Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی دبیر ستاد مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: فرآورده‌های دامی و لبنی ایرانی باید در یخچال کشورهای خارجی به مردم خارج از کشور عرضه شود.

حمیدرضا ملکی عصر چهارشنبه دوم شهریورماه، در جریان بازدید از مجتمع شیر و گوشت دامدشت وابسته به هلدینگ سرمایه‌گذاری برشا واقع در شهر غرق‌آباد شهرستان ساوه با بیان اینکه احیای واحدهای کم ظرفیت، اراده جدی دولت سیزدهم است، اظهار کرد: در این راستا ۱۰۶ پروژه تحول در وزارت صمت ایجاد شده است که سامانه جامع تجارت یکی از این پروژه‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تولید و اداره کردن بنگاه های اقتصادی مصداق نبرد اندیشه‌هاست، افزود: در اقتصاد و تجارت، مرز جغرافیایی وجود ندارد و وقتی مصرف کالا در جامعه بشری مطرح می‌شود، نباید توان تولید محدود به ۸۰ میلیون جمعیت ایرانی شود بلکه باید در نبرد با اندیشه‌ها و تفکرات برون مرزی با ارتقای سطح تولید بتوانیم هزینه تولید را کاهش داده و رقابت پذیر باشیم.

مشاور وزیر صمت با تاکید بر اینکه تولیدات ایرانی باید در ویترین کشورهای توسعه یافته عرضه شود، اظهار کرد: محصولات لبنیاتی و فرآورده‌های دامی ایرانی باید در یخچال کشورهای خارجی به مردم خارج از کشور عرضه شود و شرط آن ارتقای کیفیت تولید با قیمت مناسب و رقابت پذیر است.

وی منابع انسانی را منشا تحول یک بنگاه اقتصادی دانست و افزود: ایجاد انگیزه و تقویت خلاقیت در حوزه منابع انسانی زمینه‌ساز ارتقای بهره‌وری در تولید خواهد شد. نیروی انسانی با انگیزه در حوزه تولید وفادار می‌شود و احساس مالکیت می‌کند که در این صورت بنگاه اقتصادی برخوردار از این منابع انسانی موفق خواهد شد.

ملکی با بیان اینکه ایجاد و تقویت انگیزه در حوزه تولید کارساز خواهد شد نه پول و سرمایه، تصریح کرد: بسیاری از واحدهای تولیدی بخش خصوصی مالکیت و مدیریت را اشتباه گرفته‌اند و سوار بر هواپیمای بدون مقصد شده‌اند و هدفگذاری اقتصادی و مالی ندارند.

وی بیان کرد: دولت اراده جدی برای تسهیل گری و رفع موانع تولید دارد به شرط آنکه مدیران تصمیم‌گیر جدی وجود داشته باشند و با تصمیمات راهبردی برای رفع موانع تولید به دولت مشاوره و کمک دهند.

او با تاکید بر اینکه استان مرکزی شاخص ترین استان کشور بلحاظ اقتصاد و کشور است، افزود: بخش اعظمی از سهم تولید استان مرکزی در حوزه صنعتی و کشاورزی مربوط به شهرستان ساوه است و این منطقه توانسته است سهم قابل توجهی در تولید فرآورده‌های دامی با فعالیت واحدهای تولیدی نظیر مجتمع شیر و گوشت دامدشت داشته باشد. تامین سرمایه در گردش سالانه ۲۰۰ میلیارد تومان از مشکلات این هلدینگ است که با اعطای تسهیلات با سود ۱۱ درصد فضای رونق در تولید در این مجموعه را فراهم خواهیم کرد.

مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری برشا نیز در این جلسه اظهار کرد: هلدینگ سرمایه‌گذاری برشا با سرمایه‌گذاری در حوزه شیر، گوشت، فرآورده‌های گوشتی و لبنی، کشتار انواع ماکیان و مرغ سهم بالایی در تامین نیاز کشور دارد و با ایجاد اشتغال افزون بر ۱۳۰۰ نفر در مجموع ظرفیتی را ایجاد کرده است تا بتوان این منطقه را به قطب تولید محصولات دامی و لبنی در کشور و در آینده نه چندان دور به بزرگترین شهر پروتئینی خاورمیانه تبدیل کند.

غلامرضا دارابی در ادامه فعالیت مجتمع شیر و گوشت دامدشت در مجاورت شهر غرق آباد و بخش نوبران را منجر به توسعه اقتصادی این منطقه دانست و افزود: واحد تولیدی افرا صنوبر سبز ایرانیان در زمینه تولید چوب پزشکی و بستنی واقع در شهرک صنعتی مامونیه شهرستان زرندیه، کشتارگاه دام سالم فجر آسیا در زمینه کشتار دام سبک و سنگین به عنوان بزرگترین کشتارگاه استان مرکزی، شرکت سام سازه آتیه پایدار در زمینه اجرای پروژه‌های عمرانی، سرزمین گوشت پارسیان در زمینه توزیع و فروش محصولات پروتئینی با برند رویال طعم و نیترو پروتئین، کشتارگاه مرغ زرماکیان مزرعه سبز با فعالیت در حوزه کشتار و بسته بندی و تولید، پرورش و توزیع انواع مرغ گوشتی و تخمگذار و مرغ مادر و انواع ماکیان مانند بوقلمون، تولید، بسته بندی، فریز، شرکت دام سالم مزرعه بان  در زمینه بسته بندی خوراک دام از مجموعه وابسته به هلدینگ سرمایه گذاری برشا است.

وی افزود: در عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر احیای واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال، موضوع احیای یک واحد کشتارگاه مرغ در دستور کار قرار گرفت. این واحد کشتارگاهی که پس از گذشت چند سال از افتتاح به دلیل مشکلات اقتصادی از چرخه تولید خارج شده بود در اسفندماه سال ۱۳۹۹ به مجموعه هلدینگ برشا منتقل شد و با عنوان شرکت زرماکیان مزرعه سبز احیا و فعالیت خود را با کشتار و بسته بندی روزانه ۵۰ تن مرغ با ایجاد اشتغالزایی برای حدود ۱۳۰ نفر از سال ۱۴۰۰ آغاز کرده است.

مدیر مجتمع شیر و گوشت دامدشت ساوه نیز گفت: این مجتمع در مساحتی به وسعت ۳۲۰ هکتاردر سال ۱۳۶۵ شروع به فعالیت کرد و علاوه بر تولید شیر در بخش کشاورزی نیز وارد عرصه انواع تولیدات باغی و زراعی شد.

امیر اله‌وردی افزود: در حال حاضر روزانه ۱۲۰ تن شیر در این مجتمع تولید می شود و جزو ۱۰ دامداری بزرگ کشور به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: برای تولید روزانه ۲۰۰ تن شیر تا پایان سال جاری هدفگذاری شده است که با تحقق این مهم، مجتمع شیر و گوشت دامدشت جیکی از دو دامداری بزرگ کشور خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فرآورده های دامی لبنيات ساوه استانی اقتصادی استانی شهرستانها وزارت صنعت معدن و تجارت فرآورده های دامی بسته بندی عرضه شود خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۶۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها

به گزارش قدس آنلاین، بر اساس مشاهدات میدانی خبرنگار ما همزمان و حتی شاید ساعتی پیش از باز شدن در سالن‌های هفده‌گانه نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ به عنوان بزرگ‌ترین و شاخص‌ترین رویداد تجاری برای معرفی توانمندی‌های صادراتی کشورمان به بازارهای جهانی، خیل عظیم بازدیدکنندگان ایرانی و خارجی در محوطه نمایشگاه و ورودی‌ها خودنمایی می‌کند؛ بازدیدکنندگانی که طبعاً به واسطه ترکیب چهره و رنگ پوست، لباس‌های ملی و محلی و یا کت و شلوارهای رسمی به آسانی امکان تشخیص «خارجی بودن» یا «هموطن بودن» را به بیننده می‌دهند.

تحریم، حریف توان و اراده ایرانی نیست
ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران که از هشتم تا دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ برقرار است، خوشبختانه با استقبال چشمگیر استان‌ها و شرکت‌های داخلی و خارجی همراه بوده به طوری که فعالان حوزه‌های صنعت ساختمان و خدمات فنی، مهندسی و پتروشیمی، صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، فرش و صنایع ‌دستی و گردشگری، صنعت دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی و محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی در آن حضور به هم رسانده‌اند تا ضمن معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های تولیدی و صادراتی خود عرصه تجارت خارجی کشور و بازارهای هدف برای محصولات وطنی را چابک‌تر، هموارتر و شفاف‌تر کنند.
در این گردهمایی بزرگ اقتصادی و تجاری  ۲هزار و ۵۰۰ تاجر از ۱۰۰ کشور و ۸۰۰ شرکت برتر صادراتی داخلی حضور دارند.از سویی با توجه به حضور پررنگ استان‌ها به نظر می‌رسد رویداد بزرگ برای صاحبان صنعت و تولید در اقصی نقاط کشور به قدری انگیزه‌بخش بوده که غرفه‌هایی برای خود تدارک دیده‌اند تا از نزدیک هر آنچه در چنته دارند را برای معرفی به جامعه هدف ارائه کنند و به خوبی اثبات کنند میله‌های سخت و بلند تحریم هیچ گاه محکم‌تر و برافراشته‌تر از پرچم اراده صنعتگران و صادرکنندگان ایرانی و قوی‌تر از اراده دیپلماسی اقتصادی کشورمان برای توسعه ظرفیت‌ها و روابط اقتصادی با کشورهای همسایه، منطقه و بازارهای جهانی نیست.

حضور پرتعداد میهمانان خارجی در محوطه بیرونی سالن‌ها و همچنین غرفه‌های نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ به خوبی مؤید این واقعیت است که فرصت پنج‌روزه برگزاری این گردهمایی، علاوه بر معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی اقتصادی و تجاری کشور، امکان دستیابی بیش از پیش به ذائقه طرف‌های تجاری، آشنا شدن شرکت‌های ایرانی با توان و ظرفیت اقتصادی و تجاری میهمانانشان و بازاریابی به صورت رودررو و بی‌واسطه فراهم آمده است.

هدف گذاری یک میلیارد دلاری
بر اساس اظهارات مجریان نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران حدود ۶۰درصد از تاجران حاضر در نمایشگاه سال گذشته برای نخستین بار به ایران سفر کرده بودند و پس از بازدید از نمایشگاه پنجم و آشنایی با توان و ظرفیت‌های تجاری شرکت‌های ایرانی، امسال حضور پررنگ‌تر و پرتعدادتری در نمایشگاه داشته‌اند.

ارقام منتشر شده از دستاوردهای نمایشگاه سال گذشته ایران اکسپو نشان می‌دهد در نتیجه قراردادهای منعقد شده میان طرف‌های ایرانی و خارجی بیش از یک میلیارد دلار صادرات محقق شده و بر این اساس انتظار می‌رود امسال رقم صادرات حاصل از این گردهمایی فراتر از رقم یک میلیارد دلار باشد.

نمایشگاه ششم ایران اکسپو ۲۰۲۴ در شرایطی بستری هموار برای متنوع‌تر شدن کالاها و گروه‌های کالایی صادراتی و افزایش آمار مقاصد و بازارهای صادراتی ایران فراهم آورده که همزمان با این رویداد شاخص تجاری، برنامه‌هایی برای بازدید از کارخانه‌های بزرگ، شهرک‌های صنعتی و دانش‌بنیان‌ها هم پیش‌بینی شده و قرار است در این فرصت پنج‌روزه ۳هزار و ۵۰۰جلسه بی‌توبی (Business-to-Business) نیز برای فروش محصولات و خدمات بین شرکت‌ها برگزار شود.

فرزانه غلامی

دیگر خبرها

  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذران ۱۰۳کشور از ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان