Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت‌های دانش‌بنیانی که به شکل تخصصی در زمینه تجاری‌سازی، کلان داده‌ها و خدمات لجستیکی فناورانه فعالیت دارند، به توسعه فروش رونق فعالیت کسب و کارها کمک می‌کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خدماتی که در بستر‌های آنلاین، نرم‌افزار‌ها و سامانه‌های مبتنی بر کلان داده و با استفاده از فناوری‌های نوظهور ارائه می‌شود تا فعالان اقتصادی بتوانند با استفاده از این ظرفیت‌ها رونق گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از شرکت‌هایی که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به این حوزه ورود کرده، شرکت دانش‌بنیان مدیریت فردای اندیشه آرنا است.

این مجموعه در دو بخش مختلف ارائه خدمت می‌کند. یکی از خدمات این شرکت که با استفاده از  ابزار‌های فناورانه ارائه می‌شود به کسب و کار‌ها کمک می‌کند تا رفتار مشتری را تحلیل کنند. از سوی دیگر، به شرکت‌هایی که داده‌های عظیم در اختیار دارند، کمک می‌کند تا داده خود را مدیریت و در راستای منافعشان به کار گیرند.

یکی از محصولات این شرکت دانش‌بنیان،  سامانه‌های ارزیابی مشتریان است. این سامانه‌ها، در شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ، مسئولیت ارزیابی، سنجش و هر گونه تحلیل مبتنی بر مشتری را در بازار، برعهده دارد. در شرکت‌های که تعداد زیادی مشتری دارند، کنترل عملکرد مشتری و ارزیابی رفتار او با تکیه بر روش‌های سنتی سخت است. برای نمونه، بانک‌ها و شرکت‌های بزرگ پخش، از طریق این سامانه رفتار مشتریان خود را تحلیل می‌کنند.

کشف تقلب و تشکیل صف در مورد یک کالا و خدمت خاص،  مدیریت فاکتور‌ها و حواله‌ها، افزایش فروش از طریق روانشناسی مشستری و رصد لحظه‌ای تحولات بازار از دیگر امکانات این سامانه  است.

معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری از طریق ایجاد و حمایت یک نوع تخصصی از شرکت‌های دانش‌بنیان که به صورت ویژه در حوزه تجاری‌سازی محصولات کار می‌کنند، تلاش کرد تا خدمات لجستیک را برای آن‌ها در بخش فروش و تجاری‌سازی فراهم کند.

 

 

حسینی نصب:
جزئیات ثبت نام پذيرفته شدگان مقطع دكتري دانشگاه اروميه اعلام شد

جزئیات ثبت نام پذيرفته شدگان مقطع دكتري نيمه متمركز دانشگاه اروميه در سال تحصيلي ١٤٠٢ -١٤٠١ در اطلاعیه‌ای اعلام شد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو،
جزئیات ثبت نام پذيرفته شدگان مقطع دكتري نيمه متمركز دانشگاه اروميه در سال تحصيلي ١٤٠٢ -١٤٠١ در اطلاعیه‌ای اعلام شد.
براین اساس، ثبت نام پذيرفته شدگان ابتدا به صورت اينترنتي و از طريق سايت دانشگاه- ثبت نام ورودي هاي جديد و سپس ارسال مدارك از طريق پست به صورت پيشتاز انجام خواهد پذيرفت.

ثبت نام اينترنتي پذيرفته شدگان مقطع دكتري(نيمه متمركز) دانشگاه اروميه چهارشنبه، پنجشنبه، و جمعه دوم، سوم و چهارم شهريور١٤٠١ انجام خواهد شد و اين زمان قابل تمديد نخواهد بود.

پذيرفته شدگان پس از انجام ثبت نام اينترنتي بايستي پرينت ثبت نام اينترنتي را از سيستم تهيه نمايند و به همراه مدارك ثبت نامي از طريق پست پيشتاز به آدرس دانشكده مربوطه مندرج در اطلاعيه ثبت نام ارسال کنند.
ثبت نام پذيرفته شدگان واحد پرديس دانشگاهي نيز به صورت اينترنتي انجام خواهد گرفت.

پس از ثبت نام اينترنتي دانشجو موظف است :
١-كليه مدارك مورد نياز جهت ثبت نام(مذكور در همين اطلاعيه) را صرفا از روز شنبه 5 تا 7 شهریور ماه در يك بسته قرار داده و از طريق پست به صورت پيشتاز به آدرس دانشكده مربوطه(مندرج در انتهاي همين اطلاعيه) ارسال نمايد.

عدم دريافت مدارك در بازه زماني فوق الذكر به منزله
انصراف دانشجو از ثبت نام بوده و پس از آن به هيج عنوان اجازه ثبت نام صادر نخواهد شد.

. لازم به توضيح است پذيرفته شدگان بومي مي توانند كليه مدارك ثبت نامي را به صورت حضوري صرفا در بازه زماني فوق به آموزش دانشكده تحويل داده و ثبت نام کنند.

5 شهریور
نشست تخصصی دورهمی صنعت و دانشگاه به همت دانشگاه ارومیه برگزار می‌شود

نشست تخصصی دورهمی صنعت و دانشگاه به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه با همکاری اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، نشست تخصصی دورهمی صنعت و دانشگاه
بررسی وضعیت و چشم انداز معادن و صنایع معدنی استان آذربایجان غربی چالش ها و فرصت های سرمایه گذاری در حوزه اکتشاف، بهره برداری و فرآوری به همت
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه با همکاری اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان برگزار می شود.
این نشست با حضور متولیان دستگاه های اجرایی استان، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، متخصصین و اساتید دانشگاهی
معدنکاران و فعالان اقتصادی حوزه معدنشنبه 5 شهریور 1401 ساعت 9 تا 12 در سالن کنفرانس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه برگزار خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کسب و کارهای نوپا دانش بنیان فناوری معاونت علمی و فناوری پذیرفته شدگان مقطع دکتری ثبت نام پذیرفته شدگان ثبت نام اینترنتی دانشگاه ارومیه دانشگاه ارومیه دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۰۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود