تیراندازی در پایتخت آمریکا ۲ کشته و ۲ مجروح بر جای گذاشت
تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۳۶۱۵۳
تیراندازی در واشنگتن پایتخت آمریکا به کشته شدن دو نفر و زخمی شدن دو نفر دیگر منجر شد.
به گزارش ایران اکونومیست، در تیراندازی روز چهارشنبه در واشنگتن پایتخت آمریکا، دو نفر کشته شده و دو نفر دیگر زخمی شدند.
به گزارش ان بی سی نیوز، حادثه تیراندازی در تقاطع خیابان O Street NW و N. Capitol در شمال خیابان نیویورک گزارش شده است.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
افسران پلیس متروپولیتن به منطقه فراخوانده شدند تا گزارش دهند که به چند نفر تیراندازی شده است.
پلیس در جریان تحقیقات محل وقوع حادثه را تحت تدابیر شدید امنیتی قرار داده است و مشخص نشده که آیا این حادثه مظنون یا مظنونانی دارد یا خیر.
منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: آمریکا

منبع: ایران اکونومیست
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۶۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
آتشسوزی در بیمارستانی در مصر با ۳۵ کشته و مجروح + فیلم
به گزارش ایرنا، خبرگزاری اسپوتنیک در این باره اعلام کرد که آتش سوزی در بیمارستان "النور المحمدی" در محله "المطریه" در شهر قاهره رخ داد و دست کم سه نفر را به کام مرگ برد.
وزارت بهداشت مصر اعلام کرد که طبق آمار اولیه ۳۲ نفر نیز در این آتشسوزی مجروح شدهاند.
تحقیقات درباره دلایل این حادثه آغاز شده است.