Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: ۱۳ هزار نفر از مردم سیستان و بلوچستان در دولت سیزدهم از شبکه فاضلاب بهره‌مند شدند.

به گزارش ایران اکونومیست از زاهدان، علیرضا قاسمی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان این که دولت سیزدهم نگاه ویژه‌ای به حوزه آب و فاضلاب این استان دارد، اظهار داشت: از ابتدای سال 1400، 12 هزار و 900 نفر از مردم این استان از شبکه فاضلاب بهره‌مند شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان افزود: در ابتدای دولت سیزدهم پنج طرح فاضلاب زاهدان، زابل، زهک، چابهار و کنارک در استان فعال بودند که پس از گذشت ده ماه با اضافه شدن طرح‌های فاضلاب شهر ایرانشهر و کهک این میزان به هفت طرح فعال رسید.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در طرح فاضلاب چابهار و کنارک اظهار کرد: ایستگاه پمپاژ و خط انتقال در شهر چابهار با پیشرفت فیزیکی 80 درصد احداث و 5 کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب و تعریف دو مناقصه جدید با ظرفیت 10 کیلومتر شبکه فاضلاب اجرا شده است، این طرح امکان نصب حدود چهار هزار و 500 اشتراک جدید و افزایش شاخص بهره‌مندی شهروندان از 19 به 40 درصد را فراهم می‌آورد.

قاسمی از احداث تصفیه‌خانه فاضلاب شهر کنارک به صورت پکیج با ظرفیت هزار متر مکعب در شبانه روز، عملیات اجرایی ایستگاه پمپاژ D شهر کنارک و برنامه‌ریزی جهت افتتاح در انتهای سال جاری با قابلیت امکان واگذاری 500 انشعاب فاضلاب و شروع عملیات اجرایی بخشی از شبکه فاضلاب شهر کنارک با پیشرفت فیزیکی حدود 70 درصد و شروع عملیات احداث ایستگاه A شهر کنارک در سال جاری به عنوان دیگر طرح‌ها و اقدامات شاخص حوزه فاضلاب نام برد. 

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در طرح فاضلاب زابل و زهک، افزود: بازسازی بخشی از شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر زابل، با توجه به قدمت بیش از 20 ساله و فرسودگی شدید لوله‌ها از محل اعتبارات استانی و داخلی و اخذ مصوبه ماده 23 فاضلاب شهر زابل و افزایش ردیف مربوطه به مبلغ 5 هزار و 300 میلیارد ریال و افزایش احجام مربوط به بازسازی شبکه فاضلاب به موافقتنامه نیز در دست اجراست.

قاسمی گفت: در شهر زهک نیز 18 میلیارد تومان اعتبار مصوب و تاکنون 3 میلیارد تومان تخصیص ابلاغ شده، این در حالی است که 13 میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران در پروژه است.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در طرح فاضلاب زاهدان گفت: با احداث شبکه جمع‌آوری فاضلاب بخشی از اراضی غرب شهر زاهدان با پیشرفت فیزیکی 100 درصد و احداث خط انتقال با پیشرفت 20 درصدی شرایط برای نصب 2 هزار و 300 اشتراک جدید فاضلاب و بهره‌مندی 12 هزار نفر از شهروندان از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب فراهم شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان اظهار داشت به واسطه پیگیری‌های صورت گرفته طرح فاضلاب ایرانشهر نیز با اخذ مصوبه 190 میلیارد ریال برای سال شروع طرح، ردیف‌دار و طرح فاضلاب شهر کهک با تعیین مشاور و همچنین انعقاد قرارداد جهت اجرای 3 باب ایستگاه پمپاژ فاضلاب فعال شد.

393/

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان شبکه فاضلاب آب و فاضلاب طرح فاضلاب فاضلاب شهر شهر کنارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۸۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پوریا فر افزود: با توجه به وضعیت کم آبی موجود و همچنین کاهش برداشت آب خام از منابع زیرزمینی و لزوم تأمین آب جهت آبیاری فضای سبز و نظر شهردار منطقه مبنی بر استفاده از روان آب‌ها و پساب صنعت، احداث و راه اندازی تصفیه خانه شهرک آسمان و جنگل دستواره در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در خصوص کمبود آب و فرسودگی شبکه‌های آبرسانی گفت: به دلیل کمبود آب و بعضاً تخریب مسیرهای آبیاری، لوله‌ها، شبکه‌های آبرسانی و مخازن با مشکلاتی روبرو هستیم و وظیفه شهرداری بهبود وضع خدمات رسانی روزانه در منطقه است.

پوریافر با توجه به اهمیت شبکه آبرسانی و احداث مخازن گفت: با توجه به خشکسالی و مشکلات موجود در منطقه و پایین رفتن سطح آب چاه‌ها، طبق طرح جامع علاوه بر اصلاح شبکه‌های آبرسانی و برنامه‌ریزی و احداث مخازن در طی چند سال، دو تصفیه خانه هم برنامه‌ریزی شده تا نیاز آبی رفع شود.

پوریا فر در ادامه اظهار داشت: انتقال آب از دو تصفیه خانه موجود شهر تهران که تصفیه خانه فیروز بهرام به طول ۷ هزار متر طول و تصفیه خانه شهرک اکباتان به طول ۵ هزار متر طول از ظرفیت‌های موجود برای تأمین کمبود آب و نیاز آبی منطقه در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای استفاده از پساب‌های صنعتی در منطقه برای تأمین آب موردنیاز در فضاهای سبز گفت: با توسعه استفاده از تصفیه خانه در صنایع منطقه بخشی از کمبود آب فضای سبز منطقه برطرف خواهد شد.

شهردار منطقه ۲۱ تهران یادآور شد: اجرای خط انتقال آب خام به طول ۱۶ هزار متر طول شامل: احداث فاز دوم انتقال خط شبکه آب خام بزرگراه فتح، تکمیل خط انتقال لوله ۳۱۵ میلی متر به طول ۱۰ کیلومتر حاشیه اتوبان شهید فهمیده، احیای شبکه انتقال و توزیع بدنه غربی آزادگان، تکمیل و جداسازی شبکه توزیع آب خام پارسل های شهرک دانشگاه از جمله اقدامات سال ۱۴۰۳ اداره فضای سبز معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۱ است.

کد خبر 6088925

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • بهره‌مندی بیش از ۶۰۰ نفر در مانور تیم‌های درمان اضطراری هلال احمر
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد