Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل برق منطقه‌ای کرمان گفت: ۲ هزار مگاوات برق از نیروگاه سیکل ترکیبی برای مصرف صنایع استان کرمان پیش‌بینی شده که تا پایان این دولت به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حمیدرضا حبیبی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با بیان اینکه کرمان پهناورترین استان کشور است، اظهار داشت: چهار هزار و 195 مگاوات ظرفیت نصب شده برق در تولید بوده که 3 هزار و 334 مگاوات تولید عملی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در استان کرمان تراز تولید و مصرف مثبت است، گفت: 9 هزار کیلومتر خط انتقال توزیع در استان وجود دارد که توسط 140 پست برق انجام می‌شود.

مدیرعامل برق منطقه‌ای استان کرمان با بیان اینکه 45 درصد برق مصرفی استان در بخش صنعت، 23 درصد کشاورزی، 25 درصد خانگی و مابقی در بخش روشنایی معابر است، افزود: 50 مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان کرمان در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه 2 هزار مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی برای مصرف صنایع در استان پیش‌بینی شده که تا پایان این دولت به بهره‌برداری می‌رسد، ادامه داد: عملیات اجرایی پنج پروژه با اعتبار 354 میلیارد تومان در هفته دولت آغاز می‌شود.

حبیبی با بیان اینکه پشت صحنه زحمات زیادی در انتقال خطوط به ویژه در مناطق کوهستانی و در ارتفاعات کشیده می‌شود تا خطوط برق ایجاد شود، گفت: در بخش انتقال خطوط برق فوق توزیع مشکلی نداریم و این خطوط متناسب با نیاز مصرف کنندگان در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه تجهیزات صنایع برق در کشور تولید می‌شود و دانش ساخت این قطعات در کشور وجود دارد، افزود: صنعت برق همیشه به کمک مردم نیاز دارد و در سال گذشته 13 درصد رشد مصرف در استان بوده است که این رشد نیاز به توسعه زیرساخت‌ها دارد.

مدیرعامل برق منطقه‌ای استان کرمان با بیان اینکه از مردم درخواست داریم مدیریت مصرف داشته و در ساعات پیک بار استفاده کمتری از برق داشته و مصرف خود را کنترل کنند، ادامه داد: در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر، تولید پنل در کشور انجام می‌شود و در استان کرمان از این پنل‌ها نیز استفاده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تولید سلول‌های خورشیدی از معدن تا تونل در استان کرمان در دستور کار قرار گرفته و کارخانه تولید این سلول‌ها در استان کرمان احداث می‌شود، گفت: احداث کارخانه در مرحله واگذاری زمین قرار دارد و به‌زودی احداث کارخانه در استان کرمان عملیاتی می‌شود.

قرارداد نیروگاه سیکل ترکیبی گل‌گهر 2 امضا شدرئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: تصمیم‌گیری سریع برای ناترازی تولید و مصرف برق در استان کرمان انجام شود

حبیبی با بیان اینکه حدود یک درصد از تولید برق استان در نیروگاه‌های تجدیدپذیر انجام می‌شود، افزود: نیروگاه‌های خورشیدی تابعی از تابش خورشید هستند و این نیروگاه‌ها در استان کرمان راندمان حدود 20 درصد دارند که ظرفیت بسیار خوبی است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 98 درصد تولید برق استان در نیروگاه‌های حرارتی انجام می‌شود، بیان کرد: استان کرمان قابلیت احداث نیروگاه بادی در برخی نقاط را دارد اما نیاز به بادسنجی طولانی مدت دارد که در برخی نقاط این کارها انجام شده و شرکت ملی مس احداث ایجاد یک نیروگاه بادی در منطقه سرچشمه را آغاز کرده است.

مدیرعامل برق منطقه‌ای استان کرمان با بیان اینکه در احداث نیروگاه‌های خورشیدی در استان توسط مجموعه سادپا در فاز اول 2 هزار مگاوات اعلام نیاز کردیم که مجوز هزار و 80 مگاوات آن به تایید رسیده است، گفت: پیگیر هستیم که به‌زودی احداث این نیروگاه‌ها عملیاتی شود.

انتهای پیام/511/ن

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان استان کرمان مدیرعامل برق منطقه ای نیروگاه سیکل ترکیبی استان کرمان انجام می شود نیروگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۸۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات

ایسنا/خراسان رضوی مدیر برق مه‌ولات از آغاز طرح نهضت «تولید محصول سبز با برق سبز» در این شهرستان خبر داد.

مهدی مشفق امروز، ۸ اردیبهشت در کمیته راهبری نهضت تولید محصول سبز با برق سبز این شهرستان اظهار کرد: تولید محصول سبز با برق سبز با هدف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی و همچنین پیرو ابلاغیه مقام عالی وزارت نیرو در خصوص توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک به منظور تأمین برق چاه‌های کشاورزی در مه‌ولات آغاز شده است.

وی افزود: لزوم مدیریت بار در روزهای اوج بار تابستان سال ۱۴۰۳ و همچنین ضرورت حمایت از تولید پایدار محصولات کشاورزی از دیگر اهداف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی در شهرستان است.

مدیر برق شهرستان مه‌ولات بیان کرد: مه‌ولات یکی از شهرستان‌های پیشتاز در حوزه نصب و بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی خانگی بوده و تاکنون ۵۲ نیروگاه خورشیدی انشعابی به ظرفیت ۵۰۰ کیلووات در شهرستان برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با مشارکت بسیج سازندگی نصب شده است.

وی گفت: پس از ابلاغ مصوبه مقام عالی وزارت نیرو و با توجه به اهمیت و فوریت موضوع نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی، بلافاصله جلسه‌ای فوری در محل فرمانداری با حضور فرماندار محترم شهرستان و جهاد کشاورزی تشکیل و مصوبه و روش اجرایی ابلاغی تشریح شد.

 مشفق افزود: لازم است متقاضیان و کشاورزان، به همکاران مدیریت برق شهرستان از صبح روز شنبه مورخه ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ مراجعه تا راهنمایی لازم برخوردار و مقدمات انجام فرآیند آغاز شود.

وی اظهار کرد: به این منظور مقرر شده با هدف انسجام‌بخشی و هم‌افزایی فعالیت‌های این نهضت، کمیته راهبری این نهضت با حضور فرماندار، معاون هماهنگی امور عمرانی و هماهنگی امور اقتصادی فرمانداری در شهرستان و با حضور مدیر و کارشناسان اداره جهاد کشاورزی، مدیر و کارشناسان مدیریت برق شهرستان تشکیل و به صورت هفتگی نشست‌های خود را برگزار کرده تا مسیر راهبری طرح تا قبل از آغاز روزهای پیک تابستان ۱۴۰۳ هموار و این طرح اجرایی شود.

مدیر برق شهرستان مه‌ولات در اولویت قرار گرفتن بازدید از ساختگاه‌های درخواستی کشاورزان متقاضی و تهیه فهرست مربوطه و تکمیل فرم بازدید اولیه، برآورد ظرفیت احداث نیروگاه خورشیدی هر کشاورز و راهنمایی لازم به این قشر و نیز انجام تبلیغات محیطی درباره این نهضت و در تمامی ساختمان‌های اداری به‌ویژه مدیریت برق و جهاد کشاورزی شهرستان را ضروری دانست.

وی اظهار امیدواری کرد: با اجرای نهضت نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی گامی مؤثر در راستای کاهش ناترازی‌های تابستان و تولید پایدار محصولات کشاورزان برداشته تا رضایت این قشر ایثارگر نیز تأمین شود.

وی خاطرنشان کرد: ۹۱۱ مشترک از کل مشترکین شهرستان مه‌ولات را بخش کشاورزی تشکیل می‌دهد که بیشترین مصرف برق این شهرستان را در سال گذشته معادل ۷۱ درصد از کل مصرف برق مشترکین شهرستان را داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق