Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مازند مجلس»
2024-05-03@00:05:01 GMT

روستای گلورد در محاصره سیل، بدون راه دسترسی

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۳۹۰۲۱

روستای گلورد در محاصره سیل، بدون راه دسترسی

اختصاصی مازندمجلس: انجم روز گفت: نمی‌دانم چرا مسائل بحرانی در اولویت نهادهای اجرایی قرار ندارد. آقایان مسئول! روستا کوچک است اما نباید از حداقل امکانات محروم باشد. راه دسترسی یک امکانات ابتدایی است و بنده به‌عنوان عضو شورا به حیف‌ومیل اعتبارات متهم می‌شوم. چگونه باید پاسخگوی انتظارات مردم باشم وقتی نهادهای بالادستی هیچ حمایتی انجام نمی‌دهند؟ دستگاه‌های اجرایی باید به مردم پاسخگو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختصاصی مازندمجلس: روستای گلورد در کیلومتر 18 مرکز استان واقع‌شده است. در اثر سیل پایان سال 97 پل ارتباطی روستا کامل تخریب شد. طی بازدیدهای صورت گرفته توسط استاندار و مراجع ذی‌ربط، قرار شد طی 3 ماه پل تخریب‌شده مجدداً ساخته شود. اکنون نزدیک به یک سال از حادثه سیل و تخریب پل روستای گلورد گذشته و همچنان اتفاق خاصی رخ نداده است. برخی منابع خبری می‌گویند که مطالعات لازم برای احداث این پل همچنان صورت نگرفته است.

مسئولان محلی می‌گویند تنها اقدام مثبت مسئولان طی سال گذشته احداث پل موقت بود که این پل نیز سه ماه پیش تخریب شد. این پل موقت بعد از تخریب پل اصلی، روی رودخانه تجن احداث‌شده بود و آقای استاندار به‌اتفاق وزیر ارتباطات آقای جهرمی آن را افتتاح کرده بودند. گویا پیمانکار پروژه پل موقت روستای گلورد، همان پیمانکار فازم دوم جاده ساری تاکام بوده است. این پل موقت مجدداً توسط پیمانکار نامبرده ترمیم شد که به علت بارندگی‌های روزهای اخیر در مرکز استان و ارتفاعات، برای بار سوم به سرنوشت تخریب دچار شد.

مردم روستای گلورد که طی یک سال اخیر تنها با تخریب‌های پشت سر هم راه دسترسی محل زندگی خود روبرو بوده‌اند؛ اکنون در شرایطی که شیوع ویروس کرونا هم دردسرهای بسیاری برای مردم منطقه، علی‌الخصوص سالمندان ایجاد کرده است، در محاصره سیل مانده‌اند. هیچ راهی برای رفت‌وآمد وجود ندارد.

از دیگر نکات جالب توجه، پروژه احداث پل بر روی یکی دیگر از رودخانه‌های داخل این روستا است. بر اساس اعلام مسئولان محلی، فرماندار ساری و رئیس بنیاد مسکن، 22 بهمن سال جاری را به‌عنوان زمان افتتاح این پل عنوان کرده بودند؛ اما تا به امروز نه‌تنها این پل افتتاح نشده، بلکه بنیاد مسکن به‌عنوان مسئول پروژه به مدت یک ماه است که پروژه را نیمه‌کاره رها کرده است.

سؤال مهم اینجاست؛ روستایی که به علت شرایط خاص جغرافیایی، راه‌های ارتباطی آن با کوچک‌ترین بارندگی قطع می‌شود، چرا نباید در دستور کار مسئولان برای رفع بحران قرار گیرد؟ چرا اقدامات مسئولان جهت رسیدگی به روستاها رنگ و بوی انتخاباتی گرفته است؟ حالا که انتخابات به پایان رسیده، آیا نوبت به دیگر روستاها نرسیده تا شرایط بحرانی آن‌ها موردبررسی قرار گیرد؟

 

مسائل بحرانی روستای ما در اولویت نیست!

قاسم انجم روز عضو شورای اسلامی روستای بحران‌زده گلورد در گفت‌وگو با مازندشورا با توضیح مشکلات فراوان این روستا، اظهار داشت: ما از حداقل امکانات هم بی‌بهره هستیم. بنیاد مسکن باید به‌جای احداث شهربازی در دیگر روستاها، مشکلات جدی روستای گلورد را حل کند. روستای ما با هر بارندگی دچار مشکلات جدی می‌شویم. ما این حرف را باید چگونه و به چه کسی بگوییم؟ چرا تمام پروژه‌ها سیاسی شده است؟ مردم گناه دارند. آن‌ها نباید بازیچه شوند.

این عضو شورای روستای گلورد افزود: سؤال من این است که چرا استانداری بر روند کار بنیاد مسکن نظارت ندارد؟ چرا یک پروژه عادی باید بیش‌ازحد انتظار طول بکشد؟

انجم روز در پایان گفت: نمی‌دانم چرا مسائل بحرانی در اولویت نهادهای اجرایی قرار ندارد. آقایان مسئول! روستا کوچک است اما نباید از حداقل امکانات محروم باشد. راه دسترسی یک امکانات ابتدایی است و بنده به‌عنوان عضو شورا به حیف‌ومیل اعتبارات متهم می‌شوم. چگونه باید پاسخگوی انتظارات مردم باشم وقتی نهادهای بالادستی هیچ حمایتی انجام نمی‌دهند؟ دستگاه‌های اجرایی باید به مردم پاسخگو باشند.

 


برچسب ها : #مازندران #ساری #روستای گلورد #کرونا #سیل #استانداری #بنیاد مسکن







لینک کوتاه مطلب :

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: مازندران ساری روستای گلورد کرونا سیل استانداری بنیاد مسکن روستای گلورد راه دسترسی بنیاد مسکن پل موقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۹۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی

استاندار مرکزی گفت: طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به ۶۷ روستا و فاز دوم در ۱۳۱ روستا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز در آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی شهید سلیمانی شهرستان شازند، اظهار داشت: بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی استان مرکزی مربوط به حوزه آبرسانی است و در سطح کشور بزرگ‌ترین پروژه عمرانی طرح جهاد آبرسانی است، در استان حدود سه یا چهار طرح آبرسانی مهم وجود دارد که طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود، که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به 67 روستا و فاز دوم در 131 روستا است که فاز نخست از پیشرفت بیش از 80 درصد برخوردار است که بخش قابل توجهی در شهرستان شازند است و فاز دوم با کمک قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده است.

وی افزود: طرح جهاد آبرسانی از خط کوچری ساوه با مدیریت آب منطقه‌ای ای استان در حال اجراست که یکی از طرح‌های پر هزینه و مهمی به شمار می‌رود و طرح دیگر انتقال آب به شهرستان تفرش است که اکنون به صورت آزمایشی از آن بهره‌برداری می‌شود، اما به طور رسمی با حضور مسئولان کشور بهره‌برداری خواهد شد. بودجه‌ای که صرف این پروژه‌ها شده است حداقل با بودجه عمرانی 10 سال استان برابری دارد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: در سنوات گذشته عمدتاً سالی 500 میلیارد تومان برای پروژه‌ها صرف می‌شد، اما امروز تنها سه هزار میلیارد تومان برای بازچرخانی پساب در شهرستان شازند، 130 میلیارد تومان برای طرح شهید سلیمانی، حداقل 2 هزار میلیارد تومان برای پروژه آب ساوه و حداقل 600 میلیارد تومان در این دولت برای پروژه آب تفرش اختصاص پیدا کرده است که نشان دهنده اهتمام و توجه دولت برای تأمین مهم‌ترین رفاهیات مردم و آب شرب و سالم است.

مخلص‌الائمه با تأکید بر رعایت بهینه آب توسط مردم استان و کشور بیان کرد: هماهنگی و‌ همکاری با نمایندگان استان امری ضروری است و این همکاری به موفقیت نمایندگان و مدیران کمک خواهد کرد. هر موفقیت و عدم موفقیتی در سبد دولت قرار می‌گیرد. بنابراین برای پیشرفت کشور نیاز به همدلی و هماهنگی در تمام سطوح نیاز است. 

حشمت‌الله عباسی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع  آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، گفت : این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت 120 لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت دو هزار متر مکعب، اجرای 37 و نیم کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود‌: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت 35 لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق 160 کیلو ولت آمپر با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و 300 میلیارد ریال انجام گرفته است. در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود. 

به گزارش تسنیم، آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آبرسانی به دو شهر شازند و آستانه و 10 روستا با اعتباری بالغ بر 1300 میلیارد ریال و کلنگ‌زنی نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه با حضور مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبودهای عشایر
  • بهبود دسترسی محلی مناطق ۲ و ۴ با احداث تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • اتصال «ائل داغی» به «آجی چای» در تبریز
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر