Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان بزرگترین پارک خورشیدی جهان قصد دارند تا سال ۲۰۳۰، امکان دستیابی به پنج گیگاوات انرژی را فراهم کنند.

به گزارش ایران اکونومیست و به نقل از آی ای، "اداره برق و آب دبی"(DEWA) قصد دارد تا سال ۲۰۳۰، به پنج گیگاوات انرژی در "پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم"(Mohammed bin Rashid Al Maktoum Solar Park) برسد که بزرگترین پارک خورشیدی جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم، یکی از ارکان کلیدی طرح "راهبرد انرژی پاک دبی ۲۰۵۰"(Dubai Clean Energy Strategy ۲۰۵۰) و "راهبرد انتشار کربن صفر دبی"(Dubai Net Zero Carbon Emissions Strategy) است تا ۱۰۰ درصد ظرفیت برق دبی را از منابع انرژی پاک تا سال ۲۰۵۰ تامین کند.

در ماه ژوئیه گزارش شد که ممکن است بازدهی پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم براساس به‌روزرسانی بودجه ارائه‌شده توسط اداره برق و آب دبی کاهش یابد. این به‌روزرسانی نشان داد که ۱۲ میلیارد درهم معادل ۳.۲۷ میلیارد دلار برای تکمیل پروژه‌های "تولیدکننده برق مستقل"(IPP) به پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم اختصاص یافته است. به علاوه، دو زیرساخت دیگر نیز به پنج سال آینده تخصیص داده شده‌اند.

به‌روزرسانی این خبر پس از بازدید "سعید محمد الطایر"(Saeed Mohammed Al Tayer)، مدیرعامل اداره برق و آب دبی از این محل نشان داد که ۲۰۳۰، آخرین مهلت پروژه برای رسیدن به میزان انرژی پنج گیگاواتی است.

الطایر اخیرا توسط سه مقام شرکت "Shuaa Energy" در مورد فاز پنجم پارک خورشیدی آگاه شد. همچنین، اداره برق و آب دبی در این هفته اعلام کرد که پروژه دوم از فاز پنجم، ۹۳.۳ درصد و پروژه سوم ۲۶.۳ درصد پیشرفت داشته است.

اداره برق و آب دبی در سال ۲۰۱۹ با دریافت کمترین پیشنهاد برای این مرحله، به رکورد جهانی دست یافت.

آغاز پروژه

بزرگترین پارک خورشیدی جهان که در سیح الدحال، دبی واقع شده، برای کاهش انتشار دی‌اکسید کربن تا سال ۲۰۳۰، سالانه بیش از ۶.۵ میلیون تن طراحی شده است. این پارک خورشیدی، طیف گسترده‌ای از فناوری‌های فتوولتائیک و انرژی خورشیدی متمرکز را به کار می‌گیرد.

همچنین، این تسهیلات شامل یک مرکز نوآوری است و یکی از بزرگترین مراکز تحقیق و توسعه در منطقه به شمار می‌رود.

در سال ۲۰۱۳، بهره‌برداری از پارک خورشیدی با راه‌اندازی فاز نخست پروژه آغاز شد. فاز دوم این پارک، در آوریل سال ۲۰۱۷ تکمیل شد.

اداره برق و آب دبی، یک شرکت زیرساخت خدمات عمومی است. این شرکت در سال ۱۹۹۲ توسط شیخ مکتوم بن راشد آل مکتوم تأسیس شد.

این پژوهش، در "PV Magazine" به چاپ رسید.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: پارک خورشیدی ، انرژی ، برق ، دی‌اکسیدکربن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پارک خورشیدی انرژی برق دی اکسیدکربن بزرگترین پارک خورشیدی جهان تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۴۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مرادعلی الله وردی اظهار کرد: این بلوار به محلی برای استقرار مشاغل مزاحم شهری تبدیل شده است از این رو حذف پل‌ها برای مسدود کردن دسترسی خودروها به پیاده روها با جدیت دنبال شده است.

وی اضافه کرد: یکی از برنامه‌های این بلوار ایجاد زیرگذر در تقاطع امیرالمومنین (ع) است که طرح آن در حال تهیه است و اجرای آن بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

شهردار حمیدیا از دیگر اقدامات به ایجاد بوستان‌های جدید و فرهنگسرا در شهر حمیدیا اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۸۲ درصد بودجه شهر به پروژه عمرانی اختصاص یافت که شامل ۳۵ پروژه با ۳۰۰ میلیارد تومان بود و امسال هم دنبال می‌شود.

وی اظهار کرد: حمیدیا اولین شهری است که برنامه ۵ ساله مصوب دارد که در اجرای طرح‌ها تأثیر بسزایی دارد.

شهردار حمیدیا به سیلاب سال گذشته اشاره کرد و افزود: سیلاب ۱۴۰۱ شهرداری باعث شد که شهرداری برای مهار سیلاب نسبت به مخزن هیدرولیکی در مسیر رودخانه برای مهار روان آب‌ها اقدام کند تا جذب آب‌های زیرزمینی شود.

الله وردی اضافه کرد: دو باب مخزن دیگر هم برای کنترل روان آب‌ها در حال ساخت است و ۱۵ حلقه چاه نیز حفر خواهد شد چرا که بعضی معابر شهر بافت قدیم و در معرض آسیب از مخل روان‌آب‌ها قرار دارد.

کد خبر 6091117

دیگر خبرها

  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • زریبار؛ بزرگترین دریاچه آب شیرین جهان، پذیرای گردشگران + فیلم
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • سون: آرسنال یک از بزرگترین تیم‌های جهان است
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور