Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، بین استفاده بیش از حد از آب در طول خشکسالی کالیفرنیا و استفاده از جت‌های خصوصی برای پرواز در مسافت‌های کوتاه، برخی از بزرگ‌ترین نام‌های هالیوود به دلیل نادیده گرفتن بحران آب و هوایی جاری مورد انتقاد قرار می‌گیرند.

ببینید | تصاویر جنجال‌ساز علی کریمی با آهنگ خواننده لس آنجلسی | مهاجرت همیشگی جادوگر از ایران؟

ایالت کالیفرنیا بیشترین تعداد سلبریتی‌ و ستاره‌های هالیوودی را در خود جای داده است که این حجم بالای حضور هنرمندان سرشناس و پولدار سهم عظیمی از آورده مالی و مالیاتی برای این ایالت در آمریکا دارند با این وجود مسئولان ایالتی بدون کوچک‌ترین اغماضی، با توجه به بحران خشکسالی برای این قشر سخت‌ترین محدودیت‌ها را برای مصرف آب اعمال کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که سلبریتی‌های داخلی کشورمان که متاسفانه به دلیل مشکلات سیستم مالیاتی کشور، اکثرا هیچ گونه مالیاتی پرداخت نمی‌کنند، علاوه بر آن در بحث بحران آب که کشور ما به جهت طبیعت و اقلیم نیمه خشک و بیابانی‌اش به‌مراتب شرایط وخیم‌تری را داراست، هیچ‌گونه برنامه و محدودیتی برای مصرف آب سلبریتی‌ها و کلا مرفهین ویلانشین که بیشترین مصرف آب غیر صنعتی را به خود اختصاص داده‌اند، برنامه‌ریزی و اعمال نشده است. به همین دلیل در ادامه گزارشی از سهمیه‌بندی آب و اعمال محدودیت برای سلبریتی‌های مقیم کالیفرنیا آمده که پیش روی شما قرار می‌گیرد:

به نقل از هالیوود ریپورتر، بحران اقلیمی جاری یک بحران جهانی و چند وجهی است: جنگل‌ها در حال سوختن هستند، سطح دریاها بالا می‌رود، دما و شرایط آب و هوایی رو به وخامت است. در کالیفرنیا - لس آنجلس و به ویژه مناطق اطراف کالیفرنیای جنوبی سال‌ها شرایط خشکسالی شدید تاریخی چالش‌های فزاینده‌ای را با ناامنی آبی ایجاد کرده است.

و اگرچه نگرانی‌های زیست‌محیطی همه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، نابرابری درآمد بحران دیگری است که گفتگوهای آب و هوایی را پیچیده می‌کند، زیرا بسیاری از افراد مشهور پردرآمد اخیرا به دلیل استفاده از جت‌های خصوصی برای پروازهایی که تنها ۲۰ دقیقه یا کمتر به طول می‌انجامند و میزان نگران کننده انتشار دی‌اکسید کربن از یک سو و هدر رفت بی‌رویه آب در ویلاهای چند هکتاری‌شان مورد انتقاد قرار گرفته‌اند. 

همانطور که اخیرا توسط لس‌آنجلس تایمز گزارش شده، نام‌های بزرگ هالیوود و صنعت سرگرمی (سیلوستر استالونه، دواین وید، کوین هارت، کورتنی کارداشیان) که در شهرهای کالاباساس و هیدن هیلز زندگی می‌کنند، بخشی ۲۰۰۰ شهروندی بوده‌اند که اخیرا «اخطاریه مصرف بی‌رویه» را از منطقه آب شهری لاس ویرجنز دریافت کرده‌اند.

این معضل در تضاد با کاهش آهسته اما پیوسته مصرف آب در میان ساکنان شهرستان لس آنجلس است که با تلاش‌های گسترده هیئت کنترل منابع آب ایالتی برای کاهش مصرف آب صورت می‌گیرد.

لاس ویرجینز طرح اضطراری کمبود آب خود را در ژوئن ۲۰۲۱ آغاز کرد و اکنون، ۱۴ ماه بعد، در مرحله سوم قرار دارد که نیاز به کاهش اجباری ۵۰ درصدی آب برای همه مشترکین دارد.

مایک مک‌نات، سخنگوی لاس ویرجینز، به هالیوود ریپورتر می‌گوید: «ایالت قصد دارد این طرح را اجرایی کند که مردم روزانه حدود ۵۵ گالن آب برای استفاده به ازای هر نفر در خانه‌شان داشته باشند. بنابراین کاری که ما انجام می‌دهیم این است که این رقم را در نظر می‌گیریم و آن را در تعداد افرادی که در خانه زندگی می‌کنند ضرب می‌کنیم. این میزان تخصیص آب داخل خانه برابر با تعداد روزها برای یک ماه است.

با این حال، تخصیص آب در فضای باز، بسته به میزان مساحت محل زندگی که صاحب خانه دارد متفاوت است.

یک عامل این است که منطقه قابل آبیاری شما چقدر است و چه مقدار پوشش گیاهی دارید که باید آبیاری کنید. همچنین بستگی به سرعت تبخیر زمانی که مثل الان گرم‌تر می‌شود چقدر است؟ و اگر مزرعه دارید، ممکن است به آب بیشتری برای حیوانات خود نیاز داشته باشید. از این رو همه موارد محسابه شده و سهمیه آب هر نفر و هر خانه مشخص می‌شود.

مشتریانی که ۱۵۰ درصد از سهمیه آب خود فراتر رفته‌اند، ابتدا یک اخطار دریافت می‌کنند. به ازای هر واحد آب اضافی - معادل ۷۴۸ گالن - یک مشترک بیش از ۱۵۰ درصد سهمیه خود را افزایش می‌دهد، ۲.۵ دلار اضافه به ازای هر واحد دریافت می‌شود که تا پنج برابر مازاد بر آن متفاوت است. آنها می‌توانند تا ۱۰ دلار یا بیشتر برای آب مصرفی بیشتر بپردازند.

جیمز ناچباور، مدیر تحقیقات، برنامه‌ریزی و عملکرد در هیئت کنترل منابع آب ایالتی می‌گوید: این یک خشکسالی بد تاریخی است. واقعا گرم - و خشک است. ما در ماه های ژانویه، فوریه و مارس باران بسیار کمی داشتیم. بنابراین مدیریت آب را در ایالت بسیار چالش برانگیز می‌کند. به همین دلیل است که ما از مردم کالیفرنیا درخواست کرده‌ایم که در مصرف آب صرفه‌جویی کنند و تا جایی که می‌توانند از آب به صورت بهینه استفاده کنند.

بر اساس سوابق ژوئن ۲۰۲۲ به دست آمده توسط LAT، املاک ۱.۸۶ هکتاری «کورتنی کارداشیان» در کالاباساس حدود ۱۰۱۰۰۰ گالن از سهمیه ژوئن خود فراتر رفته است. یک ملک ۲۶ هکتاری کالاباساس که به نام هارت ثبت شده، ۱۱۷۰۰۰ گالن بیشتر از سهمیه آن بود. یک ملک ۱۸ میلیون دلاری ۲.۲۶ هکتاری در منطقه هیدن هیلز متعلق به سیلوستر استالونه از ۲۳۰۰۰۰ گالن اضافی استفاده کرده و یک ملک ۱۸ میلیون دلاری متعلق به وِید بیش از ۹۰۰۰۰ گالن بیشتر از سهمیه تخصیص داده شده مصرف کرده است.

کد خبر 700372 برچسب‌ها بازیگران سینما و تلویزیون ایران هالیوود ایالات متحده آمریکا چهره‌های مشهور

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بازیگران سینما و تلویزیون ایران هالیوود ایالات متحده آمریکا چهره های مشهور سلبریتی ها مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۴۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟

به گزارش خبرآنلاین اینکه چرا خودروسازان دولتی طی چندین ماه اخیر عرضه جدیدی نداشته‌اند، جای تامل دارد.

روزنامه فرهیختگان نوشت:آنطور که معاون وزیر صمت می‌گوید مسئولان سابق وزارت صمت در دو عرضه اواخر اسفند 1401 و اردیبهشت و خرداد 1402 همه تولیدات خودروسازان را پیش‌پیش به فروش رسانده‌اند. این موضوع درحالی مطرح می‌شود که در اواسط دی‌ماه 1402 تصویر طرحی با تصویب و امضای مسئولان وزارت صمت، خودروسازان و قطعه‌سازان رونمایی شد که براساس آن قرار بود «تا پایان سال 1402 هر خودروساز (ایران‌خودرو و سایپا) 60 هزار دستگاه خودرو (جمعا 120 هزار دستگاه) با قیمت پنج درصد زیر حاشیه بازار به فروش برسانند.»

در همان زمان دبیر انجمن قطعه‌سازان در گفت‌وگویی با مدعی شد معاون اول رئیس‌جمهور با این موضوع موافقت کرده اما پس از آن حواشی زیادی ایجاد شد و کار به تکذیبیه‌های متوالی رسید.

ایران‌خودرو اعلام کرد درخواست فروش تعدادی از محصولات خود به قیمت حاشیه بازار را داده اما با آن موافقت نشده است. دستیار ویژه معاون اول رئیس‌جمهور نیز نقش مخبر را تکذیب کرد و سخنگوی شورای رقابت هرگونه افزایش قیمت را رد کرد.

این اتفاق از یک‌طرف قیمت خودرو را در بازار افزایش داد و از سوی دیگر خودرویی به‌دست مردم نرسید. گفته می‌شود این عرضه 120 هزار دستگاه ظاهرا قرار بوده برای جبران بدهی خودروسازان به قطعه‌سازان صورت گیرد و خودروسازان نیز درکنار تعهدات دیگر بتوانند این 120 هزار دستگاه را از محل افزایش تولید جبران کنند.

تولید یک میلیون دستگاه در سایپا و ایران‌خودرو

بررسی وضعیت تولید دو خودروساز بزرگ کشور طی سال 1402 نشان می‌دهد مجموع تولید ایران‌خودرو و گروه سایپا طی سال 1402 حدود یک میلیون و 37 هزار دستگاه بوده که رشد نزدیک به 1.5 درصدی نسبت به سال 1401 با یک میلیون و 23 هزار دستگاه داشته است.

طبق این داده‌ها، حجم تولید گروه سایپا نزدیک به 481 هزار دستگاه، با افزایش 7500 دستگاه نسبت به سال 1401 بوده و در گروه ایران‌خودرو نیز حجم تولید 556 هزار و 402 دستگاه بوده که رشد 6400 دستگاهی نسبت به سال 1401 داشته است.

درخصوص فروش نیز، گروه ایرن‌خودرو طی سال 1402 نزدیک به 538 هزار دستگاه فروش داشته که کاهش 69 هزار و 500 دستگاهی نسبت به سال 1401 داشته است. گرچه تعداد فروش گروه سایپا مشخص نیست، اما در شرکت مادر سایپا (شرکت اصلی) تعداد فروش طی سال گذشته حدود 315 هزار دستگاه بوده که کاهش 44 هزار دستگاهی (12 درصدی) نسبت به سال 1401 داشته است.

درمجموع، تولید و فروش دو خودروساز بزرگ کشور طی سال 1402 مطابق با اهداف ترسیم شده وزیر سابق صمت که مدام از تولید 1.5 میلیون دستگاهی خودرو در کشور سخن می‌گفت، رخ نداده است و مجموع تولید خودروسازان دولتی و خصوصی کمتر از رقم مذکور بوده و می‌توان گفت آن تحولی که در بازار خودرو از آن نام برده می‌شد، طی سال 1402 رخ نداده است. با این حال، اگر منصفانه قضاوت کنیم با وضعیت زیانی که خودروسازان دولتی دارند، شاید این مقدار تولید نیز نرمال باشد.

تا انتهای 1403 ثبت‌نام نداریم!

آنطور که در آمارها قابل مشاهده است، تولید و فروش دو خودروساز بزرگ کشور در سال 1402 و یک ماهه نخست امسال اگر هم به اهداف اولیه که تولید 1.5 میلیون خودرو طی‌ یک‌سال بوده، نرسیده اما در گروه ایران‌خودرو تولیدات گروه طی سال 1402 حدود 556 هزار و 402 دستگاه و در گروه سایپا نیز این تعداد حدود 418 هزار دستگاه بوده است.

براین اساس، در گروه ایران‌خودرو تولید طی سال گذشته 6400 دستگاه و در گروه سایپا نیز تولید 7500 دستگاه افزایش داشته است. در بهار 1403 نیز دو خودروساز بیش از 46 هزار دستگاه تولید داشته‌اند. با همه این اوصاف، طی چند ماه اخیر تنها خبری که درخصوص فروش و عرضه دو خودروساز بوده، عمدتا اخباری از جنس عدم ایفای تعهد خودروسازان و بعضا نارضایتی مشتریان از تحویل به‌موقع خودروها بوده است.

اینکه چرا عرضه خودرو و ثبت‌نام‌ها طی چندین ماه اخیر متوقف شده، چندین فرض برای آن قابل تصور است:

فرض اول اینکه خودروسازان بخشی از تولید را احتکار می‌کنند. این موضوع از آمارهای فروش خودروسازان قابل برداشت نیست و به نظر نمی‌رسد خودروسازان پارکینگ کافی برای احتکار حجم بالایی از خودروها را داشته باشند.

فرض دوم از عدم ثبت‌نام و عرضه خودرو در ماه‌های اخیر، می‌تواند با عرضه خارج از سامانه یکپارچه مرتبط باشد. به عبارتی، خودروسازان بخواهند با فروش خودرو در خارج از این سامانه، خودرو را به قیمت بازار بفروشند و این خودروها در نمایندگی‌ها یا شیوه‌های غیررسمی دیگر عرضه شود. «فرهیختگان» اطلاعات کافی از این اتفاق در دسترس ندارد و نمی‌توان به‌طور قطع در این خصوص سخن گفت.

اما فرض سوم از عدم عرضه و ثبت‌نام خودرو توسط دو خودروساز دولتی طی ماه‌های اخیر می‌تواند ناشی از تعهدات گسترده‌ای باشد که مسئولان سابق وزارت صمت با شگردهای عجیب‌وغریب آن را به مردم تحمیل کرده‌اند. به عبارتی، آنچه در دو مرحله اول و دوم در اسفندماه 1401 و اردیبهشت و خردادماه 1402 با عنوان عرضه گسترده خودرو از سوی مسئولان سابق وزارت صمت اعلام شد، باعث شده خودروسازان برای دو سال، پیش‌پیش محصول فروخته باشند و تعهد آنها همچنان ایفا نشده و خودرویی برای عرضه جدید ندارند.

این فرضیه سوم موضوعی است که ۲۴ آبان ۱۴۰۲ منوچهر منطقی، معاون حمل‌ونقل وزیر صمت از آن رونمایی کرد. گرچه از وضعیت عرضه‌های سال 1401 و 1402 مشخص بود این اتفاق رخ خواهد داد، اما مسئولان وزارت صمت در آن مقطع وعده رشد عجیب‌وغریب تولید را می‌دادند و چیزی از این روزها به مردم نمی‌گفتند. حالا منوچهر منطقی می‌گوید عرضه بعدی ایران‌خودرو و سایپا در سامانه یکپارچه منوط به کوتاه‌شدن صف نوبت‌دهی تحویل خودرو و تحویل به متقاضیان ثبت‌نام‌کننده است؛ چراکه هر دو خودروساز بزرگ محصولات‌شان را تا پایان ۱۴۰۳ در سامانه یکپارچه برای فروش، نوبت‌دهی کرده‌اند و برای اینکه این نوبت‌دهی را تمدید کنند باید به این نوبت‌ها پاسخ دهند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901202

دیگر خبرها

  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است
  • مهاجم آرسنال ستاره هالیوودی را غافلگیر کرد (عکس)
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • کوتاه قدترین سلبریتی های زن هالیوود چه کسانی هستند؟
  • نعل وارونه آزادی بیان در آمریکا
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین