Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیست و چهارمین کنگره پژوهشگاه ابن‌سینا با موضوع "نگاهی جامع بر ناباروری از تشخیص تا تولد نوزاد سالم" از تاریخ ۱۴ لغایت ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۱ در مرکز همایش‌های دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، سقط مکرر؛ جراحی در ناباروری؛ شکست مکرر لانه‌گزینی؛ چالش‌های سن و ناباروری؛ پاسخ‌دهی ضعیف تخمدان؛ اندومتریوز در ناباروری و ART ؛ چشم انداز آینده درمان ناباروری؛ اندومتر و رحم مناسب در سیکل‌های پایه؛ دریافت بهترین جنین در سیکل‌های کمک باروری؛ دریافت بهترین اسپرم در سیکل‌های کمک باروری؛ دریافت بهترین تخمک در سیکل‌های کمک باروری؛ مداخلات پرستاری و مامایی در درمان ناباروری (ART)؛ سندرم تخمدان پلی‌کیستیک، چالش‌ها و یافته‌های جدید؛ پیامدهای بارداری حاصل از روش‌های کمک باروری (ART)، محورهای بیست و چهارمین کنگره پژوهشگاه ابن‌سینا با موضوع "نگاهی جامع بر ناباروری از تشخیص تا تولد نوزاد سالم" (International Infertility Congress: A Journal from Diagnosis to Healthy Childbirth) اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگران جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه ارسال مقاله می‌توانند با شماره‌های ۲۲۴۳۲۰۲۰ - ۰۲۱ داخلی ۴۵۵ و ۴۵۶ پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی- ابن‌سینا تماس حاصل نمایند.

 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: ناباروری ، کمک باروری ، نوزاد ، سقط جنین ، پژوهشگاه ابن سینا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ناباروری کمک باروری نوزاد سقط جنین پژوهشگاه ابن سینا کمک باروری ابن سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۴۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان

وزیر آموزش‌وپرورش درباره جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان گفت: قانونی تصویب شده و در آستانه اجراست و آن جذب نخبگان و استعدادهای مختلف در دانشگاه فرهنگیان است، اگر می‌خواهیم نسل‌مان را درست تربیت کنیم باید بهترین بچه‌ها را معلم کنیم.

به گزارش ایسنا، رضامراد صحرایی در جمع قهرمانان جهانی والیبال دانش آموزی که در سالن وزارت آموزش و پرورش حضور داشتند، با بیان اینکه سیاست قطعی وزارت آموزش و پرورش توسعه تربیت‌بدنی است گفت: مفتخرم در این دولت ۲۲۰۰ فضای ورزشی ساخته شده است، ۵ دهکده جامع ورزشی احداث خواهد شد چراکه سیاست قطعی وزارت آموزش و پرورش تقویت تربیت بدنی است.

وی با بیان اینکه لذت خلق افتخار در دوره نوجوانی گوارای وجودتان افزود: این پیروزی تقدیم به همه معلمان شما باشد که در شکل‌گیری شخصیت شما تاثیرگذار بوده‌اند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه رسیدگی ویژه به سلامت جسمی دانش‌آموزان یکی از دغدغه‌های پیوسته ما در آموزش و پرورش، است، ادامه داد: سلامت جسم و بدن برای یادگیری عمیق و برای نقش آفرینی دقیق مهم است. در نتیجه از وظایف ما این است که در ساحت زیستی و بدنی کمک کنیم.

صحرایی با بیان اینکه یکی از آرزوهای من این است که هر روز حداقل یک ساعت دانش‌آموزان در مدرسه ورزش کنند گفت: این مهم را حتما دنبال می‌کنیم. 

وزیر آموزش و پرورش داشتن اعتماد به نفس تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران را یک فاکتور خیلی مهم برشمرد و افزود: شما در مقابل تیم‌های اروپایی بازی کردید، این‌قدر اعتماد به نفس داشتید و کار خودتان را کردید، ارزشش از کاپ و مدال بیشتر است. 

وی خطاب به مسئولان ورزش کشور تاکید کرد: اگر می‌خواهید تیم قوی درست کنید به مدرسه‌ها بیایید. بهترین‌ها در مدرسه هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • علت تغییر زمان برگزاری کنگره ناباروری
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • «در پا به ماه» نسخه نپیچیدیم بچه‌دار شوید/ تولد ۲۰ نوزاد را دیدیم
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است