Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاوت سریال «خاندان اژدها» و «بازی تاج و تخت» چیست؟ با توجه به انتقادهایی که از آن سریال شد دربارۀ واکنش مردم به این سریال تازه نگران نیستید؟  اگر «خاندان اژدها» موفق عمل کند، آیا این نهایت ایده‌آل‌های شما خواهد بود؟ دربارۀ نقش خودتان در سریال «خاندان اژدها» بگویید

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فرارو، یکشنبۀ قبل بود که اولین قسمت از سریال «خاندان اژدها» بالاخره بعد از مدت‌ها چشم‌انتظاری هواداران منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موفقیت یا شکست این سریال برای شبکۀ اچ‌بی‌او اهمیت خیلی زیادی دارد؛ اگر مخاطبان استقبال خوبی از این سریال داشته باشند، این نشانۀ مثبتی خواهد بود از اینکه می‌شود به ساختن یک جور دنیای سینمایی «تاج و تخت» فکر کرد؛ چیزی شبیه دنیای سینمایی مارول.

فصل آخر «بازی تاج و تخت» سوال‌ها و انتقادهای زیادی را در بین هواداران ایجاد کرد و سازندگان «خاندان اژدها» امیدوارند که این سریال بتواند آن دلخوری‌ها و نارضایتی‌ها را با خودش بشوید و ببرد. جورج آر آر مارتین، نویسندۀ اصلی داستان‌های این دو مجموعه، در این سریال نقش تهیه‌کنندگی را دارد و این یک جورهایی برای او مثل تحقق یک رویای چندساله است.

در اینجا خلاصه‌ای از گفتگوی مارتین با نیویورک‌تایمز را می‌خوانید؛ مارتین در این گفتگو دربارۀ تفاوت‌های «خاندان اژدها» با «بازی تاج و تخت»، علت نارضایتی مخاطبان از فصل آخر سریال قبلی و برخی مسائل دیگر که به این سریال تازه مربوط می‌شوند صحبت کرده است. 

تفاوت سریال «خاندان اژدها» و «بازی تاج و تخت» چیست؟

«خاندان اژدها» به لحاظ مضمون همپوشانی و شباهت زیادی با «بازی تاج و تخت» دارد؛ در هر دو سریال رقابت‌های خانوادگی و نبرد بر سر تاج و تخت را می‌بینیم. لطفا دربارۀ تفاوت‌های بین این دو سریال به ما بگویید. 

«بازی تاج و تخت» که بر اساس کتاب من با اسم «نغمۀ یخ و آتش» ساخته شده بود، از خیلی جهات یک داستان کلاسیک کاملا تخیلی شبیه به داستان‌های تالکین [نویسندۀ ارباب حلقه‌ها] بود. درست است که در «خاندان اژدها» من خیلی از ویژگی‌های شاخص آن داستان را حفظ کرده‌ام، اما از جهاتی می‌شود گفت که دارم حالت استعاری و اسطوره‌ای آن را کم می‌کنم. «خاندان اژدها» بیشتر شبیه یک افسانۀ تاریخی است که چندتا اژدها هم توی آن پیدا می‌شود. این داستان یک جورهایی بیشتر شبیه تراژدی‌های شکسپیر است.

سه سال پیش وقتی «بازی تاج و تخت» به پایان رسید، خیلی از هواداران از پایان‌بندی سریال ناراضی بودند. در این‌باره چه نظری دارید؟ 

یکی از مسائل همیشگی در مورد آن سریال به تعداد فصل‌های آن مربوط می‌شد. تهیه‌کنندگان «بازی تاج و تخت» همیشه می‌خواستند سریال را در هفت فصل تمام کنند، اما من احساس می‌کردم هفت هشت فصل نمی‌تواند کافی باشد. به نظر من می‌توانستیم تا ده یا دوازده فصل ادامه بدهیم. برای این کار داستان به اندازۀ کافی وجود داشت.

اما خب من نتوانستم نظرم را به کرسی بنشانم و سریال در هشت فصل ساخته شد. به نظر من شکایت هواداران خیلی از بابت اتفاقاتی که در داستان افتاد نیست بلکه حرفشان این است که چرا این اتفاقات این‌قدر ناگهانی و بی‌مقدمه روی دادند. اگر ما ده یا دوازده فصل داشتیم می‌توانستیم مقدمه‌چینی‌های بهتری داشته باشیم.

با توجه به انتقادهایی که از آن سریال شد دربارۀ واکنش مردم به این سریال تازه نگران نیستید؟ 

این تنها نگرانی من نیست. نگرانی دیگر من دربارۀ انتشار کتاب «بادهای زمستان» است که خیلی خیلی به تاخیر افتاده و این واقعا هواداران را عصبانی کرده است. به نظرم هم «خاندان اژدها» و هم «بادهای زمستان» در ابتدای پخش و انتشارشان بالاخره با یک سری بازخوردهای منفی مواجه خواهند شد؛ البته از طرف کسانی که نمی‌خواهند هیچ فرصتی به این دو اثر بدهند. 

اگر «خاندان اژدها» موفق عمل کند، آیا این نهایت ایده‌آل‌های شما خواهد بود؟

خب ما داریم دنباله‌های دیگری هم می‌سازیم. یکی از آن‌ها سریال «جان اسنو» است و دیگری هم عنوانش «ده هزار کشتی» خواهد بود. «ده هزار کشتی» دربارۀ شخصیت «نایمریا» است و ماجرای آن به هزاران سال قبل از وقایع «بازی تاج و تخت» برمی‌گردد. این سریال یک حماسۀ اودیسه‌وار خواهد بود که داستان ورود روینارها به وستروس را روایت می‌کند.

ما حتی چند سریال انیمیشن هم در دست تهیه داریم که داستان یکی از آن‌ها در سرزمین افسانه‌ای «یی‌تی» اتفاق می‌افتد؛ سرزمین یی‌تی یک جور نسخۀ تخیلی از امپراطوری چین و شرق آسیا است. فیلمنامۀ خیلی قوی و جالبی برای این سریال تهیه شده. البته قرار نیست همۀ سریال‌هایی که مشغول برنامه‌ریزی‌شان هستیم حتما ساخته و پخش شوند، اما امیدوارم دست‌کم تعدادی از آن‌ها به این مرحله برسند.

دربارۀ نقش خودتان در سریال «خاندان اژدها» بگویید

نقش من در این سریال خیلی بیشتر از «بازی تاج و تخت» است. البته من در فصل‌های اول تا چهارم آن سریال هم نقش زیادی داشتم؛ یعنی علاوه بر نوشتن یکی از فیلمنامه‌ها، حتی دربارۀ انتخاب بازیگران هم نظر می‌دادم. اما به تدریج حضور من کمرنگ‌تر شد.

هیچ نظری ندارم؛ هیچ نظری ندارم. در طول ده سال گذشته بارها یک زمان خاص را تعیین کرده‌ام و نتوانسته‌ام در آن زمان کتاب را تمام کنم. به همین خاطر فکر میکنم استعداد خوبی در این‌طور پیش‌بینی‌ها ندارم.

منبع: فرارو

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سریال خارجی فیلم و سریال بازی تاج و تخت خاندان اژدها آن سریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۱۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی خاندان‌های نصف‌جهان؛ از تحریم تنباکو تا رهایی از وابستگی غرب در دوران مشروطه

اصفهان همواره مهد اولین‌ها بوده و بر این اساس بسیاری در این خطه حضور داشتند که اولین‌ها را رقم زدند و پیش‌قراول مسیری بودند که تا امروز و پس از گذشت قرن‌ها ادامه‌دار بوده، از پیشگامی در نهضت تنباکو تا تلاش برای رهایی از وابستگی به غرب آن‌ هم در زمانی که شاید این مفاهیم، رواج چندانی نداشته است‌.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اصفهان و نصف‌جهان همواره مهد اولین‌ها بوده و بر این اساس بسیاری در این خطه حضور داشتند که اولین‌ها را رقم زدند و پیش‌قراول مسیری بودند که تا امروز و پس از گذشت قرن‌ها ادامه‌دار بوده است؛ به‌عنوان مثال پیش از موضوع نهضت تنباکو سیاست فهم احساس خطر کردند و بر همین اساس اولین شخصی که متوجه خطر این موضوع شد، آقانجفی از علمای سرشناس اصفهان بود؛ راهکار او این بود که فتوا دهد و خریدوفروش تنباکو را برای مردم حرام اعلام کند.

بر این اساس بسیاری از ما نام خاندان‌های فراوانی از جمله آقانجفی، امین، کلباسی، اژه‌ای و… را شنیدیم که نقش‌آفرینی فراوانی در تاریخ این شهر داشته‌اند و بر همین اساس محمود فروزبخش نویسنده و اصفهان‌پژوه به خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مهم‌ترین خاندان علمی اصفهان خاندان نجفی است که از شیخ محمدتقی رازی استاد میرزای شیرازی آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه پسر او محمدباقر نجفی است که رئیس حوزه علمیه اصفهان بوده و فرزندانش نیز آقانجفی، شیخ محمدحسین، حاج آقا نورالله و شیخ جمال هستند، افزود: آقا نجفی زعیم حوزه اصفهان بود که اولین فتوای تحریم تنباکو در اصفهان را داد، همچنین مبارزه با بهائیت را در دستورکار داشته است.

این نویسنده و اصفهان‌پژوه تصریح کرد: شیخ محمد حسین نیز در نجف فوت می‌کند و پسر او شیخ محمدرضا است که استاد امام خمینی (ره) و نویسنده کتاب نقد فلسفه داروین و نگه‌دارنده حوزه علمیه در زمان اختناق رضاشاه است؛ حاج‌آقا نورالله نیز رهبر مشروطه‌خواهان اصفهان بود که خانه او امروزه خانه مشروطه نام گرفته و کتابی به‌نام مقیم و مسافر دارد و در آن به زبان رمان از مشروطه دفاع کرده است.

فروزبخش با اشاره به اقدامات حاج‌آقا نورالله نجفی گفت: تأسیس بیمارستان خورشید، انجمن صفاخانه، شرکت اسلامیه (شرکت اسلامیه شرکتی سهامی عام و یکی از اولین و مهم‌ترین کارخانه‌هایی بود که در دوران مشروطه در ایران با هدف تأمین منسوجات مورد نیاز مردم ایران و مقابله با وابستگی به خارج، با تلاش و حمایت اغلب بازرگانان و علمای اصفهان و شیراز و کاشان، به ویژه آقا نجفی اصفهانی و نورالله نجفی اصفهانی در فروردین ۱۲۷۸ تأسیس شد.) و حمایت از مدارس و روزنامه‌ها از اقدامات حاج‌آقا نورالله بوده که ریاست شرکت اسلامیه به عهده کازرونی بوده و از سویی جمعی از تجار و روحانیون به این نتیجه رسیدند از پارچه داخلی حمایت کرده و آن به اقصی نقاط جهان توزیع کنند.

وی با بیان اینکه شیخ جمال نیز مشروطه‌خواه بود که به تهران تبعید شد و آنجا همراه با شهید مدرس از مخالفان رضاشاه بود، خاطرنشان کد: یکی دیگر از خاندان‌های مطرح، خاندان کلباسی است که افراد علمی زیادی دارند اما در مسائل سیاسی نبودند؛ رأس این خاندان محمدابراهیم کلباسی بود که مزار او پشت مسجد حکیم است و به زهد و تقوا شناخته می‌شود در واقع حاجی کلباسی و سید شفتی احیاکننده حوزه علمیه اصفهان در اوایل دوران قاجار بودند.

این نویسنده و اصفهان‌پژوه یادآور شد: از دیگر خاندان‌های مطرح نیز خاندان اژه‌ای هستند که شخصیت معروفشان ملاعلی‌اکبر اژه‌ای است که فتوای جهاد با روس را دارد و از دیگر شخصیت‌هایشان نیز میرزا علی‌اکبر اژه‌ای است که در بحث تحریم تنباکو به آقانجفی کمک کرد..

فروزبخش با بیان اینکه خاندان امین، مجلسی، درچه‌ای، روضاتی، چهارسوقی، فشارکی، خاتون‌آبادی، خراسانی، بهشتی، صدر و شفتی از دیگر خاندان‌های فعال در عرصه علمی هستند، عنوان کرد: همراهی پدر و همسر بانو امین و ساخت بیمارستان امین از نکات قابل توجه است.

به گزارش ایمنا، علمای ایرانی و خصوصاً اصفهانی با جایگاه ویژه خود در تاریخ‌سازی، مدنیت، هنر و سیاست، فرهنگ‌ساز و شاخه اصلی درخت انسانیت شناخته می‌شوند؛ در واقع باید گفت این پیشگامان تاریخ و تمدن در جای‌جای تاریخ، چه با حضور مستقیم خود و چه از طریق تربیت شاگردان همواره شاخص، والا و گرامی بوده‌اند اما آنگونه که باید و شاید، به معرفی آن‌ها نپرداخته‌ایم و لازم است با سرلوحه قرار دادن تاریخ و تمدن خود، الگویی به عظمت تاریخ این دیار برای نسل جدید ارائه کنیم.

کد خبر 748194

دیگر خبرها

  • ۱۰ فیلم اکشن قدیمی با قهرمانان مورد علاقه پدر‌ها؛ از جکی چان بدلکار تا ارتش یک نفره شوارتزنگر
  • خاندانی از تبار و نوادگان حذیفه‌بن‌یمان در طرشت
  • پیشتازی خاندان‌های نصف‌جهان؛ از تحریم تنباکو تا رهایی از وابستگی غرب در دوران مشروطه
  • آبنبات طرح اژدها؛ اثر چالش برانگیز هنرمند ژاپنی (فیلم)
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • ۱۰ فیلم جنگی پادآرمانشهری جذاب و پرتنش که باید ببینید
  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان
  • داستان تیتراژ سریال«دلیران تنگستان»/ وقتی موسیقی ایرانی محترم است
  • شمسایی: تفاوت کلیدی با ازبکستان داشتیم/ بهترین نمایش را خواهیم داشت
  • تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟