت ارائه و مقرر شد این برنامه به‌عنوان یک برنامه جامع مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان این‌که صنعت هوانوردی دارای یک راهبرد 10 ساله است،‌ افزد: این برنامه شامل یک برنامه یک ساله برای پایداری صنعت و و 3 برنامه سه ساله برای توسعه است.

وی بیان کرد: با آسیب‌شناسی صورت گرفته این برنامه تهیه شده و صنعت هوانوردی می‌داند در تمام حوزه‌ها در چه مسیری حرکت کند. شناخت بازار منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای می ‌تواند در این مسیر به ما کمک کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در مرحله اول ورود واکسن در ابتدای فعالیت دولت سیزدهم را داشتیم. در بخش نهضت تعمیر قطعه با استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان یک رشد بسیار بسیار قابل توجهی را داشته‌ایم. ساماندهی مراکز آموزشی، ارتباط با مراکز دانشگاهی و ... به ما کمک کرد خیلی سریع روی پای خودمان بایستیم.

محمدی بخش د رادامه با اشاره به این‌‌که بیش از 3 ماه است که برای پروازهای اربعین برنامه‌ریزی کرده‌ایم، گفت: علی‌رغم محدودیت‌های کشور عراق،‌بخش زیادی از پروازهای اربعین به فرودگاه نجف خواهد بود.

وی اضافه کرد: اَبرپروژه را در شلوغ‌ترین فرودگاه کشور انجام دادیم. سخت است همزمان با پروازهای ورودی و خروجی باند 29 فرودگاه مهرآباد نوسازی شود.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در حوزه کارگو با افزایش هواپیماها به درصد قابل قبولی در این بخش رسیده‌ایم، اظهار کرد: حوزه جهش سطح تعمیر و نگهداری در کشور هیچ موتور و هواپیمایی را برای تعمیر و نگهداری به خارج از کشور نمی‌فرستیم. در زمان حاضر میزبان تعمیر هواپیمای کشورهایی هستیم که دارای فناوری هستند.

محمدی بخش تاکید کرد: تحریم کلمه سبکی است در بخش هوانوردی و ما در یک جنگ تمام عیار با غربی‌ها هستیم. در این راستا از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم تا تحریم‌ها را بی‌اثر و کم اثر کنیم که تا اینجا در این مسیر موفق بوده‌ایم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان هواپیمایی سازمان هواپیمایی تولید هواپیما محمدی بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۹۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: «بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: «در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.»

محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: «استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.»

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: «تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.»

محمدزاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم. او افزود: «بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.»

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: «بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.»

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901281

دیگر خبرها

  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • دستور رییسی باز هم ناممکن از آب درآمد!/ ساخت هواپیما فعلا شدنی نیست/ تکلیف یک میلیون دلار پولی که صرف شد چه می‌شود؟ (فیلم)
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی/ شایعه ناخالصی سکه از کجا آغاز شد؟
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید