Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از کاربران تعدادی از عوامل موثر بر کارایی و ایمنی لپ تاپ را نادیده می‌گیرند و اگرچه برخی بر روی عوامل داخلی اجزای لپ تاپ تمرکز می‌کنند، در عین حال باید به تمامی موارد داخلی و خارجی نیز توجه کرد. عوامل خارجی، تا بتوان لپ تاپ ما مدت طولانی تری را سالم باقی بماند.

مواردی هستند که در استفاده از لپ‌تاپ به آن‌ها توجهی نمی‌شود که تاثیر زیادی بر ایمنی لپ‌تاپ و طول عمر آن دارد و بی‌توجهی به آن‌ها ممکن است نه تنها بر آن تأثیر بگذارد بلکه در لحظاتی منجر به از بین رفتن لپ‌تاپ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نادیده گرفتن گرمای بیش از حد لپ تاپ
گرما دشمن اصلی رایانه‌ها و لپ تاپ‌ها است، زیرا گرمای بیش از حد باعث کاهش سرعت پردازنده می‌شود تا زمانی که به مرحله خاموش شدن کامل برسد، علاوه بر این باعث کاهش طول عمر پردازنده، فن‌ها و باتری می‌شود؛ بنابراین باید از وجود جریان هوای مناسب با تعداد شیار‌ها و فن‌های کافی برای حفظ جریان هوای سرد از طریق قطعات اطمینان حاصل کرد و از مکان‌های گرم دور نگه داشت.

نادیده گرفتن افزایش ولتاژ
لپ‌تاپ‌ها انرژی زیادی مصرف می‌کنند و در معرض آسیب‌های ناشی از نوسانات برق هستند، همانطور که ممکن است پس از قطع برق یا راه‌اندازی یک دستگاه پرقدرت دیگر در خانه شما یا هر عامل دیگر این آسیب وارد شود؛ بنابراین حتماً هر ۳ تا ۵ سال یکبار منبع تغذیه داخل لپ تاپ را تعویض کنید تا از آن در برابر نوسانات کوچک جریان محافظت شود.

کابل‌ها و پورت‌ها را محکم کنید
اگر چه آسیب رساندن به پورت یا کابل USB به اندازه استفاده نادرست از آداپتور برق خطرناک نیست، اما همچنان می‌تواند به لپ تاپ آسیب برساند. کابل‌ها را نباید به زور وارد پورت‌ها کرد. اگر چیزی را وصل کردید، مراقب باشید که آن را خم نکنید.

مرور وب سایت‌های غیرقابل اعتماد را بدون محافظت
محافظ نباید فقط در برابر بدافزار‌ها باشد، حتی وب سایت‌های معمولی نیز می‌توانند به بدافزار آلوده شوند و این مشکلات را به شما منتقل کنند و شما باید از نرم افزار آنتی ویروس در دستگاه خود استفاده کنید و ترجیحاً از ویژگی Windows Defender مایکروسافت استفاده کنید.

منبع: www.alwakeelnews.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لپ تاپ رایانه شخصی بدافزارها لپ تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۶۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟

سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور اظهار کرد: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرائم رانندگی است؛ یک موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو دستکار کردن ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان.

به گزارش تسنیم، وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرائم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

دیگر خبرها

  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • یک ایرانی این خودروری یک و نیم میلیون دلاری را نابود کرد! | تصاویر
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • علت صدور «برگ جریمه رانندگی اشتباهی» چیست؟
  • کنعانی: آمریکا با سرکوب دانشجویان حقوق‌بشر را نادیده گرفت
  • جسد‌های باستانی سالم در ایران بعد از کشف نابود شدند! | فیلم
  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور
  • جایگاه شورا در اداره امور کشور نادیده گرفته می‌شود
  • وقتی سکوی قهرمانی نابود می شود! / فیلم