Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در شصت و هشتمین شماره ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» مهمترین چالش‌های صنعت آسانسور کشور و راهکارهای برون‌رفت از آن توسط مدیران و صاحب‌نظران این حوزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در بخش پرونده ویژه شماره جدید ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» مصاحبه‌هایی با علی بلوکی، مدیرعامل شرکت کارآمد با عنوان «سرعت پیشرفت شرکت‌های کوچک در صنعت آسانسور کم است»، حمید جلوخانی، مدیرعامل گروه مهندسی آساکُد با موضوع «سیاست‌های دولت در جهت حمایت از تولید نیست»، مهدی اکبرپور، مدیرعامل شرکت لیان پیشرونیک پایتخت با عنوان «استفاده از قطعات تقلبی در صنعت آسانسور موجب افزایش خسارت می‌شود»، محمدمهدی یاوری، مدیرعامل شرکت هیدروپک آسانسور با موضوع «رشد سرمایه‌گذاری در تولید با استفاده از سیاست‌های تشویقی» و ایرج نیازی، نایب رییس سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی ایران و خدمات وابسته با عنوان «کاهش ۹۰ درصدی حوادث در صنعت آسانسور» به چاپ رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این بخش، بهنام صفری، مدیر فنی گروه مهندسی آساکُد، به مهمترین راهکارهای صرفه‌جویی انرژی و هزینه ساخت در آسانسور پرداخته است.

در بخش اقتصاد بازار شصت و هشتمین شماره از این نشریه نیز گفت‌وگوهایی با محمدحسین متقی‌زاده، رییس هیات مدیره اپراتور دانش‌بنیان آی‌تی‌ساز با موضوع «ارائه خدمات بانکی، بیمه‌ای و بورسی در بستر هوش مصنوعی»، ابوالفضل آقادادی، مدیرعامل شرکت بیمه کوثر با عنوان «رضایت مشتریان ضامن افزایش سودآوری است»، سید محمدرضا فرحی، مدیرعامل بیمه بازار با موضوع «فروش آنلاین بیمه بر بستر فناوری‌های نوین»، ناصر مرادی، مدیرکل بازاریابی و فروش سازمانی شرکت ارتباطات مبین‌نت با عنوان «ارائه خدمات شبکه‌ای مبتنی بر نیاز سازمان‌ها در سراسر کشور» و عباسعلی حقانی نسب، رییس هیات مدیره شرکت سبدگردان هدف با موضوع «زیان اقتصاد مولد از عدم تصویب قانون مالیات بر سوداگری» انجام شده است.

در بخش دنیای انرژی این شماره نیز مصاحبه‌هایی با عبدالغنی امینی، مدیرعامل کانون پیشگامان توسعه انرژی با موضوع «۹۹ درصد مدیران صنایع انرژی بوشهر غیربومی هستند» و محسن واعظ تهرانی، مدیرعامل مجموعه کارخانجات مادر تخصصی عایق آسیا با عنوان «قیمت و کیفیت مولفه‌های اصلی مشتری‌مداری» منتشر شده است. همچنین گزارشی با موضوع «افزایش سهم ایران از تجارت جهانی گاز با استفاده از دیپلماسی انرژی» از دیگر مطالب منتشرشده در این بخش است.

در بخش دنیای صنعت شصت و هشتمین شماره جدید این ماهنامه نیز گفت‌وگوهایی با علی صدرالهی، مدیرعامل شرکت مبل تاچ با موضوع «رواج مواد اولیه بی‌کیفیت در صنعت مبلمان»، سید مهدی حسینی، مدیر فروشگاه‌های شرکت صنعتی رویال هوم با عنوان «رکود خرید و فروش در بازار مبل نمایان است»، حمید صمیمی، مدیرعامل برند ارژنگ با موضوع «ورود به بازارهای جهانی با تولید کالاهای دکوراتیو ایرانی»، صلاح شرافت، مدیرعامل شرکت شرافیت با عنوان «زیرساخت کافی برای افزایش تولید وجود ندارد» و همچنین پوریا میرعشقی، رییس هیات مدیره شرکت توسعه فناوری تیوان با موضوع «به بومی‌سازی محصولات توان‌بخشی دست یافته‌ایم» و عباس هاشمی، دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با عنوان «دخالت دولت در سطح بنگاهی کمکی به بهبود کسب‌وکار نمی‌کند» منتشر شده است.

در بخش اقتصاد کلان این نشریه نیز مصاحبه‌هایی با سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی، مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی، ابوالفضل ابوترابی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی با موضوع «توزیع کالاهای اساسی از طریق کالا برگ الکترونیکی» و مسعود دانشمند، دبیرکل خانه اقتصاد ایران با عنوان «در توافقات برجام منافع اقتصادی باید در اولویت باشد» انجام شده است. همچنین یادداشتی با موضوع کاهش انگیزه سرمایه‌گذاری با افزایش تورم توسط فرخ گلباز، دکتری تخصصی مدیریت رفتار سازمانی به رشته تحریر درآمده است.

شصت و هشتمین شماره ماهنامه دنیای سرمایه‌گذاری به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی در ۱۰۴صفحه با قیمت ۱۰۰ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 5571864 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: معرفی نشریات اقتصاد سرمایه گذاری معرفی کتاب کتاب و کتابخوانی کیومرث عباسی قصری تازه های نشر حوزه هنری موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر درگذشت سازمان تبلیغات اسلامی دفاع مقدس بازی های رایانه ای مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی محرم 1401 عاشورا دنیای سرمایه گذاری شصت و هشتمین شماره مدیرعامل شرکت صنعت آسانسور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۳۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد

امتداد - مدیر عامل بانک ملی ایران در مراسم تقدیر و معارفه مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی گفت: بخش مهمی از شرکت‌های زیرمجموعه بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۲ سودآور شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، ابوالفضل نجارزاده در این مراسم با اشاره به منویات مقام معظم رهبری درباره خروج بانک‌ها از بنگاهداری و سیاست دولت در راستای اجرای قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر، گفت: تلاش‌های فراوانی در گروه توسعه ملی و شرکت آینده پویا در راستای واگذاری‌ها صورت گرفته است.

وی ضمن تقدیر از خدمات حسین مدرس خیابانی مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی تأکید کرد: در حال حاضر با تلاش‌های صورت گرفته، بخش مهمی از شرکت‌های زیر مجموعه بانک سودآور هستند و این روند باید امسال نیز با قدرت ادامه پیدا کند.

مدیرعامل بانک ملی ایران با تأکید بر توانمندی و تجارب علی نبوی مدیر عامل جدید شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی، بیان کرد: هدف بانک ملی ایران این است که امسال در مجموع شرکت‌های زیر مجموعه ۵۰ همت واگذاری انجام گیرد. بنابراین همه ارکان بانک و شرکت‌ها باید برای تحقق این هدف تلاش کنند.

نجارزاده ضمن تأکید بر تداوم شفاف‌سازی در شرکت‌های زیرمجموعه گفت: سال گذشته بخش مهمی از پرونده‌های باز گروه توسعه ملی به نتیجه رسید و باید تلاش شود تا امسال هم باقیمانده این پرونده‌ها منتج به نتیجه شوند.

وی تأکید کرد: واگذاری شرکت‌های زیر مجموعه باید با قیمت واقعی صورت گیرد. بانک ملی ایران هر حمایتی که ضروری باشد، از شرکت‌های زیر مجموعه به‌عمل می‌آورد و پس از سوددهی آن‌ها و فراهم شدن شرایط لازم برای واگذاری در این رابطه اقدام خواهد کرد.

وی با تأکید بر انضباط مالی در شرکت‌ها و جانشین‌پروری در گروه توسعه ملی گفت: مقام معظم رهبری امسال را با نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کرده‌اند. این موضوع بیانگر راهبرد مهمی‌ست که بانک ملی ایران باید به عنوان بازوی اجرایی دولت در نظام بانکی برای تحقق آن بکوشد. در این رابطه ضروری‌ست تا گروه توسعه ملی با برنامه‌ای مدون اقداماتی انجام دهد که علاوه بر تحقق شعار سال در این بخش، باری از دوش مردم و اقتصاد کشور برداشته شود.

عباس شفیعی، رئیس هیأت مدیره بانک ملی ایران در این مراسم ضمن تقدیر از حسین مدرس خیابانی مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی و تأکید بر توانمندی‌های علی نبوی مدیر عامل جدید این شرکت گفت: بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاست‌های دولت سیزدهم، حمایت از شرکت‌های زیر مجموعه را با هدف رشد و سوددهی آن‌ها ادامه می‌دهد و پس از به قیمت رسیدن این شرکت‌ها و حصول شرایط مطمئن، نسبت به واگذاری آن‌ها اقدام خواهد کرد. 

وی افزود: سال گذشته اقداماتی در راستای واگذاری‌ها در گروه توسعه ملی صورت گرفته است که امیدواریم امسال هم این روند با قدرت بیشتری ادامه پیدا کند. 

همچنین علی نبوی مدیر عامل جدید شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی در این مراسم ضمن تشکر از حسن اعتماد مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره بانک ملی ایران اهم برنامه‌های خود را تشریح کرد.

حسین مدرس خیابانی نیز در این مراسم گزارشی از عملکرد خود در دوران تصدی مدیریت شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی به مدیر عامل و هیأت مدیره بانک ملی ایران ارائه کرد.

در این مراسم اعضای هیأت مدیره و هیأت عامل نیز ضمن تقدیر از خدمات ارزنده حسین مدرس خیابانی مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، انتخاب علی نبوی به‌عنوان مدیر عامل جدید این شرکت را موجب تقویت عملکرد این شرکت در بخش‌های مختلف دانستند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید