Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر سیامک محبی،رئیس مرکز بهداشت قم امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران با بیان اینکه آمار استقبال شهروندان از دریافت دُز چهارم واکسیناسیون کرونا مطلوب نیست،گفت: بیش از ۹۳ درصد فوتی‌های پیک هفتم کرونا واکسن دریافت نکرده و یا ۶ ماه از واکسیناسیون آن‌ها گذشته  است.

او افزود: در خصوص واکسیناسیون دانش‌آموزان و دانشجویان با همکاری آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها امکان حضور تیم واکسیناسیون سیار در این مراکز فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر محبی در خصوص بیماری آبله میمونی گفت: تاکنون از ۴۰ نفر که مشکوک به ابتلا به این بیماری بودند تست‌های لازم گرفته شد که جواب تمامی این تست‌ها منفی بود و خوشبختانه تاکنون هیچ مورد مثبتی از این بیماری در استان مشاهده نشده است.

رئیس مرکز بهداشت استان افزود: در آینده نزدیک آزمایشگاه آبله میمونی راه اندازی می‌شود تا نتیجه آزمایش‌های مربوط به این بیماری در این آزمایشگاه مشخص شود و نیازی به ارسال تست‌ها به آزمایشگاه‌های تهران و استان‌های همجوار نداشته باشیم.

محسن اروجی مدیرکل مدیریت بحران استان هم در جلسه ستاد مدیریت بحران گفت: واکسیناسیون همچنان باید اولویت دستگاه‌های اجرایی و مردم باشد.

کد خبر 700644 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان برچسب‌ها آبله میمونی استان قم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آبله میمونی استان قم آبله میمونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۳۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • اقدام مشکوک باشگاه پرسپولیس در خصوص ۲ ستاره | سانسور خودخواسته یا فریب بزرگ؟
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام