Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدای ایران- با سلام خدمت شما . خانم دکتر زارع همانطور که مستحضرید، بدنبال ارائه گزارش تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از شرکت فولاد مبارکه توسط مجلس شورای اسلامی، مطالبی در خصوص قرارداد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با شرکت فولاد مبارکه اصفهان نیز مطرح شد. لطفا بفرمایید موضوع قرارداد مذکور چیست؟



با سلام خدمت شما و تشکر از اینکه برای روشن شدن افکار عمومی و رفع برخی شایعات و ابهامات طرح شده در گزارش منتشر شده منتسب به مجلس شورای اسلامی و فضای مجازی در این خصوص، این مصاحبه را ترتیب دادید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قرارداد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با شرکت فولاد مبارکه، با نظارت و تایید حوزه پژوهش و فناوری و معاون وقت، در جهت ارائه خدمات دانش بنیانی، مشاوره ای و آزمایشگاهی در تاریخ ۳/۶/۹۸ به امضا ریاست واحد تهران غرب رسید.

یادآور می شوم با توجه به رسالت دانشگاه آزاد اسلامی در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، مبنی بر درآمد زایی غیر شهریه ای واحد های دانشگاهی،  بستن چنین قراردادهای برون دانشگاهی جزو اقدامات لازم و ضروری در تمام واحد های دانشگاه های آزاد اسلامی به شمار می رود . البته در سالهای اخیر، بسیاری از این شکل قرارداد ها نیز توسط ریاست عالیه دانشگاه منعقد شده است.

  در ادامه باید متذکر شوم هدف از انعقاد این قرارداد نیز در راستای نیل به اهداف کلان درآمدزایی و ارتباط با صنعت در واحد تهران غرب منعقد شد تا از این طریق دانشگاه با اتکا به توان دانش اعضای هیات علمی،پاسخگوی معضلات صنعت کشور باشد.



 در خصوص موضوع قرارداد با شرکت فولاد مبارکه، مبلغ قرارداد ، مدت اجرای قرارداد و نحوه پرداخت آن توضیح دهید.



در پاسخ به این سوال باید عر ض کنم،  قرارداد با شرکت فولاد مبارکه با موضوع "انجام خدمات دانش بنیان و پروژه های تحقیقاتی و خدمات مشاوره ای و آزمایشگاهی"، به اعتبار ده میلیارد ریال  و برای سه سال منعقد گردید.

اصولا روال این قراردادها به گونه ای است که در ابتدا، مبلغی به عنوان اعتبار برا ی انجام تهعدات مطرح شده در تفاهم نامه تعیین و براساس اقدامات انجام شده و پروپوزالهای ارائه شده و البته با تأیید متخصصان امر، پرداخت ها به حساب واحد انجام  می شود.

 باید تاکید کنم در این رابطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب،  از بین 6 طرح پیشنهادی تاکنون فقط یک طرح پذیرفته و اجرا گردیده است که این طرح نیز تقریبا بیست درصد مبلغ اعتبار را با ارایه پروپوزالهای لازم توانسته است جذب کند.  از این رو از اساتید هیات علمی واحد که با تلاش بسیار این پروژه را به نهایت رساندند  متشکریم.

همچنین از همراهی و مساعدت ریاست واحد که همواره حامی حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد تهران غرب در تنظیم  قرارداد ها و تفاهم نامه ها با مراکز صنعتی و فرهنگی می باشد، کمال سپاس و امتنان را دارد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد غرب پروین داداندیش فولاد مبارکه واعظی تحقیق و تفحص شرکت فولاد مبارکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۳۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضایی در جلسه هم‌اندیشی اعضای شورا با رئیس و معاونان دانشگاه آزاد همدان، اظهار کرد: مرکز مطالعات و پژوهش‌ها از دوره چهارم شورا پایه‌گذاری شد.

وی به نقش مهم دانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه آزاد در روند پژوهشی و مطالعاتی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد همدان نقش مؤثری در شکل‌گیری و تداوم مرکز پژوهش‌ها ایفا کرده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: اساتید دانشگاه آزاد همدان همواره در کارگروه‌های تخصصی زیرمجموعه مرکز پژوهش‌ها نقش برجسته و اثرگذاری داشته و دارند.

رضایی خواستار تعامل و همکاری بیشتر دانشگاه آزاد همدان با شهرداری و مدیریت شهری شد و افزود: امید است به واسطه افزایش همکاری در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی، شاهد نقش برجسته‌تر و مؤثرتر این دانشگاه در طرح‌های توسعه شهری و مطالعات و پژوهش‌های مربوط به این حوزه باشیم.

وی با بیان اینکه در بودجه سال جاری شهرداری حدود ۵۰ میلیارد تومان در حوزه مطالعات و پژوهش، پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: امید است دانشگاه آزاد نیز با ارائه مطالعات و طرح‌های اثرگذار در این بخش ورود کند.

شهابی‌نیا: انتظار داریم دانشگاه‌ها در حوزه پژوهش‌های شهری، نقش فعال‌تری ایفا کنند

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان با بیان حرکت دانشگاه‌ها به سمت نسل چهارم که منجر به ایفای نقش فعالانه دانشگاه‌ها در ارائه خدمات اجتماعی، توسعه منطقه‌ای، مشارکت منطقه‌ای، نوآوری منطقه‌ای و کارآفرینی دانشگاهی و مشارکت اجتماعی است، اظهار کرد: دانشگاه نسل چهارم به دنبال تحقق اهداف آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی در سایه عمل به مسئولیت اجتماعی است.

سعید شهابی‌نیا با تأکید بر اینکه در حوزه آموزش در کشور مشکل داریم، ادامه داد: آموزش‌های لازم به دانشجویان و اساتید در خصوص نحوه و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه نمی‌شود، در مقابل انتظار قدم نهادن استاد و دانشجو در حوزه دانش‌بنیانی را داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: شهرداری‌ها گستره مأموریتی و خدماتی بالایی دارند، به تناسب نیز نیازهای بیشتری به پژوهش در حوزه‌های مختلف دارند، که این امر سبب شده است شهرداری همدان نسبت به سایر دستگاه‌ها بودجه بیشتری را به امر پژوهش اختصاص دهد.

رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه و شهر است

غلامرضا خاکساری نیز با بیان اینکه رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه، سایر دانشگاه‌ها و شهر است، اظهار کرد: برگزاری این جلسه به منظور ارتباط بیشتر با مجموعه شهری است.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال، گفت: با توجه به شعار سال و تأکید بر مشارکت مردم، دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از نمادهای مشارکت مردمی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد: در همه زمینه‌ها در بسیاری از نقاط دنیا تمام امورات شهری به دست شهرداری‌ها بوده و امید است برگزاری اینگونه جلسات آغازی بر ارتباط و تعامل بیشتر دانشگاه با مدیریت شهری باشد.

خاکساری با بیان اینکه با توجه به ظرفیت دانشگاه و طبق سند تحول به دنبال مسئله محوری و حل مسئله هستیم، افزود: مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان نیز این مهم را به خوبی درک کرده و با انجام کارهای پژوهشی اقدام به شناسایی ضعف‌ها کرده است.

وی تصریح کرد: مرکز پژوهش‌هی شورای شهر با استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی و بهره‌گیری از پژوهش‌های انجام شده، امکان کمک به مدیریت شهری و حل ضعف‌های شناسایی شده را دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد اجتماعی تأثیرگذار در شهر بوده و نگاه ویژه به این دانشگاه لازم است.

کد خبر 6089861

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری