Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، با توجه به پایان سفرهای استانی دور اول رئیس جمهور، شاید این سوال پیش بیاید که نتیجه این سفرهای استانی چه بود و سرانجام آن مصوبات چه شد؟ که در همین راستا، ‌صادق خلیلیان، استاندار خوزستان، با توجه به آغاز هفته دولت در گزارشی دسته‌بندی شده به تشریح سرانجام و وضعیت مصوبات سفرهای دولت سیزدهم به خوزستان پرداخت و به این سوال پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی از این مصوبات شامل بهبود وضعیت آب شرب، بالازدگی فاضلاب، اجرای طرح‌های عمرانی و سایر خدمات دولتی بود که طی سفرهای استانی رئیس جمهور به خوزستان رصد و پالایش شد و رسیدگی به آن‌ها در اسرع وقت به تصویب رسید.

افتتاح ۱۰۲۲ پروژه

استاندار خوزستان ضمن بزرگداشت مقام شهیدان رجایی و باهنر و همچنین گرامیداشت هفته دولت، اظهار کرد: مشی دولت‌ها باید بر اساس مشی این دو شهید بزرگوار باشد تا ما بتوانیم به تبع از این مشی به مردم خدمت‌رسانی کنیم که دولت مردمی سیزدهم هم با سفرهای استانی و اجرای طرح های عمرانی آن را متبلور ساخت.

وی افزود: برای هفته دولت ۱۰۲۲ پروژه مختلف آماده افتتاح داریم که ۱۹۶ طرح از آن از محل اعتبارات استانی بوده و مابقی از محل اعتبارات ملی است و ده هزار میلیارد تومان برای این پروژه‌ها هزینه شده است.

حل مشکل کارگران هفت‌تپه

خلیلیان عنوان کرد: در ابتدای فعالیت دولت در استان با تلاطم‌های مختلف کارگری و در راس آن شرکت نیشکر هفت تپه مواجه بودیم که با مکاتبه‌ای که به رئیس جمهور داشتم و با پیگیری‌هایی که داشتیم این شرکت به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان الحاق شد و خوشبختانه شرایط آن به سامان شد و معوقات کارگران پرداخت شد.

وی افزود: همچنین کارخانه اورهال شد و کشت جدید صورت گرفت و در حال حاضر روند خوبی طی می‌کند.

اجرای طرح ضربتی فاضلاب

استاندار خوزستان بیان کرد: مشکل دیگر استان بخش فاضلاب در شهرهای مختلف استان و به ویژه در اهواز بود. در ابتدای مسئولیتم در برخی معابر با وجودی که فصل بارندگی شروع نشده بود شاهد پس‌زدگی فاضلاب بودیم که ناشی از رها کردن امور در طی شش هفت سال گذشته بود.

وی افزود: در یک طرح ضربتی ۱۴۴ نقطه بحرانی را شناسایی کردیم و شرکت آبفا از اعتباراتی که از محل استان و سفرهای دولت اختصاص دادیم این نقاط را ساماندهی کرد و این طرح اضطراری در راستای طرح جامع فاضلاب اهواز انجام شد و خوشبختانه در پاییز و زمستان گذشته حدود ۸۰ درصد مشکلات کاهش پیدا کرد.

خلیلیان گفت: البته در ۷۰ نقطه دیگر هم در حال کار هستیم که برای فصل پاییز آماده باشیم و با بازسازی و توسعه شبکه ظرف دو سال طرح جامع فاضلاب اهواز اجرایی خواهد شد البته در سایر شهرستان‌ها هم اقدامات لازم جهت ساماندهی فاضلاب در دست اقدام است.

وی افزود: با اجرای این اقدامات ورودی‌های فاضلاب به کارون تقریبا قطع می‌شود و در تصفیه خانه‌های غرب و شرق اهواز تصفیه می‌شود که پساب تصفیه شده را میتوانیم در صنعت و کشاورزی استفاده نماییم.

بهبود وضع تصفیه‌خانه‌ها

استاندار خوزستان در تشریح وضعیت تصفیه‌خانه‌‌ی شرق بیان کرد: شبکه آن را اجرایی کردیم و در مدار بهره‌برداری قرار دادیم که روزانه ۱۱۰ هزار متر مکعب فاضلاب را تصفیه میکند و برای ساخت تصفیه خانه غرب اهواز نیز در حال پیگیری هستیم.

وی افزود: همچنین ۴ تصفیه خانه فاضلاب در شهرستان‌های آبادان، خرمشهر، ماهشهر و بندر امام نیز در آستانه بهره‌برداری است و انتظار میرود تا پایان سال تکمیل شوند. تصفیه خانه فاضلاب شادگان نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است که پساب تصفیه شده در آن در صنعت فولاد و آبیاری نخیلات استفاده می‌شود.

اجرای طرح آبرسانی غدیر

خلیلیان با بیان اینکه مشکل دیگر استان بحث آب آشامیدنی است، عنوان کرد: ۳۰ درصد از آب‌های شیرین کشور در استان هست با این وجود در برخی نقاط استان آب بی‌کیفیت در اختیار مردم قرار داده می‌شود. در همین راستا رییس جمهور محترم دستور تسریع اجرای طرح آبرسانی غدیر را دادند که در افق ۱۴۲۵ بناست به ۲۴ تا ۲۵ متر مکعب بر ثانیه برسد که آب مطمئن و پایداری را در اختیار مردم قرار خواهد داد و حدود ۱۸ شهر و ۵۰۰ روستا و در واقع ۵۲ درصد از جمعیت استان از آن بهره مند می‌شوند.

وی افزود: آب آن که از منبع سد کرخه بود به سد دز منتقل می‌شود که آب بسیار گوارا و با کیفیتی است و آبی که از سد دز گرفته می‌شود ۵ برابر کیفیت بهتری نسبت به آب کرخه دارد که ۲.۵ میلیون نفر از جمعیت استان را تحت پوشش قرار می‌دهد البته در هفته دولت به صورت آزمایشی مورد بهره‌برداری قرار میگیرد و شامل ده پمپ و ۱۰۰ کیلومتر خط لوله و ارفاع ۲ متر است.

تخصیص بودجه ۳۴ هزار میلیاردی

خلیلیان گفت: مصوبات سفر ریاست جمهوری برای استان شامل ۱۰۹ ردیف مصوبه در زمینه‌های مختلف عمرانی، فرهنگی، بهداشت و درمان، راه آب و غیره می‌شود و بیش از ۳۴ هزار میلیارد تومان در طی سه سال برای این طرح‌ها اختصاص پیدا می‌کند.

وی افزود: البته چون دولت تازه تشکیل شده بود و اولین سفر آن به خوزستان بود هنوز ساز و کار مصوبات سفر ریاست جمهوری مشخص نشده بود پس از اینکه مسوولیت استانداری را پذیرفتم مشکلات استان را احصا کردیم و موفق شدیم مصوبات را آماده نماییم و در حضور معاون اجرایی رییس جمهور و وزیران همه طرح‌ها تصویب شد و به جد دنبال کردیم و خوشبختانه دولت هم با ما همراهی میکرد و این امر نشان می‌دهد عزم دولت در پشتیبانی از استان و حل مشکلات در بالاترین سطح قرار دارد.

بهبود شبکه بهداشت و درمان

استاندار خوزستان بیان کرد: این مصوبات در دی ماه به ما ابلاغ شد و ۲۵ درصد کل اعتباراتی که بین همه استان‌ها در سال گذشته تقسیم شد به استان خوزستان تخصیص یافت و ما دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان را به صورت نقد دریافت کردیم و این امر نشان‌دهنده آن است که دولت پای کار است که در نتیجه آن پروژه‌های بزرگی همچون طرح آبرسانی غدیر و طرح ضربتی فاضلاب اهواز اجرا شد.

وی افزود: همچنین ده بیمارستان را جهت تجهیز و تکمیل تصویب کردیم که از جمله آن بیمارستان علوی آبادان است که به اتمام رسیده است و در چهارچوب کمک‌هایی که بنیاد علوی در قالب مصوبات سفر اختصاص داد انجام شد و بخش اورژانس آن تکمیل شده است و سایر بخش‌ها هم در مراحل نهایی هستند و پس از تست آسانسور مورد بهره برداری قرار می‌گیرد که در توریست درمانی بسیار اهمیت دارد.

خلیلیان عنوان کرد: بیمارستان قلب خرمشهر یک بیمارستان بسیار مهمی است که روند اجرایی آن سرعت گرفته است. ۲۴ شبکه بهداشت و درمان نیز در سطح شهرستان‌های مختلف آماده بهره‌برداری در هفته دولت هست.

وی افزود: کار بزرگ دیگر آی سی یو بیمارستان گلستان است که جزو مصوبات سفر ریاست جمهوری است و در خاورمیانه بی نظیر است همچنین بخش اورژانس مادر بیمارستان رامهرمز نیز آماده بهره‌برداری است.

تامین آب شرب پایدار در روستاها

استاندار خوزستان در تشریح وضعیت آب شرب عنوان کرد: سال گذشته آب شرب ۱۱۰۰ روستا یا پایدار شد یا آب جدید به آنها رسید. امسال هم ۴۰۰ روستا صاحب آب شرب پایدار شدند. در منطقه غرب استان حدود ۲۰ تا ۳۰ روستا داریم که با تانکر آبرسانی می‌شوند که با بهره‌برداری از طرح آبرسانی غدیر مشکل آنها نیز برطرف خواهد شد.

وی افزود: البته هنوز روستاهایی در نقاط مختلف استان داریم که باید آب آشامیدنی آنها را تامین کنیم که ظرف یک تا دو سال آینده انجام خواهد شد.

ساماندهی به راه‌ها پس از ۳۰ سال

خلیلیان بیان کرد: از جمله دیگر مصوبات سفر، راه‌ها بود که ۶ تا ۶.۸ هزار میلیارد تومان برای این بخش از محل مسوولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها هزینه می‌شود و آن را در چهارچوب مصوبات سفر گنجاندیم. برخی جاده‌ها از جمله جاده اهواز خرمشهر ۳۰ سال بود رها شده است که آن را در چهارچوب مصوبات سفر ریاست جمهوری قرار دادیم و برای آن اعتبار تخصیص دادیم و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی افزود: دو راه اصلی داریم یکی استان ما را از طریق دزپارت به چهارمحال و بختیاری و مرکز کشور متصل می‌کند که بسیار راهبردی است که در چهارچوب مصوبات سفر گنجاندیم و عملیات اجرایی در سی کیلومتر از آن آغاز شده است و دیگرق جاده از رامهرمز بهبهان استان را به سمت گچساران و فارس متصل می‌کند که آن هم بیش ۳۰ سال رها شده که جزو مصوبات آوردیم و به آن اعتبار اختصاص دادیم و کار در این محور آغاز شده است.

احیای طرح راه آهن

استاندار خوزستان گفت: همچنین طرح مهم دیگر، راه آهن اهواز و اندیمشک است که ۸۰ درصد از آن دو خطه شده است و قبل از شروع این دولت شش سال اجرای آن متوقف شده بود.

وی افزود: همچنین محور ایذه مسجدسلیمان نیز بازگشایی شد که موجب تسهیل تردد و کوتاه شدن مسیر به میزان حدود ۷۰ کیلومتر شد؛ در زمینه بنادر و صنایع نفت و گاز هم اقدامات خوبی در دست اقدام داریم که طی روزهای آینده با حضور مسوولان کشوری پروژه های مهمی در این بخش ها به بهره برداری خواهد رسید.

ابلاغ بخشنامه‌ی استخدام بومی

استاندار خوزستان عنوان کرد: یکی از اولین اقداماتی که در دولت انجام دادیم ابلاغ بخشنامه برای استخدام بومی بود که آن را بخشنامه کردیم و در حال اجرا است و تا حدی رسیده‌ایم که رقابت به سطح شهرستان‌ها رسیده است و به جز برخی تخصص‌های ویژه، اشتغال ما از داخل استان است.

وی افزود: بخشنامه الزام استخدام بومی کاملا مبتنی بر قانون است که استناد قانونی آن را هم از اداره کل کار و امور اجتماعی گرفتیم و آن را اعلام نمودیم.

توسعه سرمایه‌گذاری

خلیلیان گفت: پرداخت بخشی از مالیات‌ها را در استان آوردیم همچنین انتقال گردش مالی بانک‌ها و خریدهای شرکت‌ها از محصولات درون استان را ملزم نمودیم.

استاندار خوزستان در رابطه با روند توسعه در استان اظهار کرد: ۳ هزار میلیارد تومان در قالب بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ برای توسعه سرمایه‌گذاری و تامین نقدینگی واحدهای تولیدی موجود که صنایع مختلف را شامل شده است و ۷ هزار شغل ایجاد میکند اختصاص دادیم.

وی افزود: ۲ هزار میلیارد تومان هم در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه جهت ایجاد شغل اختصاص یافته است که ۵ هزار شغل ایجاد می‌کند.

ایجاد ۲۲ هزار فرصت شغلی

خلیلیان گفت: سال گذشته قرار بود ۱۹ هزار شغل ایجاد شود که ۲۲ هزار شغل ایجاد شد و در پنج ماهه ابتدای امسال نیز ۲۰ هزار شغل جدید با نام و نشان در استان ثبت و ایجاد شده است.

وی افزود: فولاد شادگان طرح بزرگ سرمایه‌گذاری است که توسط بخش خصوصی انجام شده و آماده افتتاح است. در شیلات و پرورش میگو یک طرح بزرگ و یک پست برق در هندیجان آماده افتتاح است.

استاندار خوزستان عنوان کرد: ما به دنبال بهره‌برداری‌های کاذب و نمایشی نیستیم و کاملا شفاف روند طرح‌ها را به مردم اعلام می‌کنیم و هر وقت یک طرح به صورت کامل اجرا شود مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی افزود: خوشبختانه کارهای خوبی برای تسهیلات اشتغال‌زایی و تولیدی انجام دادیم. در اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی بانک‌ها قبلا رتبه ۲۷ را در سطح کشور داشتیم و امروز به رتبه ۱۱ رسیده‌ایم و دنبال ارتقای این رتبه نیز هستیم. نتیجه همه این اقدامات این است که نرخ بیکاری در استان یک درصد کاهش یافته است.

افزایش صادرات غیرنفتی

استاندار خوزستان بیان کرد: در صادرات غیرنفتی در مقایسه ۹ ماهه از ۴ میلیارد و ۱۶۰ میلیون دلار به ۶ میلیارد و ۱۵۰ میلیون دلار رسیدیم و به عبارتی ۵۰ درصد صادرات غیرنفتی ما افزایش داشته است و در نتیجه آن ارز وارد کشور شده و به کنترل تورم کمک کرده است.

وی افزود: طرح جهش ملی مسکن نیز در این دولت فعال شده است و در دولت قبل نه به مسکن نه به طرح‌های عمرانی توجهی صورت نگرفت و نرخ رشد اقتصادی استان در چهار سال دولت قبل عمدتا منفی بود.

تخصیص ۴۲۰ میلیارد به بخش فرهنگی

خلیلیان بیان کرد: مسائل فرهنگی خیلی عام و گسترده است؛ در چهارچوب مصوبات سفر ۴۲۰ میلیارد تومان علاوه بر اعتباراتی که به صورت عادی در بودجه داریم به حوزه فرهنگ در نظر گرفته شده است. خوشبختانه اقدامات خوبی در یک سال گذشته در این بخش انجام شده است از جمله خانه هنرمندان است که آماده بهره‌برداری است.

وی افزود: چندین فرهنگ‌سرا در شهرهای مختلف در هفته دولت افتتاح خواهند شد. اعتباری هم برای پشتیبانی از مساجد در نظر گرفته‌ایم که بتوانیم از این ظرفیت فرهنگی که در بطن جامعه هست استفاده کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار خوزستان صادق خلیلیان سفرهای استانی رییس جمهور دولت سیزدهم مصوبات دولت دولت مردمی مصوبات سفر ریاست جمهوری مورد بهره برداری قرار هزار میلیارد تومان استاندار خوزستان طرح آبرسانی غدیر هزار شغل ایجاد سفرهای استانی خلیلیان گفت شهرستان ها تصفیه خانه رئیس جمهور اجرای طرح هفته دولت سال گذشته انجام شد خواهد شد آب شرب طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۹۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ۷۰ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور در حوزه بهداشت و درمان منطقه کاشان محقق شد.

کوروش ساکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کاشان، اظهار کرد: از ۷۰۰ میلیارد ریال مصوبات سفر رئیس‌جمهور به منطقه کاشان ۵۰۰ میلیارد ریال محقق شده است.

وی افزود: این مبلغ برای تجهیز و بهره‌برداری از بیمارستان امام حسن (ع) آران و بیدگل مصوب شده که تاکنون حدود ۷۰ درصد آن محقق شده است و به زودی شاهد بهره‌برداری از این بیمارستان خواهیم بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل غیراستاندارد است، خاطرنشان کرد: کمبود تخت و فضای درمانی در آران و بیدگل موضوع مهمی است که ضرورت بهره‌برداری از بیمارستان امام حسن (ع) را دو چندان کرده است.

ساکی با بیان اینکه بیمارستان شهید بهشتی کاشان جزو بیمارستان‌های فرسوده منطقه به شمار می‌آید که ۸۰ درصد تجهیزات آن از بین رفته است، تصریح کرد: این بیمارستان معین شمال استان اصفهان محسوب می‌شود و بار درمانی شهرهای اطراف را علاوه بر منطقه به دوش می کشد و سال گذشته به ۲۵۲ هزار بیمار خدمت‌رسانی کرده است.

وی اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های درمانی منطقه کاشان بیمارستان بقیه‌الله است که عملیات اجرایی آن حدود پنج سال پیش کلید خورده است، اما با پیشرفت کندی که دارد مشمول مصوبات سفر نشد و ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز است تا این مرکز در خدمت درمان منطقه باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص راه‌اندازی مجدد «سی تی اسکن» بیمارستان نقوی گفت: با توجه به اهمیت این دستگاه در تشخیص و درمان بیماری‌ها، پس از شناسایی قطعه معیوب با پیگیری‌های انجام شده و مساعدت مالی از محل درآمد موقوفات مرحوم حاج محمد صادق نقوی، قطعه مورد نیاز به قیمت پنج میلیارد ریال تهیه و توسط شرکت پشتیبان روی دستگاه نصب و راه‌اندازی شد.

ساکی افزود: واحد سی تی اسکن این مرکز با پذیرش روزانه بیش از ۱۰۰ بیمار، آماده ارائه خدمات به بیماران با تعرفه دولتی است.

کد خبر 749393

دیگر خبرها

  • رئیس‌جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  • پیگیر تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان هستیم
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • از پروژه‌های ورزشی مصوب سفر رئیس جمهور به کرمانشاه چه خبر؟ 
  • عدالت باید در اجرای پروژه‌های عمرانی خوزستان رعایت شود
  • بهره‌برداری ۱۰۰۰ پروژه مسوولیت اجتماعی در خوزستان
  • مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور به مازندران سریعتر تکمیل شود