Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان نماینده ولی فقیه در کردستان، با بیان اینکه آثار و بناهای تاریخی گنجینه‌ای ارزشمند برای معرفی هویت و فرهنگ مردم استان است، بر حفظ و حراست از آن‌ها تاکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی امروز(۲شهریور) در اولین روز از هفته دولت، در بازدید از کارگاه‌های صنایع‌دستی، موزه‌ها و اماکن تاریخی شهرستان سنندج اظهار کرد: وجود اماکن تاریخی ارزشمند و صنایع‌دستی فاخر از مهمترین ظرفیت‌ها و امتیازات کردستان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در کردستان عنوان کرد: آثار و اماکن تاریخی، میراثی ماندگار از گذشتگان است که باید زمینه حفظ و نگهداری از آن‌ها در شرایط مناسب فراهم شود.

وی با ابراز رضایت از اقدام‌های انجام‌شده در حوزه صنایع‌دستی استان، این تلاش‌ها را قابل تقدیر خواند و افزود: کردستان دارای جوانان و هنرمندانی بەنام، مبتکر و خلاق در حوزه صنایع‌دستی است.

حجت‌الاسلام پورذهبی عنوان کرد: با حمایت از هنرمندان و توسعه فعالیت‌ها در این بخش می‌توان به دستاوردهای خوبی در حوزه تولید و اشتغال دست یافت.

نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در سفر پر خیر و برکتشان به کردستان این استان را استانی فرهنگی نامیدند، یادآور شد: باید کردستان فرهنگی با همه ظرفیت‌هایش در سطح ملی و جهانی به مردم معرفی شود.

ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی کردستان  زمینه جذب گردشگر را فراهم کرده است

مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، گفت: کردستان با وجود پتانسیل‌های منحصربه‌فرد تاریخی، فرهنگی و گردشگری، همواره مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی و یکی از مقاصد سفرهای آن‌ها بوده است.

یعقوب گویلیان اظهار کرد: احیای بناهای تاریخی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری جزو اولویت‌های کاری این اداره‌کل است، به‌طوری‌که با تشویق نمودن بخش خصوصی و واگذاری بناهای تاریخی به این بخش و تعریف کاربری‌های مناسب گردشگری و فرهنگی به‌دنبال رونق بیش از پیش این صنعت در استان هستیم.

مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، از برنامه‌ریزی و انجام اقدام‌های لازم درحوزه صنایع‌دستی استان نیز خبر داد و افزود: مجتمع صنایع‌دستی شهرستان سنندج به‌منظور حمایت بیشتر از کارآفرینان و فعالان این حوزه در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

وی بیان کرد: امیدواریم با تعامل سازنده دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی، بیش از پیش شاهد رشد و تحول صنعت گردشگری و تولید و رونق صنایع‌دستی در استان باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری بناهای تاریخی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۷۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود

ایسنا/فارس معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی گفت: شهر میمند در استان فارس قابلیت تبدیل شدن به شهر ملی شیشه‌گری را دارد.

مریم جلالی جمعه، ۷ اردیبهشت‌ماه در مراسم بزرگداشت روز ملی شهر میمند و برگزاری جشنواره گل و گلاب گفت: میمند ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی زیادی دارد که باید این ظرفیت‌ها در خدمت ارزش‌افزوده و ارزش‌آفرینی شود.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: رویدادها زمینه تقویت توجه را ایجاد می‌کنند و تقویت توجه نخستین گام در راستای متمایزسازی و ایجاد وضعیت مطلق است.

جلالی افزود: به‌عنوان معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی و همکارانم در اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس به دنبال این هستیم که ظرفیت‌های میراث فرهنگی و آنچه ریشه در تاریخ دارد به‌اضافه جاذبه‌های گردشگری در کنار محصولات صنایع‌دستی یک پیوستاری درست کند که به اقتصاد منطقه کمک کند که لازمه‌اش همگرایی خانواده است.

 وی ادامه داد: خانواده چه در سطح کوچک چه در سطوح محله، شهر، شهرستان و استان باید رویکرد اقتصاد هویت بنیان را سرلوحه قرار دهند و ما هم بتوانیم تسهیل گری و رفع موانع کنیم.

جلالی در ادامه خطاب به مسئولان و مدیران حاضر در این جلسه گفت: تمامی مسئولان و مدیران میراث فرهنگی، استانداری و دیگر ادارات دولتی فرزندان این دیار هستند و مانند یک خانواده کار می‌کنند و وقتی خانواده مبنا باشد دیگر فرقی نمی‌کند من چه سهمی دارم. این همکاری و هم‌افزایی و هم‌جوشی باید منجر به این شود که ما معیشت عزت‌آفرین داشته باشیم.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرد: صنایع‌دستی و هنرهای سنتی هوش و استعداد تاریخی ماست و یک پیوستار کامل است؛ یعنی یک هوش و حکمتی بوده به‌طوری‌که از گلی که می‌روییده گلاب در ظرف مسی درست می‌شود و بعد شیشه درست‌شده و ترکه‌بافی برای نگهداری شیشه درست‌شده و این توسعه است و ما باید سوار بر آن اقتصاد هویت بنیان را رونمایی کنیم.

وی با اشاره به اینکه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی فردای روشنی دارد، اضافه کرد: میراث فرهنگی ما تنها میراث، ملموس نیست بلکه در برگ این گل‌ها قصه‌ها و لالایی‌هایی نهفته است و روایت‌هایی که در دنیای امروز ارزش‌افزوده دارد.

 معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی تصریح کرد: قصه میمند خریدار دارد و ما باید ان را روایتگری کنیم تا دنیا این قصه‌ها را خریداری کند.

وی به ذکر مثال‌هایی به تکمیل سخنانش پرداخت و گفت: یک روزگاری جمشید و اردشیر و شاپور کشورگشایی می‌کردند و جهان‌گشایی قدرت بود، یک روزگاری جهان دانی و اطلاعات قدرت بود و امروز جهان آرایی قدرت است و به همه دلیل ایران قدرت سوم را ایجاد کرده است و می‌تواند حرف در جهان داشته باشد چون روایت‌هایی زیبایی دارد.

جلالی با بیان اینکه شیشه‌گری یکی از مهارت‌های اصیل میمند در کنار گلاب‌گیری بوده و صنعت شیشه‌گری می‌تواند به دلیل بازیافت و دوست دار محیط‌زیست بودن، به ترویج گلاب‌گیری کمک کند ابراز امیدواری کرد که عزم مسئولان محلی مبنی بر ایجاد کارگاه‌ها بتواند شاخص‌های شهر ملی شیشه‌گری را برای میمند فراهم کند و ما هم تلاش می‌کنیم این پرونده کامل شود و بتوانیم در آینده‌ای نزدیک شهر ملی شیشه‌گری را در میمند داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، معاون صنایع‌دستی وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی و مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس و هیات همراه روز جمعه با سفر به شهرستان فیروزآباد ضمن حضور در مراسم روز ملی میمند از کارگاه‌های شیشه‌گری، گلاب‌گیری همچنین مزارع گل محمدی و تعدادی از اقامتگاه‌های سنتی و بومگردی شهر میمند بازدید کردند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی به مناسبت روز سنندج
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی