Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه قرار نیست خودروهای لوکس وارد شوند، برای بار چندم بر ممنوعیت واردات خودروهای دست دوم، طبق قانون تاکید کرد و گفت: بر این اساس به‌ هیچ عنوان واردات خودروهای لوکس و دست‌دوم نخواهیم داشت.

به گزارش ایران اکونومیست، طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، سید رضا فاطمی‌امین صبح امروز (چهارشنبه) در رابطه با اینکه ورود خودرو به بازار بورس مشکل ایجاد نمی‌کند، اظهار کرد: سه سازوکار برای بحث خودرو وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین سازوکار فروش به‌ روش قرعه‌کشی است که در حال حاضر در چارچوب سامانه یکپارچه به صورت منظم در حال اجراست. دومی نیز برای خودروهایی است که به سبب افزایش تولید از فرآیند قرعه‌کشی خارج شده‌اند. در نهایت نیز سازوکار دیگر خودرو، بورس کالا است که قیمت پایه داشته و وارد بازار رقابت می‌شود. در این رقابت، قیمت واقعی، کاملا شفاف و مشخص است.

انباشت برخی تجهیزات که بدون ثبت‌سفارش وارد شدند، در بندر می‌ماند و ارتباطی با گمرک ندارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت در رابطه با چرایی انباشت برخی تجهیزات در گمرک گفت: برخی افراد تجهیزاتی را بدون ثبت سفارش، وارد می‌کنند و این کالا در گمرک وجود ندارد و در بندر است. بدلیل اینکه ثبت سفارش انجام نشده، در بندر می‌مانند و ارتباطی با گمرک ندارد. انباشتی که قبل از گمرک می‌بینیم، مربوط به تاجری است که مال خود را انبار کرده و ممکن است ببرد؛ لذا واردات حساب نمی‌شود.

حذف تدریجی قرعه‌کشی خودرو تا پایان امسال

همانطور که پیش‌تر نیز سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت از حذف تدریجی خودروها از فرآیند قرعه‌کشی تا پایان سال جاری خبر داده بود، وزیر صمت نیز امروز در این رابطه تاکید کرده است: پیش‌تر بنده اعلام کرده بودم در سال ۱۴۰۱ قرعه‌کشی حذف می‌شود، اما اینطور برداشت شد که از آغاز سال، قرعه‌کشی حذف می‌شود که برداشت صحیحی نیست. طبق برنامه‌ریزها مقرر شده است که قرعه‌کشی خودروها در طول سال و به‌تدریج حذف شوند که درحال انجام است.

آیین‌نامه واردات خودرو نهایی شده و در وضعیت خوبی است

وی در رابطه با آخرین وضعیت آیین‌نامه واردات خودرو، تصریح کرد: آیین‌نامه واردات خودرو نهایی شد و به جای خوبی رسیده است. چند قید در این آیین‌نامه لحاظ شده است؛ بطور مثال زمانی‌که خودرویی وارد می‌شود، بایستی خدمات پس از فروش داشته باشد یا خودرویی که وارد می‌شود، حتما بایستی انتقال فناوری صورت گیرد. هر شخصی که این شرایط را ایجاد کند، می‌تواند خودرو وارد کند؛ این موضوع منحصر به خودروسازان نیست.

وزیر صمت ادامه داد: اینکه واردات خودروها از چه کشورهایی انجام می‌شود، توسط بازرگانان مشخص می‌شود که خودرو از چه کشوری وارد شود و قیدی در این خصوص وجود ندارد.

فاطمی‌امین با بیان اینکه قرار نیست خودروهای لوکس وارد شوند، تاکید کرد: واردات خودروهای دست دوم هم طبق قانون ممنوع است.

یادآوری می‌شود که پیش از این چند باری مقام عالی وزارت صنعت، معدن و تجارت، تاکید کرده است که قرار نیست هیچ خودروی دست دومی وارد کشور شود.   

انتهیا پیام

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: واردات خودرو ، آیین نامه واردات خودرو ، ممنوعیت واردات خودروهای دست دوم ، حذف قرعه‌کشی خودرو ، قرعه کشی خودرو ، عرضه خودرو در بورس کالا ، سیدرضا فاطمی امین ، وزارت صنعت، معدن و تجارت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: واردات خودرو آیین نامه واردات خودرو حذف قرعه کشی خودرو قرعه کشی خودرو عرضه خودرو در بورس کالا سیدرضا فاطمی امین وزارت صنعت معدن و تجارت آیین نامه واردات خودرو واردات خودروهای قرعه کشی خودرو معدن و تجارت وزارت صنعت دست دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۰۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

به گزارش قدس آنلاین، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود ۳۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی ۴۱۲ نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که ۶۰ درصد از تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز ۱۴۰۳ تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به ۵۶ درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه ۸۰ چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی