Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، تیمی متشکل از اساتید و دانشجویان مدیریت جهانگردی دانشگاه تهران در مسابقات جهانی ابداعات و اختراعات آمریکا "Innoverse Expo ۲۰۲۲"، موفق به کسب مدال طلای این دوره از مسابقات شد.

اختراعات از نظر نوآوری، ماهیت طرح، مقرون به صرفه بودن، تأثیر اجتماعی و اقتصادی و فرصت‌های بازار، مورد ارزیابی و نمره دهی هیات داوران جشنواره اختراعات آمریکا قرار گرفت که تیم کشورمان موفق به کسب مدال طلای این جشنواره جهانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تیم ایران، امیرحسین پاینده، سامان کیوان‌نیا، علی شیرمحمدی، علی احمدی، زهره صرافی‌زاده فروتن و دکتر امین فرجی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران و رییس مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران حضور داشتند.

در این دوره از رقابت ها، مخترعان از بیش از ۲۵ کشور دنیا همچون کشورهای آلمان، آمریکا، ژاپن، چین، کره جنوبی، فرانسه، سنگاپور، کانادا، اندونزی، ایران با ارسال ۱۰۵۰ اختراع، ابتکار و نوآوری، طبق ارزیابی هیات داوران این جشنواره حضور داشتند.

 تیم ایرانی از نظر نوآوری، ماهیت طرح، کم‌هزینه و مقرون‌ به‌ صرفه بودن، تأثیر اجتماعی و اقتصادی، فرصت‌های بازار، با طرحی در گردشگری-هوشمند و گردشگری-مجازی در این جشنواره بین‌المللی برتر شناخته شد و مدال طلا در زیر گروه هوشمندسازی به آن تعلق گرفت.

تیم ایران پیش از این در جشنواره های ترکیه، ارشمیدس روسیه، لهستان و هند هم شرکت کرده و موفق به کسب مدال شده است.

به گفته علی شیرمحمدی دانشجوی کارشناسی ارشد گردشگری دانشگاه تهران و از اعضای تیم ایران، رقابت در رویداد و جشنواره آمریکا با توجه به حضور ۱۰۵۰ شرکت کننده از ۲۵ کشور دنیا سخت تر بوده است؛ برهمین اساس آنها برای شرکت در این رویداد ویژگی‌های جدیدی از جمله حس بویایی را به تورهای مجازی و Magic Carpet  یا قالیچه سلیمان را در این رویداد را اضافه کردند.

وی در ادامه گفت: در این پژوهش عملیاتی با ارائه یک مدل مفهومی جدید در رویکرد گردشگری مجازی با عنوان «گردشگری مجازی پویا»، به معرفی و به کارگیری فناوری‌های نوین همچون پهپادها پرداخته شد تا بتواند راهی کاملاً زنده برای بازدید از آن دسته از مکان‌های گردشگری ارایه دهد که گاهی دسترسی به آن‌ها می‌تواند بسیار سخت و هزینه‌بر باشد. در یک نمونه اجرایی در قلعه ابراهیم خان از توابع شهرستان نجف‌آباد اصفهان، از یک پهپاد مدل MAVIC PRO برای پرواز در مکان هدف به‌کار گرفته و ویدیوی آن به‌صورت آنلاین برای ایستگاه‌های محلی ارسال شد.

این پژوهشگر افزود: سپس با کمک لینک پخش مستقیم در اینترنت، در نمایی بسیار واقعی، تصاویر زنده به کمک دوربین‌های واقعیت مجازی در دسترس گردشگران مجازی قرار گرفت که صدها کیلومتر با مکان هدف فاصله داشتند. در این روش، پرنده با استقرار در یکی از پنج ایستگاه محلی در اطراف قلعه، به‌صورت هوشمند و بدون دخالت انسان بین ایستگاه‌ها پرواز کرد و گردشگرانی که در فاصله‌ای بسیار دور از قلعه قرار داشتند،  می‌توانستند روی مسیر حرکت بین ایستگاه‌ها، سرعت جابه‌جایی و «چشم مجازی» کنترل داشته باشد.

مسابقات جهانی  Innoverse Expo ۲۰۲۲، از ۲۲ تا ۲۴ ژوییه ۲۰۲۲ (مطابق با ۳۱ تیر تا دوم مرداد ۱۴۰۱) با حمایت فدراسیون بین‌المللی مخترعین (IFIA)، گوگل (Google)، سازمان جهانی مالکیت فکری A)، Interactive college of technology, AtlantaSanabil Investment Company، NIKCC creativity center، انجمن‌ها و مراکز نوآوری و اختراعات کره جنوبی، سنگاپور، اندونزی، چین، لهستان به صورت مجازی و حضوری در آمریکا برگزار شد.

شیرمحمدی گفت: این رویداد که در سایت پتنت the patent نمایه شده، معتبرترین اختراعات و ابداعات را معرفی می کند. این ایده در سازمان جهانی مالکیت معنوی ایده ثبت شده است. 

شیرمحمدی افزود:‌ این رویدادها بجز دریافت مدال معمولا جوایزی ندارند و بحث ارتباطاتی که برای  اجرایی شدن طرح با حضور در این رویدادها حاصل می شود، با اهمیت است. البته تیم ما بدنبال اجرایی کردن طرح در کشور است.

برچسب‌ها اینترنت ایالات متحده آمریکا ایران اختراع گوگل دانشگاه تهران نوآوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت ایالات متحده آمریکا ایران اینترنت ایالات متحده آمریکا ایران اختراع گوگل دانشگاه تهران نوآوری دانشگاه تهران تیم ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۱۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای رسیدن به طلای آسیا برنامه داشتم/ اسپانسر دارم اما کافی نیست

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات دوومیدانی قهرمانی جوانان آسیا درحالی به پایان رسید که در دومین روز این مسابقات نازنین فاطمه عیدیان در دوی ۴۰۰ متر مانع ضمن شکستن رکورد ملی جوانان و بزرگسالان ایران برای اولین بار یک مدال تاریخی به رنگ طلا را کسب کرد. عیدیان موفق شد با ثبت حد نصاب ۵۸.۸۶ ثانیه زودتر از سایر رقبای خود از خط پایان عبور کند و مدال طلا این رقابت‌ها را به دست آورد. این برای اولین بار است که دختران دوومیدانی ایران موفق شدند در قهرمانی جوانان آسیا صاحب مدال طلا شوند.

نازنین فاطمه عیدیان در گفت وگو با خبرنگار مهر در این رابطه اظهار داشت: کیفیت مسابقات در مقایسه با دو سال قبل بالاتر بود. سالهای گذشته بخاطر دارم که اصلا مرحله مقدماتی نداشتیم اما این دوره مسابقات مقدماتی هم اضافه شده بود که تعداد تیم ها را بالا برده بود. در مجموع سطح فنی رقابتها بالا بود و در این ماده مسابقات در دو راند برگزار شد که اکثر رقبا هم با توان بالایی شرکت کرده بودند.

وی با بیان اینکه سال گذشته مدال نقره این مسابقات را کسب کرده بودم؛ ادامه داد: دوست داشتم در سال جدید مدال خوش رنگتری را کسب منم حتی برای رسیدن به مدال هم برنامه داشتم. تمرینات خوبی را در طول یک سال گذشته پشت سرگذاشتم که خوشبختانه ثمره آن شد طلای آسیا. البته رنگ مدال برای قابل پیش بینی بود اما خوشحالم که موفق شدم این موفقیت را رقم بزنم.

دونده تاریخ ساز ایران در رقابت‌های آسیایی در پاسخ به این پرسش که شما همیشه از نداشتن اسپانسر گله داشتید، فکر می‌کنید با کسب مدال طلای آسیا این مشکل شما برطرف شود؛ گفت: من در حال حاضر اسپانسر دارم ولی هر ماه که می‌خواهم از حامی مالیم پول بگیرم به زحمت میفتم. اینطور به شما بگویم تا اشکم درنیاید واریزی برای من انجام نمی‌شود.

وی افزود: امیدوارم فدراسیون در این زمینه بیشتر از ملی پوشان حمایت کند. من شرایط همه دوستانم را در رشته دوومیدانی می‌بینم همه آنها مانند من نیاز به این حمایت دارند. درست است که من اسپانسر دارم ولی انتظار داریم فدراسیون بیشتر از گذشته به ملی پوشان توجه کند. برخی از اسپانسرها اذیت می‌کنند من مرداد سال گذشته باید مبلغی را دریافت می‌کردم که اسپانسر من یک هفته پیش این واریزی را برای من انجام داد.

عیدیان با اشاره به هزینه‌های رشته دوومیدانی گفت: دوومیدانی هم رشته ارزانی نیست. کفش میخی را شاید سالی یکبار نیاز باشد تهیه کنیم ولی کفش رانینگ را زیاد میخریم. سال گذشته کفش میخی‌ام را ۷ میلیون خریدم اما امسال همان کفش ۱۷ میلیون تومان شده است.

دارنده مدال طلای آسیا در دوی ۴۰۰ متر با مانع خاطر نشان کرد: دوست دارم امسال به مسابقات قهرمانی جوانان جهان هم اعزام شوم. فعلا ۳ ورزشکار هستیم که موفق به کسب ورودی این مسابقات شدیم و رقابتها نیز شهریور در آمریکای جنوبی برگزار خواهد شد. امیدوارم بتوانیم در این مسابقات حضور پیدا کنیم و ضمن کسب تجربه با دست پر به ایران برگردیم.

کد خبر 6092233

دیگر خبرها

  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • تجلیل از ۱۳ مخترع برگزیده در جشنواره ملی اختراعات خلیج فارس
  • مدال محشری با صعود به نیمه‌نهایی قطعی شد / ۵ بوکسور فردا به میدان می‌روند
  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند
  • برای رسیدن به طلای آسیا برنامه داشتم/ اسپانسر دارم اما کافی نیست
  • نخستین مدال ایران قطعی شد
  • نخستین مدال ایران قطعی شد/ شعبان از دور رقابتها کنار رفت
  • رقابت های بوکس قهرمانی آسیا؛ نخستین مدال ایران قطعی شد
  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر