Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «نجیب الله حقانی»، وزیر ارتباطات طالبان اعلام کرد که این گروه در طول یک سال گذشته تا کنون دسترسی بیش از ۲۳ میلیون وب سایت را در افغانستان به دلیل نمایش محتوای غیراخلاقی مسدود کرده است.

حقانی در یک نشست خبری در این ارتباط گفت: ما ۲۳.۴ میلیون وب سایت را مسدود کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها هر بار صفحات خود را تغییر می‌دهند. بنابراین، وقتی یک وب سایت را مسدود می‌کنید، وب سایت دیگری فعال می‌شود.

احمد مسعود لطیف راعی، معاون وزیر ارتباطات طالبان نیز از فیس بوک به دلیل عدم تمایلش به همکاری با مقامات طالبان در زمینه تعدیل محتوا انتقاد کرد.

طالبان طی چند روز گذشته نیز رویکرد جدی تری در برابر اتحادیه اروپا بدلیل برخی مواضع این اتحادیه درباره افغانستان دنبال کرده است. «آرنوت پاولز»، رئیس هیأت اتحادیه اروپا در افغانستان نیز روز سه شنبه در پیامی توئیتری اعلام کرد که از این کشور اخراج شده است.

رئیس هیأت اتحادیه اروپا در کابل در این خصوص نوشت: شما می‌توانید یک دیپلمات را از افغانستان اخراج کنید؛ اما نمی‌توانید افغانستان را عاری از دیپلمات کنید. «آرنوت پاولز» در این باره اعلام کرد که به زودی به مأموریت خود در افغانستان پایان داده و سه شنبه کابل را ترک خواهد کرد.

وی بدون ارائه جزئیات بیشتری در این خصوص تأکید کرد: به زودی «رافائل لایدیک» (Raffael laIodic) به عنوان رئیس هیأت اتحادیه اروپا در افغانستان جایگزین من خواهد شد. گفتنی است که «آرنوت پاولز» چندی پیش در مصاحبه‌ای اختصاصی با شبکه تلویزیونی «طلوع نیوز» گفته بود که بازگشایی مدارس دخترانه مهم‌ترین خواست اتحادیه اروپا در افغانستان است.

کد خبر 5573065

منبع: مهر

کلیدواژه: افغانستان طالبان اتحادیه اروپا خبرگزاری مهر روسیه اوکراین ایالات متحده امریکا عراق رژیم صهیونیستی جنگ اوکراین فلسطین سوریه افغانستان ترکیه ایران لبنان ولادیمیر پوتین الکساندر دوگین اتحادیه اروپا وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۳۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم

حکومت طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز پیروزی مجاهدین در افغانستان اعلام کرد برای حفظ دستاوردهای جهاد مردم این کشور تلاش می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، حکومت طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت 8 ثور/اردیبهشت، سالروز پیروزی مجاهدین بر حکومت کمونیستی در افغانستان نوشت «سی و دومین سال پیش در چنین روزی، پس از 14 سال مبارزه پدیده شوم کمونیسم و در کنار آن شوروی در کشور ما شکست خورد و ملت مجاهد افغان توانست آخرین اداره کمونیستی را سرنگون و کشور را به گونه کامل آزاد سازد».

بیانیه افزود: «هشتم ثور 1371 هـ ش روز کامیابی و آزادی مردم افغانستان است که قربانی‌های ملت مجاهد نتیجه داد و مردم و کشور ما از شر هیولای کمونیسم نجات یافتند».

حکومت طالبان همچنین در این بیانیه کودتای کمونیستی 7 ثور در سال 1357 را نیز روز سیاه افغانستان نامید و تأکید کرد: «کشور ما پس از 20 سال جهاد از یک اشغال دیگر نیز آزاد شد و نظام اسلامی برقرار گردید، بنابراین امارت اسلامی با تمام توان تلاش می‌کند تا  ثمره قربانی‌ها و مبارزات چندین ساله ملت ما یکبار دیگر ضایع نگردد و نظام اسلامی را که آرمان شهدا است، به گونه کامل نافذ می‌کند».

گزارش تسنیم| «هشتم ثور»؛ شیرینی که با اختلاف به کام مردم افغانستان تلخ شد«8 ثور» روزی پر افتخار در تاریخ افغانستان

کودتای هفتم اردیبهشت توسط حزب دموکراتیک خلق افغانستان منجر به روی کار آمدن حکومت کمونیستی در این کشور شد. حکومت کمونیستی که برای تحمیل عقاید الحادی و مارکسیستی بر مردم افغانستان تلاش می‌کرد، اما با واکنش جدی مردم روبه‌رو شد و رفته‌رفته قیام‌های مردمی در این کشور شکل گرفت.

وقتی نظام «داوود خان» براثر کودتای کمونیستی سقوط کرد و چپی‌ها به قدرت رسیدند، با شکل‌گیری آهسته‌آهسته مقاومت در برابر آن‌ها، سربازان روس برای حمایت از نظام دست‌نشانده‌شان وارد افغانستان شدند.

در نهایت مردم متدین افغانستان پس از 14 سال جنگ و مقاومت، حکومت کمونیستی و ابرقدرت تا دندان مسلح را شکست دادند و هشتم ثور سال 1371 نیروهای مجاهدین آخرین سنگر حکومت کمونیستی در کابل را تصرف کردند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • مسدود شدن راه های مواصلاتی در ۴ ولایت افغانستان
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • بازداشت مرزبان ایرانی توسط‌ طالبان | سرنوشت مرزبانان چه شد؟