Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان نهادها و دستگاه‌های اجرایی و خدماتی در استان کردستان در آستانه مراسم بزرگ اربعین حسینی، خود را برای میزبانی شایسته از زائران در مرز بین‌المللی باشماق مریوان آماده می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مریوان، امسال قرار است مرز بین‌المللی باشماق مریوان به عنوان مسیر تردد زائران اربعین حسینی در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل در کنار تلاش‌های مسئولان، برای برنامه‌ریزی دقیق، تأمین امکانات و تمهیدات لازم جهت برگزاری مطلوب مراسم راهپیمایی اربعین، تمام امکانات و تجهیزات لازم نیز پای کار آورده شده است.

با وجود شرایط ویژه آب و هوایی امسال و با در نظر گرفتن شدت گرما، اهتمام ویژه دولت این است که زائران اربعین حسینی بتوانند در کنار سایر مرزها، در امنیت کامل از مسیر مرز باشماق مریوان در مراسم راهپیمایی اربعین شرکت کرده و حرم امام حسین(ع) را زیارت کنند. 

در همین راستا؛ استاندار کردستان به همراه معاونان، فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان، جانشین انتظامی ‌و تعدادی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان ظهر امروز از روند آماده‌سازی بسترها و زیرساخت‌های لازم برای عبور زائران اربعین حسینی از مرز باشماق مریوان بازدید کرد.

اسماعیل زارعی‌کوشا در این بازدید و در جلسه هماهنگی ستاد اربعین در مریوان، بر تأمین هر چه سریع‌تر زیرساخت‌ها، نیازمندی‌ها و ملزومات این مرز به صورت کامل تا پیش از آغاز پیاده‌روی اربعین تأکید کرد و اظهار داشت: تمام دستگاه‌های اجرایی آمادگی و تدارکات لازم برای میزبانی از زائران حسینی را در دستور کار قرار دهند.

وی با بیان اینکه میزبانی از زائران کربلای معلی در پیاده روی اربعین افتخاری بزرگ برای کردستان بوده تا اوج محبت مردم این خطه به ساحت خاندان نبوت بیش از پیش نمایان شود، گفت: همه مدیران باید با برنامه‌ریزی مناسب امکان اسکان، تغذیه، پارکینگ و خدمات بهداشتی و درمانی برای زائران را فراهم کنند.

استاندار کردستان بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در جهت خدمت‌رسانی به زائران تأکید کرد وافزود: با توجه به حجم گسترده مبادلات ترانزیتی و تجاری از مرز باشماق به اقلیم کردستان عراق، باید زمان تردد زوار و ترانزیت کالا مشخص و تردد تانکرهای سوخت ساماندهی شود، تا شاهد هیچ مشکلی در این مسیر نباشیم.

وی با بیان اینکه امنیت زائران اربعین حسینی تأمین است، عنوان کرد: تردد زائران اربعین حسینی برای نخستین بار از مرز باشماق مریوان، منجر به تقویت روابط دوجانبه میان ایران و اقلیم کردستان عراق خواهد شد و یقیناً با توجه به مساعد بودن آب و هوای کردستان نسبت به دیگر پایانه‌های مرزی، پیش‌بینی تردد 20هزار زائر از مرز باشماق انجام شده است.

زارعی‌کوشا بر ضرورت هماهنگی تمامی نهادها و دستگاه‌های اجرایی و خدماتی برای میزبانی شایسته استان از زائران اربعین حسینی در مرز باشماق تأکید کرد و یادآور شد: خدمات کامل به زائران ارائه شود.

احتمال انتخاب "مرز باشماق" برای مسیر تردد زائران اربعین‌ حسینیاستاندار کردستان: ظرفیت مرز بین‌المللی باشماق برای تردد زائران اربعین حسینی به‌کار گرفته شودزیرساخت‌های لازم ویژه ترد زائران اربعین‌حسینی در مرز باشماق فراهم‌ شود

به گزارش تسنیم؛ در این بازدید و جلسه مشکلات و کمبودهای احتمالی در مسیر تردد زائران اربعین حسینی در مرز باشماق مریوان مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص ارائه خدمات حداکثری به زائران، تسهیل انجام سفر در داخل و خارج از مرز، تکمیل زیرساخت‌های موردنیاز در پایانه‌ مرزی، استقرار تیم‌های درمانی و توسعه خدمات بهداشتی و درمانی، توسعه امکانات ارتباطی و مخابراتی و... تصمیمالت لازم اتخاذ شد.

برخی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی و فرماندار مریوان نیز گزارشی از برنامه‌ریزی‌ها و تدارکات انجام شده برای برگزاری مراسم اربعین امسال در مرز باشماق ارائه دادند.

انتهی پیام/491/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تردد زائران اربعین حسینی زائران اربعین حسینی مرز باشماق مریوان دستگاه های اجرایی مرز باشماق مرز باشماق برای میزبانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۰۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، گفت: خدمات به زائران رضوی به ویژه در ایام پیک زیارتی باید در بخش حمل و نقل و اسکان توسعه و تسهیل بیشتری پیدا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سیدجواد موسوی، م دیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی و جمعی از مدیران دستگاه‌های میدان‌دار در پذیرایی از زائران رضوی، اظهار داشت: یکی از مسئله‌های مهم در ایام پیک زائر در مشهدالرضا(علیه السلام) انجام هر چه بهتر تکریم و میزبانی از زائران رضوی به ویژه زائران بارگاه منور رضوی است.

وی ضمن تاکید بر تکریم هر چه باشکوه تر زائران امام هشتم(ع) افزود: میزبانی شایسته از مهمانان علی‌ابن موسی‌الرضا(علیه السلام)، مهم‌ترین تکلیف مسئولان استان و مدیران شهر است. اینجاست که می‌گوییم باید فرهنگ میزبانی را ارتقا دهیم و آن را به معیارهای زیارت مطلوب در شهر امام رضا(ع) نزدیک کنیم .

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حوزه میزبانی و حضور زائران باید توجه و اهتمام ویژه خود را متمرکز بر موضوع اسکان در هتل‌ها، زائرسراها و مهمانسراهای ارزان‎ قیمت کنید، زیرا محور اصلی چالش‌‎های موجود، ناظر بر آن دسته از زائرانی است که به عشق زیارت امام هشتم(ع) به این شهر می‌آیند، اما توان مالی برای اقامت چند روزه در یک منزلگاه را ندارند و تکلیف شما رسیدگی به نیاز این عزیزان است.

وی با ابراز گلایه از افزایش غیرمنطقی نرخ اقامت و اسکان در پیک‌های زیارتی ادامه داد: باید حداکثر نظارت و کنترل را در این زمینه به‌کار بگیرید تا زیارت مهمانان امام رئوف(ع) در اوج رفاه و آسایش میسر باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری، ساخت زائرسراهای ارزان قیمت به تکلیف سایر شهرهای کشور در مشهدالرضا(ع) را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست و تصریح کرد: تمام ظرفیت خود را پای کار بیاورید تا حتی یک گره از کار زائر امام هشتم(ع) باز شود. این تکلیف بر گردن ما و حقی است که علی ابن موسی الرضا(ع) بر ضمه ما دارد تا زائر او را تکریم کنیم.

وی تأکید کرد: از جمله گروه‌هایی که به زیارت حضرت رضا (ع) مشرف می‌شوند، زائران خارجی هستند؛ در این بخش توجه ما باید به زواری باشد که استطاعت و توانی مالی زیادی برای زیارت حضرت ندارند، مانند زائران شریف پاکستانی که صدها و هزاران کیلومتر راه را طی کرده، رنج سفر را به جان خریده تا خود را به مشهد برسانند. حالا چه وظیفه‌ای برای ما مهم‌تر از تأمین زیرساخت اقامت برای این‌ها؟

امام جمعه مشهد گفت: یک جنبه دیگر از خدمت‌رسانی به زائران و تسهیل فرآیند زیارت، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل است؛ اعم از حمل و نقل جاده‎ای، ریلی و هوایی که ضرورت آن در پیک های زیارتی مضاعف می‌شود. به همین دلیل، این ظرفیت وجود دارد که در حوزه سفرهای هوایی، شرکت‌های هواپیمایی دولتی پای کار بیایند و پروازها از نظر کمیت و کیفیت توسعه پیدا کند. در حوزه خدمات ریلی هم این مهم اجتناب‌ناپذیر است و در بخش تشرف‌های زمینی، کیفیت جاده‌ها به همراه ایمن‎‌سازی آن‌ها ضرورت پیدا می‌کند.

انتهای پیام/ 282

دیگر خبرها

  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال