Web Analytics Made Easy - Statcounter

 با استعفای محمد جواد محرابی ازمعاونت مطبوعاتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، دوران پنج ساله مسئولیت او در مطبوعات استان به پایان رسید.

محرابی در حالی از اسفندماه سال ۱۳۹۵ به عنوان سرپرست معاونت مطبوعاتی و تبلیغاتی اداره‌کل فرهنگ ارشاد اسلامی قم منصوب شده بود که فروردین ماه امسال با انتصاب امیرعلی عموزاده به عنوان معاون «فرهنگی و رسانه» از سوی مدیرکل سابق ارشاد و عملاً تنزل جایگاه «معاونت مطبوعات» به «اداره مطبوعات» در ساختار اجرایی اداره‌کل، ریاست اداره مطبوعات این معاونت را برعهده داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد جواد محرابی با تأیید خبر استعفا از اداره مطبوعات اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، به ارائه گزارش مختصری از عملکرد دوران ۵ ساله حضور خود در این معاونت پرداخت و گفت: یکی از مهمترین اتفاقات این دوران، تشکیل خانه مطبوعات استان با حضور حد اکثری فعالان و پیشکسوتان حوزه رسانه در استان از همه جریان‌های سیاسی بود. با برگزاری دو دوره انتخابات خانه مطبوعات قم با تأیید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ثبت قانونی مهم‌ترین نهاد صنفی خبرنگاران و رسانه‌ها عملاً خلأ طولانی مدت این نهاد به صورت قانونی مرتفع شد.

او افزود: همچنین تا پیش از همه‌گیری کرونا، دو دوره آموزش مقدماتی و یک دوره آموزش تکمیلی روزنامه‌نگاری با حضور اساتید مجرب مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد در جهت تقویت و ارتقای سطح کیفی آثار خبرنگاران قم برگزار شد.

معاون سابق مطبوعات اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم در ادامه با اشاره به جای خالی جشنواره‌های حرفه‌ای مطبوعات، به برگزاری دو دوره جشنواره مطبوعات و رسانه‌های استان قم در سال‌های ۹۷ و ۹۸ اشاره کرد و گفت: همچنین سال گذشته نخستین دوره جشنواره ملی مطبوعات دینی به میزبانی قم اعلام فراخوان و تیرماه امسال، آیین اختتامیه آن با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح قابل قبولی برگزار شد.

او افزود: در عین حال همراهی و حمایت کاملی از برگزاری جشنواره‌های رسانه‌ای ابوذر و دیگر جشنواره‌های رسانه‌ای با کمک سایر دستگاه‌ها انجام شد تا تولیدات رسانه‌ای استان در ترازوی جشنواره‌های مختلف محک زده شود و در نهایت به رشد و بالندگی مطبوعات بینجامد.

محرابی به تلاش چشمگیر معاونت مطبوعات اداره ارشاد قم برای ساماندهی آگهی‌های نشریات اشاره کرد و گفت: در حالی که سال‌ها وضعیت توزیع آگهی نشریات به عنوان مهمترین منبع تأمین مالی نشریات مکتوب با نابسامانی و چالش‌های جدی مواجه بود، دستگاه‌های اجرایی استان ملزم شدند بر اساس قانون از طریق ارشاد به توزیع آگهی بپردازند تا هم حقوق رسانه‌ها تضییع نشود، هم تلاش بیشتری برای نزدیک‌شدن به عدالت در توزیع صورت گیرد.

او ادامه داد: در این زمینه البته زحمات زیادی کشیده شد تا با همکاری مدیران ارشد استان و دستگاه‌های نظارتی قانون توزیع آگهی توسط ارشاد مورد پذیرش همه قرار گرفت و شفافیت و قانومندی جای هرگونه شائبه رانت و سوءاستفاده احتمالی را گرفت.

رئیس سابق اداره مطبوعات اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم همچنین به برگزاری بیش از ۷۰ جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان قم به دبیری اداره‌‎کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم و به محوریت معاونت مطبوعاتی اشاره کرد و گفت: این جلسات به‌منظور هم‌افزایی و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی برای رفع چالش‌های دوران کرونا و استفاده از ظرفیت رسانه‌های استان برای آگاهی‌بخشی به شهروندان برگزار شد.

شایان ذکر است با پذیرش استعفای محمد جواد محرابی از معاونت مطبوعاتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، حجت‌الاسلام علی اسماعیلیان از سوی امیرعلی عموزاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم به عنوان سرپرست جدید این اداره منصوب شد.

در کارنامه اجرایی سرپرست جدید اداره مطبوعات ارشاد قم، یک دوره ریاست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قم و سرپرستی معاونت فرهنگی و هنری اداره ارشاد قم به چشم می‌خورد.

منبع:شهربیست

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی مطبوعات قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۵۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، احسان عابدی در مورد برنامه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد در راستای با سند یزد نوین اظهار کرد: سند یزد نوین ابتکار خوبی از سوی مسئولان اجرایی استان است که در حال حاضر به‌خوبی پیگیری می‌شود، برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد عنوان برنامه‌ای است که در رابطه با بخش فرهنگی سند یزد نوین در حال تدوین است.

وی ادامه داد: طبق پیگیری‌هایی که استاندار و در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد انجام شده، قرار است بخش فرهنگی سند به‌طور ویژه دیده شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد گفت: برنامه پیشرفت فرهنگی استان هم‌ زمان به موازات برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی پیش میرود، تاکنون به موازات تدوین نقشه مهندسی فرهنگی استان کار را پیش برده‌ایم، پیش‌نویسی از نقشه مهندسی فرهنگی استان تهیه و در شورای فرهنگ عمومی مطرح شده تا متخصصان نظرات، پیشنهادها و انتقادات خود را ارائه دهند، مجدد در حال اصلاح و ویرایش آن هستیم و مراحل پایانی خود را میگذراند.

وی عنوان کرد: در نقشه مهندسی فرهنگی کشوری، هر استان موظف به تهیه برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی است، در این طرح، سیاست‌گذاری‌ها، طبق وضعیت فرهنگی هر استان، تدوین می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد ادامه داد: این برش باید از سال ۱۳۹۷ انجام می‌شد، اما تا سال ۱۴۰۱ انجام نشده بود، اکنون تدوین آن به پایان رسیده و در مرحله تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

عابدی گفت: برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی یزد به‌زودی رونمایی می‌شود.

وی ادامه داد: این دو برنامه از لحاظ مفاد تقریباً یکسان است، اما به خاطر اهمیت به ثمر رسیدن پروژه‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت، برنامه پیشرفت فرهنگی استان بیشتر متناظر با رویکردهای یزد نوین در حال تدوین است. هر دو برنامه مراحل پایانی خود را دارند و به‌زودی منتشر خواهد شد.

وی با بیان اینکه در بخش فرهنگی سند یزد نوین به طرح سامان خانواده پرداخته شده است، ادامه داد: از آنجایی‌که طرح سامان خانواده، بعد اجتماعی و فرهنگی دارد، این طرح از سوی دستگاه‌های اجرایی که در زمینه اجتماعی و فرهنگی شرح وظیفه دارند، پیگیری می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد تصریح کرد: به‌منظور اجرای طرح سامان خانواده، کمیته‌هایی فعال شده است که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد، تقریباً در همه کمیته‌ها عضو بوده و بر طبق جمع‌بندی‌ها و مصوباتی کمیته‌ها دارند، اقداماتی را طی دو سال اخیر انجام داده‌ایم.

وی گفت: این وظایف بیشتر در حوزه فرهنگ‌سازی با موضوع خانواده، ازدواج و جمعیت بوده است که اقداماتی صورت گرفته است.

خبرنگار: فاطمه صادقیان

انتهای خبر/

کد خبر: 1228253 برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت فرهنگی عدالت فرهنگی برنامه فرهنگی

دیگر خبرها

  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی
  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • رئیس‌جمهور وارد تهران شد