Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از دو گزینه نخست‌وزیری انگلیس حامی سیاست موسوم به «فشار حداکثری» علیه ایران است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ریشی سوناک»، یکی از دو گزینه ریاست حزب محافظه‌کار در انگلیس از سیاست موسوم به «فشار حداکثری» علیه ایران حمایت می‌کند.

لیام فاکس، وزیر دفاع انگلیس بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۱ گفته که ریشی سوناک نسبت به رقیبش، «لیز تراس» در وضعیت بهتری برای سیاست‌گذاری در مسائل سیاست خارجی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیام فاکس گفته که ریشی سوناک به خاطر مواضع قدرتمندانه‌ای که در خصوص ایران دارد و از سیاست فشار حداکثری حمایت می‌کند نخست‌وزیری موثر خواهد بود.

منظور از سیاست «فشار حداکثری»، مجموعه‌ای از تحریم‌هایی است که دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا بعد از خروج از برجام علیه ایران به کار گرفت. بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران تصریح می‌کنند که این سیاست شکست خورده است.

ریشی سوناک و لیز تراس برای کسب سمت نخست‌وزیری انگلیس با یکدیگر رقابت می‌کنند. برنده این رقابت روز ۵ سپتامبر اعلام خواهد شد.

لیام فاکس گفت که سوناک در برابر ایران نسبت به لیز تراس «مستحکم‌تر» است و درباره اینکه آیا توافق هسته‌ای کارساز خواهد بود مردد است.

او گفت: «او خواستار آن است که سیاست فشار حداکثری به کار گرفته شود تا ببینیم می‌توان ایران را به پذیرش توافقی جامع‌تر که فراتر از توافق فعلی است مجاب کرد یا خیر. احساس او این است که باید از سیاست خارجی شکست‌خورده اروپا فاصله بگیرد.»

وی اضافه کرد: «در نهایت، او ایران را تهدیدی عمده برای ثبات منطقه می‌داند و فراتر از آن معتقد است که برنامه موشک‌های بالیستیک ایران ناقض قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل است.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ریشی سوناک ایران و انگلیس دشمنی انگلیس فشار حداکثری خباثت انگلیس فشار حداکثری نخست وزیری علیه ایران ریشی سوناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۲۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشار بن گویر بر نتانیاهو: نخست وزیر قول حمله به رفح و عدم پایان جنگ را داده است

به گزارش قدس آنلاین، بن گویر در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: نتانیاهو قول داده است که اسرائیل وارد رفح خواهد شد. وی همچنین متعهد شده است که جنگ پایان نخواهد یافت.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی همچنین افزود: نتانیاهو قول داده است که در هیچ توافق بدی درباره تبادل اسرا شرکت نخواهیم کرد.

این در حالی است که «گادی ایزنکوت» ژنرال صهیونیست و عضو کابینه جنگی این رژیم در واکنش به تلاش های بن گویر و «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی کابینه نتانیاهو برای جلوگیری از توافق درباره تبادل اسرا و توقف جنگ علیه نوار غزه، گفت: من فقط در کابینه ای عضو خواهم بود که تصمیماتش را بر اساس منافع اسرائیل بگیرد نه منافع سیاسی [برخی از افراد و جریانات].

ایزنکوت افزود: دو تن از اعضای کابینه امنیتی و سیاسی، اخیرا با بهره گیری از تهدید سیاسی، اقدام به باج گیری می نمایند.

در همین راستا، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد بن گویر و اسموتریچ تهدید کرده اند در صورت عدم حمله ارتش این رژیم به رفح، کابینه نتانیاهو را سرنگون خواهند کرد. در مقابل، ایزنکوت تهدید کرده است به دلیل تهدیدات این دو وزیر افراطی، کابینه را ترک خواهد کرد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز که با فشارهای گسترده داخلی بویژه از سوی خانواده اسیران صهیونیست برای بستن قرارداد مبادله اسیران با مقاومت فلسطین به جای ادامه جنگ روبرو است، در سخنانی از آغاز حمله زمینی به «رفح» در جنوب نوار غزه در آینده ای نزدیک خبر داد.

ساعاتی پیش، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با خانواده های اسرای صهیونیست، گفت: تخلیه جمعیت از رفح در حال حاضر آغاز شده است و ورود به این منطقه به زودی انجام خواهد شد.

نتانیاهو ادعا کرد: ایده پایان دادن به جنگ بدون از بین بردن تیپ‌های حماس در رفح مد نظر نیست. حماس بر یک چیز اصرار دارد و آن پایان جنگ است اما به آن دست نخواهد یافت.

نخست وزیر رژیم اشغالگر افزود: احتمال یک معامله محدود برای تبادل اسرا وجود دارد و ما عقب نشینی کامل از نوار غزه را نمی‌پذیریم.

همچنین «یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با انتقاد شدید از کابینه جنگ این رژیم، تأکید کرد که این رژیم اکنون گروگان دیوانگان شده است.

لاپید امروز سه‌شنبه پس از دیدار بن گویر با نتانیاهو به شدت از عملکرد کابینه انتقاد کرد.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی گفت: اسرائیل به گروگان دیوانگان بی‌مسوول تبدیل شده است.

لاپید افزود: بن گویر به تمام جهانیان و منطقه می‌گوید که نتانیاهو ضعیف است حال آنکه با او کار می‌کند، غیر عقلانی است که بن گویر تاکنون اخراج نشده است.

 پس از گذشت بیش از ۲۰۰ روز جنگ رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان نوار غزه و ناکامی این رژیم در تحقق اهداف اعلامی خود، اکنون این جنگ به مهمترین عامل تشدید تنش بین سران رژیم اشغالگر تبدیل شده و در حالی که نتانیاهو و متحدانش خواهان تداوم جنگ هستند، مخالفان آنها بر آتش بس و آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارند. بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی می دانند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران
  • رهبر انقلاب: باید فشار به رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند (فیلم)
  • مربی میلان از انگلیس می‌آید ولی ایتالیایی است!‏
  • فشار بن گویر بر نتانیاهو: نخست وزیر قول حمله به رفح و عدم پایان جنگ را داده است
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • ادعای تکراری وزیرخارجه انگلیس علیه ایران
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای تکراری وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون