Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا چند روز گذشته بود که سید محمد موسوی شهردار منطقه ۱۱ تهران، در صفحه توییتر خود از پلمب پاساژ آزاد تهران خبر داد.

خبر پلمب این پاساژ به سرعت در رسانه ها منتشر شد تا اینکه تعدادی از کسبه این پاساژ در تماس با رسانه ها خواستار احقاق حق خود شدند.

یکی از کسبه پاساژ آزاد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۱۲۰ پلاک در این پاساژ فعال بودند که در هر مغازه ۶ تا ۷ نفر نان آور خانواده حضور داشتند و می‌توان گفت ۶۰۰ نفر سرپرست خانوار در این پاساژ فعالیت دارند، افزود: این پاساژ ۱۲ سال است که به همین صورت است و کسبه به هر کجا رفتند و گزارش دادند، کسی برای ایمن‌سازی به داد ما نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاساژ آزاد ۱۲ سال است که به همین صورت است و کسبه به هر کجا رفتند و گزارش دادند، کسی برای ایمن‌سازی به داد ما نرسیدوی با بیان اینکه کسبه فعال در این پاساژ همه سرقفلی‌دار هستند و مالک فردی است که سالهاست به ژاپن متواری شده  و وکلای او  کارهای او را پیگیری می‌کنند گفت: پلمب پاساژ منجر به این شده است که افرادی که سرقفلی دار هستند و مغازه های آنها تا ۲ میلیارد تومان ارزش دارد، مغازه‌های خود را به قیمت نازل ۱۰۰ میلیون تومان به مالک واگذار و از این محل متواری شوند.

این کاسب پاساژ آزاد با بیان اینکه کسی به داد ما نرسیده است گفت: رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها فقط خبر پلمب پاساژ آزاد را منتشر کردند اما کسی نگفت این کسبه چگونه و از کجا باید نان بخورند.

وی ادامه‌داد: اکنون که به شهرداری مراجعه می‌کنیم می‌گویند دادستانی حکم داده و دادستانی می‌گوید به درخواست شهردار حکم داده‌ایم و ما سرگردان هستیم که باید چه کنیم.

این کاسب پاساژ آزاد با بیان اینکه پیش از این مقرر شده بود که محلی برای حضور کسبه پاساژ آزاد تامین و سپس پاساژ را پلمب کنند، تأکید کرد که کسبه این پاساژ، آماده ایمن‌سازی پاساژ هستند و هزینه‌های آن را تقبل می‌کنند.

وی با بیان اینکه کسبه هر روز صبح مقابل پاساژ حضور می یابند و سرگردان هستند افزود: از مراجع ذیربط می خواهیم که نگذارند ۶۰۰ نفر که نان آور خانواده های خود هستند بیکار شوند و در این فضای تحریم و فضای سخت اقتصادی زندگی آنان سخت تر شود.

طرح ایمن‌سازی پاساژ آزاد به شهرداری منطقه ۱۱ ارائه شود 

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران درباره اظهار داشت: در مذاکره ای که با شهردار منطقه ۱۱ داشتیم اعلام کردند که نظر شهرداری این است که این پاساژ تخریب و نوسازی شود اما برای اینکه مشکل کسبه حل شود، می‌توان طرح ایمن‌سازی توسط شرکتی که صلاحیت لازم را دارد تهیه و به شهرداری ارائه شود.

وی گفت: این طرح باید به شهرداری منطقه ارائه شود تا آنها نیز با اغماض موافقت کنند.

بابایی تاکید کرد: مشکل این است که مالکان تا کنون هیچ اقدامی در زمینه ایمن سازی انجام نداده‌اند.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران افزود: این ساختمان یکبار در گذشته پلمب و دوباره بازگشایی شد اما هیچ اقدام اصلاحی در آن انجام نشد.

وی در پاسخ به این پرسش که مالک ساختمان در توکیو زندگی می‌کند، گفت: سرقفلی داران هم می توانند طرح ایمن سازی را تهیه و به شهرداری ارائه کنند و شهرداری نیز با آنها همکاری خواهد کرد.

ساختمان های ناایمن میراث شوم گذشته

علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز که ساختمان های ناایمن را میراث شوم گذشته می‌داند، درباره پلمب ساختمان آزاد گفت: این ساختمان به عنوان نمونه یک ساختمانی که اشکالات متعدد بود مورد توجه قرار گرفته و پلمب شد.

شهردار تهران با بیان اینکه مواجهه‌ شهرداری موجب شد که کسبه بیکار شوند افزود: اگر امکان دیگری وجود داشته باشد و خود صاحبان کسب و کار بخواهند برای ایمن‌سازی پیش قدم شوند، پیگیری می‌کنیم.

زاکانی با بیان اینکه دغدغه ما صیانت از شهروندان است و کسبه هم شهروندان شهر محسوب می‌شوند افزود: این پاساژ هم برای خود کسبه و هم مراجعان خطرناک بود و برای همین به وظایف خود عمل کردیم.

وی تاکید کرد: استحکام بخشی ساختمان را بررسی می‌کنیم و اگر خودشان هم پیش قدم شوند، انجام می شود.

برچسب‌ها شورای شهر شورای اسلامی شهر تهران مدیریت شهری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر شورای اسلامی شهر تهران مدیریت شهری شورای شهر شورای اسلامی شهر تهران مدیریت شهری پاساژ آزاد ایمن سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۴۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واژگونی پراید در آزادراه قزوین- تهران ۳ فوتی برجای گذاشت

ایسنا/قزوین سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین از فوت سه نفر بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در آزادراه قزوین- تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، داریوش مرادی در خصوص حادثه واژگونی پراید در اتوبان قزوین به تهران اظهار کرد: حوالی ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در تماس با سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در عوارضی آزادراه قزوین- تهران خبر داده شد که بلافاصله آتش‌نشانان ایستگاه‌های یک و ۳ در محل حاضر ‌شدند.

بنا بر اعلام روابط عمومی آتش‌نشانی قزوین، وی در ادامه تصریح کرد: آتش‌نشانان با حضور در محل نسبت به ایمن‌سازی مکان حادثه اقدام کردند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین خاطرنشان کرد: متأسفانه در این واژگونی ۲ زن و یک مرد به دلیل شدت حادثه در دم جان باختند و تحویل عوامل آرامستان در محل شدند و علت حادثه توسط کارشناسان پلیس در دست بررسی است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دو مصدوم در انفجار گاز در اهواز
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • واژگونی پراید در آزادراه قزوین- تهران ۳ فوتی برجای گذاشت
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • خط لوله آبنیل ـ اصفهان ایمن سازی شد
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران