Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم فرمانده قرارگاه جهادی حاج احمد متوسلیان گفت: اربعین یک حرکت و نهضت عظیم مردمی است و هرچه در این مسیر گام برداریم و خدمت‌رسانی کنیم کم است.

سردار سعید قاسمی پنج‌شنبه 3 شهریورماه در هفتمین گردهمایی فعالان مردمی اربعین که در شبستان بقیع مسجد مقدس جمکران برگزار شد، با اشاره به اینکه باید هماهنگی لازم در عرصه اربعین شکل بگیرد، اظهار کرد: همچنین در جلسات متعدد باید نقاط ضعف و قوت را نیز شناسایی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اربعین نیز یک عملیات است، عنوان کرد: همان‌طور که در زمان جنگ و در عملیات‌ها نقاط ضعف و قوت را بررسی‌ می‌کردیم در عملیات اربعین نیز باید همین اقدام را انجام دهیم.
فرمانده قرارگاه جهادی حاج احمد متوسلیان با اشاره به اینکه با کارهای تشکیلاتی وظیفه هر مسئولی مشخص خواهد شد، مطرح کرد: موضوع اربعین باید به صورت هیأتی دنبال شود و کار هیاتی نیز به معنی کارهای منسجم و منظم با پیشبرد همه جانبه است.
وی با بیان اینکه در طول سال باید دغدغه اربعین وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: برای تقویت این حرکت باید همه از یکدیگر حمایت کنیم.
سردار قاسمی با اشاره به اینکه در دوسال گذشته به دلیل کرونا توفیق زیارت اربعین از بسیاری از افراد گرفته شد، تصریح کرد: اربعین یک حرکت و نهضت عظیم مردمی است و هرچه در این مسیر گام برداریم و خدمت‌رسانی کنیم کم است.
وی با بیان اینکه باید مراقب باشیم به حرکت مردمی اربعین خدشه‌ای وارد نشود، یادآور شد: خوشبختانه در عرصه‌های محرومیت‌زدایی و ساخت و ساز،  نیروهای جهادی خوبی در کشور وجود دارند که می‌توان از ظرفیت‌ آن‌ها در مسیر اربعین نیز استفاده کرد.
فرمانده قرارگاه جهادی حاج احمد متوسلیان با اشاره به اینکه در مسیر اربعین نباید از بودجه‌های دولتی استفاده شود، بیان کرد: اگر این بودجه‌ها بکار گرفته شود، حرکت مردمی اربعین خراب خواهد شد.
وی با بیان اینکه زیرساخت‌های لازم برای خروج این حجم عظیم از زائرین از مرز محیا نیست، ابراز کرد: نبود سرویس بهداشتی و سرپناه مناسب در مرزها یکی از مشکلاتی است که امسال با آن مواجه هستیم.
سردار قاسمی همچنین اظهار داشت:  هزینه‌های بالای حمل و نقل موجب شده است تا زائران در اربعین با مشکلاتی مواجه شوند و باید برای حل این مشکل نیز تدابیر لازم اتخاذ گردد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری اربعين حسيني مسجد جمكران مردمی اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا

تین نیوز

 اقتصاد دریایی در کشور هند نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی دارد. هند با دارا بودن سواحل طولانی و منابع غنی دریایی، از ظرفیت بالقوه ای برای توسعه اقتصاد دریایی برخوردار است. بنابراین، حوزه هایی مانند حمل ونقل دریایی، صنایع مرتبط با دریا، پرورش ماهی و توریسم ساحلی از جمله زمینه هایی هستند که می توانند به توسعه اقتصاد دریایی کشور هند کمک کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از کانال تلگرامی اندیشکده پیشرفت دریایی، با توجه به اهمیت رو به افزایش اقتصاد دریایی در کشور هند، دولت این کشور برنامه ها و استراتژی هایی را برای توسعه این حوزه به کار گرفته است. ایجاد بنادر و انجمن های تجاری دریایی، تشویق به سرمایه گذاری در صنایع مرتبط با دریا، توسعه فناوری های دریایی و ایجاد شرایط ملایم برای تجارت بین المللی از جمله اقداماتی هستند که دولت هند در راستای توسعه اقتصاد دریایی انجام داده است. این تدابیر منجر به ایجاد فرصت های شغلی، افزایش تولید، و ارتقاء رفاه اجتماعی در نواحی ساحلی و دریایی کشور هند خواهد شد.

 در این راستا، برنامه ساگارمالا یک برنامه توسعه بندری است که توسط دولت هند در سال ۲۰۱۵ با هدف تسریع رشد و توسعه اقتصادی با استفاده از پتانسیل ساحل های گسترده و آبراه های هند راه اندازی شد. این برنامه بر توسعه بنادر، تقویت اتصال بنادربه یکدیگر، بهبود زیرساخت های بندر و صنعتی سازی بندری تمرکز دارد. هدف این برنامه توسعه بخش دریایی کشور با استفاده از خط ساحلی هند به طول بیش از ۷۵۰۰ کیلومتر و شبکه گسترده بنادر و آبراه های داخلی است. این برنامه همچنین ترویج کشتیرانی به عنوان روش جایگزین حمل و نقل جاده ای، کاهش هزینه های لجستیک و افزایش رقابت پذیری بخش تولید کشور را در دستور کار خود دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فرار بوفالو عظیم الجثه از چنگال شیر‌های گرسنه (فیلم)
  • ۳۸۷ نیرو مشغول یافتن «یسنا دیدار» در کلاله/اعزام بالگرد به گلستان
  • جنایات رژیم اسرائیل تحولات سوریه را دچار خدشه کرده است
  • راهکار سخنگوی قوه قضاییه برای خروج دیدارهای مردمی از حالت تشریفاتی
  • فرار بوفالو عظیم الجثه از چنگال شیرهای گرسنه | ویدئو
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • مهار تمساح عظیم الجثه با دست در خیابان شلوغ | ویدئو
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها