Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@20:17:55 GMT

تذکر نمایندگان مجلس به وزیر اقتصاد

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۳۵۶۲۰

تذکر نمایندگان مجلس به وزیر اقتصاد

علی اکبر علیزاده نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی به اتفاق 19 نفر دیگر از نمایندگان در تذکری به سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی خواستار صدور مجوز و وصل مجدد کارت‌خوان‌های مساجد، حسینیه‌ها و صندوق‌های قرض‌الحسنه شدند.

متن کامل تذکر نمایندگان به وزیر اقتصاد به شرح زیر است:

خلاصه تذکر:

ضرورت تسریع در صدور مجوز و وصل مجدد کارتخوان مساجد، حسینیه‌ها و صندوق‌های قرض‌الحسنه جهت خدمت‌رسانی به مردم

متن تذکر:

بر اساس گزارشات مردمی کارت‌خوان‌های مساجد، حسینیه‌ها و صندوق‌های قرض‌الحسنه‌های فعال توسط شرکت‌های ارائه‌دهنده سرویس دستگاه کارت‌خوان اخیراً اقدام به جمع‌آوری و یا غیرفعال‌سازی و یا هشدار جهت غیرفعال‌سازی کارت‌خوان نموده و جهت فعال‌سازی درخواست مجوز از بانک مرکزی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دارند و با آنکه مراکز مذکور مدت بسیاری است که نسبت به ثبت‌نام و اخذ کد رهگیری و غیره که سبب اخذ مجوزهای لازم در سامانه معرفی‌شده از طرف بانک مرکزی اقدام کرده‌اند، اما متاسفانه هنوز مجوزی داده نشده و همین موضوع بهانه قطع دستگاه‌های کارتخوان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ فراهم آورده است که باعث بروز اختلال در روند کاری و نارضایتی مردم شده است که به تبع آن اثرات منفی اجتماعی - سیاسی در جامعه خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا به استناد تکلیف قانونی تبصره 2 بند (ب) ماده 14 برنامه ششم توسعه ضروری است نسبت به وصل مجدد و یا تسریع در روند صدور مجوزات لازم از سوی بانک مرکزی جهت فعال شدن کارت‌خوان‌های مذکور اقدام عاجل صورت پذیرد./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: نمایندگان مجلس کارت خوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۵۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟


طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

به گزارش صدای ایران از ایسنا، بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.


دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • ثبت نام نمایندگان رسانه‌ها به منظور پوشش دیدار ایران و ازبکستان
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • رئیسی: امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم/ گزارش وزیر نفت از سود ۱۲ همتی پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به دلیل زیان‌ده بودن رایگان واگذار شود/ اعلام خبر کاهش نرخ رشد پول از ۳۳ به ۱۶ درصد از سوی رئیس بانک مرکزی
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است