Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@18:02:24 GMT

یکسان سازی خدمات شرکت‌های بیمه گر در دستور کار

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۴۱۵۲۷

یکسان سازی خدمات شرکت‌های بیمه گر در دستور کار

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی فرزاد پنجشنبه در همایش ملی روز پزشک و گرامیداشت حکمیم هزاره‌ها ابوعلی سینا و پاسداشت مدافعان سلامت، گفت: یکی از طرح‌های مهم استان، ابر پروژه آبرسانی به شهر همدان است که با تصویب آن در سال ۱۳۸۳ و انجام کار مطالعاتی آن تا سال ۱۳۹۶ باید در سال ۱۳۹۰ به پایان می‌رسید.

وی یادآور شد: طرح آبرسانی به شهر همدان، تا سال گذشته و آغاز به کار دولت سیزدهم، تنها حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و به منظور مدیریت منابع آبی موضوع سهمیه‌بندی آب در شورای تأمین همدان یک روز پیش از معارفه اینجانب به عنوان استاندار همدان تصویب شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار همدان با بیان اینکه در نخستین روز کاری به عنوان استاندار همدان، مصوبه قطع کردن آب، به منظور جلوگیری از بروز مشکل و مضیقه برای مردم، لغو و در مقابل، پیگیری‌ها برای شتاب‌دادن به طرح آبرسانی آغاز شد؛ گفت: طرح آبرسانی آب به همدان، با سرعت بالا در حال انجام است.

این مسئول با بیان اینکه به گفته کارشناسان، اقداماتی که ۲۴ ماه زمان برای اجرای آن نیاز است، دولتمردان ظرف چهار ماه، قصد نهایی و عملیاتی کردن آن را دارند؛ اظهار کرد: این روزها، تلاش مجاهدانه و شبانه‌روزی مسئولان برای رفع مشکل و بحران آبی استان همدان هستیم؛ بنابراین هرگونه حاشیه‌سازی در این باره مورد پذیرش نیست.

قاسمی فرزاد یادآور شد: بزرگ‌ترین خدمت دولت سیزدهم در حوزه سلامت، زیر پوشش بیمه قرار دادن همه مردم است.

وی با تصریح بر اینکه در راستای اجرای عدالت به عنوان شعار محوری دولت سیزدهم، یکسان سازی خدمات شرکت‌های بیمه گر مورد توجه دولتمردان قرار گرفت؛ اظهار کرد: با رفع مشکلات پیش رو هم اکنون نیز شرکت‌های بیمه گر درخواست انعقاد قرارداد و ارائه خدمات به شهروندان را دارند.

استاندار همدان با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم در بخش سلامت کارهای بزرگی انجام داده است؛ افزود: رئیس جمهور شخصاً مسائل مربوط به بهداشت و درمان را با رایزنی و دیپلماسی بر عهده گرفت که نتیجه توجه آیت الله رئیسی به این موضوع توفیق در زمینه واکسیناسیون علیه کرونا بود.

قاسمی فرزاد گفت: رئیس جمهور دولت مردمی سیزدهم همچنین بر ضرورت جلوگیری از افزایش قیمت دارو، توجه به بیماران، تأمین داروهای مورد نیاز آنها و فراوانی دارو تاکید کردند که این مطالبات یک به یک در حال تحقق است.

وی یادآور شد: راه اندازی صندوقی برای حمایت از بیماران صعب العلاج نتیجه توجه دولت سیزدهم و مجلس شورای اسلامی به بیماران خاص است.

استاندار همدان با بیان اینکه کادر درمان از آغاز اپیدمی ویروس کرونا در اسفند سال ۱۳۹۸ تاکنون جهاد بزرگی انجام دادند؛ اظهار کرد: در حالی که ایران تحت شدیدترین تحریم‌ها قرار داشت اما در مقابله با ویروس سرآمد بود که این توفیق حاصل تلاش همه کادر بهداشت، درمان و سلامت است.

قاسمی فرزاد گفت: مهم‌ترین علت توفیق نظام سلامت در مقابله با ویروس کرونا، حمایت همه جانبه رهبر فرزانه انقلاب از وزارت بهداشت به ویژه در زمینه واکسیناسیون علیه کرونا بود.

وی با بیان اینکه از دیگر افتخارات ایران اسلامی دستیابی به واکسن کرونا در سایه دانش بومی است که توفیق بزرگی برای کشورمان در این جنگ تمام عیار است؛ عنوان کرد: نام پزشکان برای همیشه در صفحه زرین تاریخ ثبت و ماندگار شد. مردانگی، فتوت، جسارت و شهامت کادر بهداشت و درمان در زمان اپیدمی کرونا شایسته قدردانی است.

کد خبر 5572886

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا قاسمی فرزاد دولت سیزدهم همدان هفته دولت بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا اربعین حسینی گرگان اربعین 1401 آمار کرونا اردبیل قزوین شیوع کرونا دولت سیزدهم گناوه افتتاح طرح عمرانی استاندار همدان قاسمی فرزاد دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۱۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات خدمات دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه نویسی الکترونیکی را تشریح کرد.

  مهدی رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص ارایه خدمات در زمان قطعی سامانه نسخه نویسی الکترونیکی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند. همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران افزود: بیمه شده می‌تواند از طریق سامانه شهروندی اقدام به پرینت نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن پرینت نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می باشد؛ بنابراین در صورتی که وجود نسخه الکترونیک و عدم دریافت خدمت از مراکز دیگر، برای کارشناسان اداره کل محرز شود، می بایست همکاری لازم را برای اطمینان بخشی به مراکز و پذیرش نسخه انجام دهد.

وی با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت کلیه اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می نماید. لذا در این موارد ضروری است قیمت گذاری نسخه کاغذی انجام و نسخ کاغذی در انتهای دوره به اداره کل ارسال شود.

رضایی با اشاره به اینکه ضروری است ادارات کل استانی با استقرار موقت کارشناسان و یا افزایش تعداد کارشناسان در داروخانه‌های منتخب و ویژه (در کلیه ساعت فعالیت داروخانه – اداری و غیر اداری)، از ارائه خدمت به بیمه شدگان اطمینان حاصل نمایند، اظهار داشت: در ارسال لیست نسخ داروئی و ثبت متمم در سامانه لزومی به تفکیک سهم یارانه ارزی از سهم سازمان نمی باشد و مبالغ بصورت یکجا قابل ثبت است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است.

وی ادامه داد: ادارات کل استانی ترتیبی اتخاذ نمایند تا ارائه داروهای اسپینرازا، ریسدیپلام و امیسیزوماب به بیمه شدگان هدف برابر فهرست ارسال شده و سهمیه داروئی، در زمان دریافت دارو، دچار اختلال نشود. بگونه‌ای که در صورت قطع سامانه، پس از برقراری ارتباط نسبت به ثبت اطلاعات نسخ مذکور در سامانه توسط پزشکان و مراکز ذیربط اقدامات لازم صورت پذیرد.

رضایی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی داروهایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: محدودیت پذیرش نسخ کاغذی به میزان ۲۰ درصد نسخ در زمان اختلال سامانه لحاظ نخواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن