Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روزنامه لبنانی "البناء" در گزارشی درباره دیدار امروز (چهارشنبه) میقاتی با عون و روند رایزنی ها بر سر ترکیب کابینه جدید لبنان نوشت: میقاتی به عون پیشنهاد حفظ ترکیب فعلی دولت و تغییر تنها تعدادی از وزرای کابینه به ویژه "عصام شرف الدین" و "امین سلام" با تعیین جایگزین برای این دو نفر را ارائه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال رسانه های لبنانی اعلام کردند که "ولید جنبلاط"، رئیس حزب سوسیالیست ترقی‌خواه لبنان، درخواست میقاتی برای معرفی جایگزینی برای وزیر مهاجرت و آوارگان کابینه را رد و اعلام کرده نمی خواهد در تعییین ترکیب دولت دخالت کند.

منابع نزدیک به رئیس جمهور لبنان به البناء گفتند: فضای حاکم بر گفت وگوها مثبت است و عون و میقاتی بر ادامه گفت وگوها درباره جزئیات ساختار کابینه و ترکیب های پیشنهادی تاکید  دارند، اما تحقق این هدف به میزان مقاومت رییس جمهور در برابر فشارهای جبران باسیل، رییس جربان آزاد ملی لبنان برای تعیین ترکیب دولت جدید بستگی دارد.

این منابع تاکید کردند: شایعات درباره امتیاز دادن میقاتی (به جریان های مختلف) بی اساس است، اما وی انعطاف بیشتری در  بررسی پیشنهادات مطرح شده نشان خواهد داد.

به گزارش این پایگاه خبری، عون در دیدار امروز خود با میقاتی، ضمن تاکید بر تقویت دولت فعلی، شمار اعضای وزرای پیشنهادی خود را به ۳۰ وزیر افزایش خواهد داد.(افزایش شش وزیر)

منابع "او تی وی "رسانه وابسته به رییس جریان آزاد ملی لبنان نیز اعلام کردند که در جلسه گذشته عون و میقاتی، اختلاف دو طرف بسیار اندک شده و طرفین تنها بر روی نام چند وزیر پیشنهادی اختلاف نظر دارند، از این رو نشست امروز ممکن است زمان مناسبی برای ختم بحران باشد.

به گفته این منابع و براساس برخی گزارش ها، نشانه‌هایی وجود دارد که میقاتی به این نتیجه رسیده که عدم تشکیل دولت جدید و ادامه فعالیت دولت موقت ممکن است از لحاظ قانونی مشکل آفرین باشد و عملکرد دولت در کشور را در شرایط بحرانی جاری با مشکل مواجه کند.

«میشل عون و دولت موقت وی ممکن است نتواند به لحاظ قانونی، وظایف رییس جمهور را ادامه دهد و این وضعیت خطرناکی را برای لبنان ایجاد می کند. میشل عون و میقاتی (به ویژه میقاتی)، برای تشکیل دولت جدید تحت  فشارهای  داخلی و خارجی قرار دارند.

یک منبع آگاه در جریان آزاد ملی لبنان به "البناء" گفت: تشکیل دولت جدید لبنان در شرایط کنونی سیاسی و اقتصادی به یک نیاز و ضرورت مبرم تبدیل شده است، زیرا دولت موقت نمی تواند اختیارات قانونی رییس جمهور را در دست بگیرد؛ یک دولت مستعفی که جایگاه قانونی خود را از دست داده، چگونه می تواند اختیارات قانونی  رئیس جمهور را بدست بگیرد؟ مساله خطرناک تر در این میان این است که هر تصمیم این دولت مستعفی به لحاظ قانونی (حقوقی) قابل نقض خواهد بود.

وی تصریح کرد: قانون اساسی لبنان اختیارات دولت موقت را "محدود" تعیین کرده است و جریان آزاد ملی، دغدغه کشور و منافع ملی و منافع شهروندان را دارد و نمی تواند بپذیرید که در این شرایط حساس و استثنایی اقتصادی حاکم بر کشور، زمام امور در دست یک دولت موقت باشد.

این منبع خاطرنشان کرد: این موضع ما ربطی به ملاحظات سیاسی و روابط شخصی ما با میقاتی ندارد، بلکه مساله مطرح در این میان، قانون اساسی است و مشکل ما با عملکرد میقاتی است.

 وی همچنین بر حمایت این جریان از پیشنهاد افزایش شش وزیر سیاسی برای مدیریت چالش های احتمالی در فرایند انتخاب رئیس جمهور به منظور پرکردن خلا سیاسی و اداری لبنان تاکید کرد.

برچسب‌ها بحران سیاسی لبنان قانون اساسی دولت لبنان میشل عون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بحران سیاسی لبنان قانون اساسی بحران سیاسی لبنان قانون اساسی دولت لبنان میشل عون تشکیل دولت دولت جدید دولت موقت آزاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۰۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو کنست صهیونیستی: هیچ چیز مهمتر از بازگشت اسرا نیست

ولادیمیر بیلک، عضو کنست رژیم صهیونیستی همزمان با کشمکش در کابینه صهیونیستی و شورای جنگ درخصوص ادامه مذاکرات با حماس اعلام کرد که از چه زمانی ادامه جنگ به یک ارزش در مذاکرات تبدیل شد؟ هیچ چیز مهمتر از بازگشت اسرا نیست.

براساس گزارش خبرگزاری سما فلسطین، این مقام صهیونیست در ادامه گفت: اگر برای نجات اسرائیلی‌هایی که توسط دولت جنایتکار نتانیاهو رها شده‌اند، باید جنگ را پایان دهیم، پس باید جنگ را پایان دهیم، حداقل در واقعیت خاورمیانه، که هر لحظه ممکن است منفجر شود.

بیلک در پایان نیز گفت: برای نتانیاهو، ادامه استفاده از واژه جنگ موضوع بقای سیاسی است از فاجعه‌ای که با تشکیل این دولت آغاز شد.

روز گذشته همزمان با ورود هیاتی از حماس به قاهره برای ادامه مذاکرات درخصوص جنگ، «بنی گانتس» عضو ارشد شورای جنگ رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو را تهدید کرد اگر اعضای کابینه‌ی او با پیشنهاد خوب برای توافق اسرا مخالفت کنند، کابینه را منحل می‌کند.

از سویی دیگر بزالل استموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی هشدار داد کابینه نتانیاهو بدون اجرای طرح عملیات نظامی در رفح حق موجودیت نخواهد داشت. با این وجود  روزنامه «تایمز اسرائیل» نوشت اگر حزب اسموتریچ از ائتلاف حاکم کناره‌گیری کند، دولت نتانیاهو به همکاری با بنی گانتس، رئیس حزب وحدت ملی تکیه خواهد زد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • عضو کنست صهیونیستی: هیچ چیز مهمتر از بازگشت اسرا نیست
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • نبیه بری: منتظر دریافت پیشنهاد فرانسه درخصوص کاهش تنش هستیم
  • قطعی موقت جریان برق در ۳ شهرستان گیلان
  • صدور حکم موقت علیه ضاربان داور دیدار لیگ ۲ تهران
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • شهادت ۲ فرمانده جماعت اسلامی لبنان در حمله رژیم صهیونیستی