Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@04:14:44 GMT

تسهیل دسترسی مردم به خدمات بانکی

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۳۵۱۷۸

تسهیل دسترسی مردم به خدمات بانکی

آفتاب‌‌نیوز :

علی صالح آبادی در آیین رونمایی از سامانه‌های تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند و پل (پرداخت لحظه‌ای) در هفته دولت، گفت: با توجه به ابلاغ پرداخت تسهیلات فرزندآوری در قانون و حجم بالای تقاضاها برای آن بانک مرکزی طراحی سامانه‌ای برای ثبت نام و معرفی متقاضیان به شعب بانک‌ها را در دستور کار قرار داد تا پرداخت این تسهیلات با سرعت و سهولت بیشتری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بانک مرکزی، وی افزود: فرآیند پرداخت تسهیلات فرزند مشخص است و بانک‌ها مکلف هستند حداکثر ظرف ده روز پس از تکمیل مدارک نسبت به واریز وجه اقدام کنند.

صالح آبادی در خصوص وثایق لازم بری این تسهیلات نیز گفت: طبق قانون این تسهیلات باید با یک ضامن یا یک سفته پرداخت شود. همچنین بانک‌ها بر اساس دستورالعملی که در بسته تسهیلات خرد ابلاغ شده است اگر مشتری دارای رتبه اعتباری مناسب باشد موظف به تسهیل وثایق هستند.

وی تاکید کرد: همچنین مردم می‌توانند شکایات خود در این خصوص را بانک مرکزی اعلام کنند.

رئیس کل بانک مرکزی همچنین راه اندازی سامانه پل را در راستای سهولت دسترسی مردم به نظام بانکی دانست و گفت: هر سامانه و اقدامی که موجب تسهیل دسترسی مردم به نظام بانکی و شمولیت مالی شود مورد حمایت بانک مرکزی خواهد بود.

وی ادامه داد: اقدامات در این زمینه به این سامانه‌ها محدود نخواهد بود و بانک مرکزی تلاش می‌کند خدمات بانکی غیر حضوری توسعه یابد تا ضرورت مراجعه مردم به شعب فیزیکی بانک‌ها کاهش پیدا کند.

صالح آبادی افزود: در همین راستا زیرساخت‌های لازم شامل امضای الکترونیک، سفته الکترونیک، احراز هویت غیر حضوری برای افتتاح حساب و دریافت خدمات و نیز اعتبارسنجی غیر حضوری توسط بانک مرکزی ایجاد شده و انتظار ما از بانک‌ها این است که به سرعت به این خدمات مجهز شده و امکانات لازم را در این باره فراهم کنند.

وی با بیان اینکه توسعه خدمات غیر حضوری بانکی موجب کاهش هزینه‌های عملیاتی و ناترازی بانک‌ها می‌شود گفت: ان‌شاءالله بتوانیم سامانه‌های دیگری هم راه اندازی کنیم تا دسترسی مردم به نظام بانکی بیشتر شود و خود را موظف می‌دانیم که از هر امکانی که موجب تسهیل دسترسی مردم به بانک‌ها شود حمایت کنیم.

رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: بانک‌ها جزو دستگاه‌هایی هستند که بیشترین مراجعات و خدمات مردمی را دارند و هرچه دسترسی به این خدمات تسهیل شود رضایتمندی بیشتری را برای مشتریان ایجاد خواهد کرد.

سهولت و امنیت بیشتر دستاورد سامانه پل (پرداخت لحظه‌ای)

معاون فناوری نوین بانک مرکزی در این مراسم در خصوص سامانه پل (پرداخت لحظه‌ای) گفت: سهولت و امنیت بیشتر از جمله مزایای اصلی این سامانه به حساب می‌آید و برخی از مشکلات احتمالی در انتقال وجه کارت به کارت با استفاده از این سامانه رفع شده است.

وی کارمزد پایین‌تر نسبت به سرویس کارت به کارت و کارکرد ۷ در ۲۴ و بدون وقفه در تمام ایام سال را از دیگر مزایای سامانه پل برشمرد و گفت: سامانه پل و تابا که طی چند روز آینده رونمایی خواهد شد تکمیل کننده حلقه نظام‌های پرداخت در کشور هستند.

محرمیان افزود: این سامانه به‌عنوان یکی از سامانه‌های ملی پرداخت، بستر مناسبی را برای انتقال آنی الکترونیکی وجوه خرد بین بانک‌های کشور بر اساس شماره حساب (شبا) در هر ساعتی از شبانه‌روز فراهم می‌آورد.

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تاکید کرد: مشتریان شبکه بانکی از طریق این سامانه می‌توانند مبالغ خرد را از یک شماره شبا به شماره شبای دیگر به صورت آنی منتقل کنند و سقف انتقال وجه با استفاده از این روش در اینترنت‌بانک و موبایل‌بانک ۱۰۰ میلیون ریال و در داخل شعب ۱۵۰ میلیون ریال است.

محرمیان با بیان اینکه هدف اصلی راه‌اندازی این سامانه ایجاد بستری نوین و ایمن برای انتقال وجه آنی بین مشتریان بر مبنای شماره شبا است. گفت: در حال حاضر ۲۷ بانک به این سامانه متصل هستند و مجموعاً ۴۴ درصد درگاه‌های بانکی این خدمت را ارائه می‌دهند که به زودی شاهد افزایش این تعداد خواهیم بود.

تاکنون ۲۸۵ هزار فقره تسهیلات فرزند پرداخت شده است

معاون اداره اعتبارات بانک مرکزی در این مراسم در خصوص سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند گفت: این سامانه به منظور تسهیل ثبت نام متقاضیان، بررسی لحظه‌ای عملکرد بانک‌ها و جلوگیری از انحراف پرداخت این تسهیلات طراحی شده است.

صحابی خاطرنشان کرد: این سامانه به سرعت پس از ابلاغ قانون بودجه سال جاری به صورت آزمایشی در بانک مرکزی راه اندازی شد و تاکنون ۲۸۵ هزار فقره تسهیلات فرزندآوری به مبلغ ۱۱.۴ هزار میلیارد تومان پرداخت شده است که بخش زیادی از آن به فرزندان دوم تعلق دارد.

وی افزود: با توجه به اینکه بانک‌ها طبق قانون مکلف به پرداخت این تسهیلات به موالید از ابتدای سال ۱۴۰۰ هستند و در سال گذشته یک میلیون و صد هزار نفر موالید داشتیم، تعداد تقاضاها در این سامانه در ماه‌های ابتدایی بسیار زیاد بود و با این وجود بانک‌ها علیرغم محدودیت منابع نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کرده‌اند و در حال حاضر پرداخت این تسهیلات سرعت گرفته است.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: علی صالح آبادی بانک مرکزی پرداخت این تسهیلات دسترسی مردم تسهیلات فرزند راه اندازی بانک مرکزی سامانه ها غیر حضوری سامانه پل لحظه ای بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۵۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در جلسه ستاد جوانی و جمعیت این شهرستان گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی در اجرا و پیگیری تعهدات دولت در بخش جوانی جمعیت از جمله وام‌های ازدواج، فرزند‌آوری، ودیعه مسکن و واگذاری زمین و تامین مسکن جوانان اهتمام داشته باشند.

وی بیان کرد: همچنین مقابله با تخلفات حوزه تسهیلات و خریدوفروش وام‌های جوانی جمعیت که باعث شده دست جامعه هدف از این تسهیلات کوتاه بماند هم باید مورد توجه و راستی آزمایی قرار گیرد.

فرماندار ویژه مهاباد با بیان اینکه موضوع جوانی جمعیت طی یک دهه اخیر همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده، اضافه کرد: فقدان فرهنگ‌سازی و اقناع جامعه به فرزندآوری و آسیب‌های خانواده تک فرزندی باید از طریق افکار عمومی و اصحاب رسانه مورد توجه قرار گیرد.

عباسی با اشاره به اقدامات بخش مسکن نیز بیان کرد: هم اکنون بیش از ۷ هزار و ۱۷۹ قطعه زمین در روستا‌های حاشیه مهاباد همراه با وام ۳۵۰ میلیون تومانی آماده واگذاری یه متقاضی مسکن است.

وی اقدامات دولت در بخش واگذاری زمین به متقاضیان را در سطح شهرستان قابل توجه دانست و گفت: با تخصیص زمین به طرح‌های نهضت ملی در سطح شهر و روستا طی چند سال آینده گرانی کرایه و اجاره مسکن فروکش خواهد کرد.

در ادامه جلسه هر یک از مدیران بانک‌های عامل شهرستان گزارش و عملکرد خود را در بحث پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت ارائه کردند.

مهاباد با جمعیت ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد