Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدی کیا گفت:اجرای طرح توسعه زیرساخت‌های گردشگری امامزاده عبدالله توسط هیئت‌امنا و خیرین امامزاده و با نظارت معاونت میراث‌فرهنگی استان زنجان شامل عملیات بهسازی و ساماندهی محوطه است.


او توسعه زیرساخت محور‌های گردشگری استان زنجان را از اولویت‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان بیان کرد و افزود: همواره امامزاده عبدالله (ع) روستای تله گرد ایجرود موردتوجه هم استانی‌ها و سایر هم‌وطنان بوده است و ایجاد مکانی مناسب جهت رفاه حال گردشگران و زائران برای این اداره‌کل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عبدی کیا ادامه داد: وضعیت کلی بنای ساختمان بقعه از دو قسمت هشتی با پلان مربع و شبستان آن با پلان شش‌ضلعی منتظم ساخته‌شده است و نمای داخلی بقعه با اندودی از گچ سفیدکاری شده است و  در وسط شبستان یک قبر با ضریح فلزی محافظت می‌شود که دارای تربت‌خانه و یک حسینیه کوچک و گنبد آن از نوع گنبد‌های دوجداره است.



آستان امامزاده عبدالله (ع) در استان زنجان، شهرستان ایجرود، بخش مرکزی، دهستان گلابر، در غرب روستای تله گرد در بالای تپه‌ای در داخل قبرستان وسیع قدیمی در فاصله ۴۵ کیلومتری شهرستان زنجان واقع‌شده است و طرح این امامزاده توسط مهندس محمدرضا محمدپور در سال ۱۳۷۷ طراحی‌شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری جذب گردشگری امامزاده عبدالله استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۴۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین تا آخر اردیبهشت ماه

به گزارش خبرنگار مهر، سیدکمال الدین میرجعفریان صبح سه شنبه در نشست با دستگاه های خدمات رسان با محوریت منطقه گردشگری دربند سرعین اظهار کرد: آب و فاضلاب در کنار تامین آب به شکل موقت قرار شد به سرعت عملیات اجرایی انتقال آب دایمی به این طرح عظیم گردشگری را به ظرفیت دو متر مکعب اجرایی و عملیاتی کند.

وی خاطرنشان کرد: خط انتقال در حال اجراست و پیش بینی می شود با سرعت عملیاتی انتقال آب به پل معلق سرعین تا افتتاح این طرح گردشگری مورد بهره برداری قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل افزود: میراث فرهنگی با هماهنگی آب و فاضلاب استان اردبیل باید در تامین اعتبار مورد نیاز تلاش کرده تا مخازن و خط انتقال در موعد مقرر تکمیل و پروژه به شکل کامل با زیرساخت تامین آب شرب و بهداشتی آماده بهره برداری شود.

میرجعفریان به راه دسترسی این طرح گردشگری اشاره و تصریح کرد: راهداری و حمل ونقل جاده ای تا آخر اردیبهشت ماه با در نظر گرفتن اجرای خطوط انتقال آب، برق، گاز و تاسیسات مخابراتی نسبت به آسفالت ریزی اقدام کرده و لکه گیری و شانه سازی نیز در این طرح مدنظر قرار می گیرد.

وی اضافه کرد: سرمایه گذار پل معلق ۳ میلیارد تومان برای زیرسازی آن هزینه کرده و راهداری باید عملیات آسفالت ریزی، بهسازی و لکه گیری را در شرایط آب و هوایی مناسب با فعال شدن کارخانه آسفالت به سرعت انجام دهد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: اعتبارات این طرح و طرح های دیگر زیرساختی از محل منابع استانی، شهرستانی و ملی تامین می شود و میراث فرهنگی تلاش خواهد کرد تا از ردیف های ملی با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه برای این پروژه هدفگذاری کند.

میرجعفریان افزود: در بحث نیرورسانی نیز با هماهنگی شرکت برق و میراث فرهنگی خرید تجهیزات مورد نیاز انجام شده و با انتخاب پیمانکار از هفته آینده نیرورسانی به این طرح گردشگری آغاز می شود.

وی گفت: شرکت برق قول مساعد داده تا آخر اردیبهشت ماه عملیات نیرورسانی را به این پروژه گردشگری به سرانجام رسانده و شاهد افتتاح طرح در دهم خرداد ماه باشیم.

میرجعفریان ضرورت تکمیل طرح هادی را در روستای گردشگری ورگه سران یادآور شد و بیان کرد: بنیاد مسکن سال گذشته ۴ هزار مترمربع آسفالت ریزی و بهبود سیما و منظر روستایی را برای ورود گردشگران به این منطقه انجام داده و با همکاری دهیار و شورای روستا انتظار می رود همچنان طرح هادی و عمران و آبادانی روستایی مسیر گردشگری پل معلق سرعین مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: مدیران شرکت گاز و مخابرات قول داده اند تا آخر اردیبهشت طرح های خود را با تکمیل ایستگاه تقلیل فشار و تدارک زیرساخت تلفن ثابت و همراه راه اندازی کنند تا گردشگران از این امکانات مناسب در فاز اول این پروژه گردشگری استفاده کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل اظهار امیدواری کرد؛ میراث فرهنگی، راهداری و فرمانداری سرعین تابلوهای مسیر شهر گردشگری سرعین و همچنین محیط های پیرامونی را در اختیار مجموعه پل معلق قرار دهند تا تبلیغات گسترده ای را همزمان با افتتاح فاز اول برای جذب گردشگر انجام دهند.

میرجعفریان از سرمایه گذاران این طرح گردشگری خواست؛ در سال مزین به جهش تولید و مشارکت مردم نسبت به تکمیل فازهای بعدی شامل واحدهای اقامتی صخره ای، طرح های بوم گردی، بازی های هیجانی، زیپ لاین و شهربازی بزرگ در این منطقه براساس فازبندی تعریف شده طرح های خود را عملیاتی کرده تا شاهد بهره برداری از آنها باشیم.

کد خبر 6092809

دیگر خبرها

  • امام‌زاده ابراهیم کجاست و چرا سرخط اخبار قرار گرفت؟
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • تصاویری از روستای چوبی شفت پس از آتش سوزی + ویدئو
  • برگزاری مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق در ۱۵ امامزاده گلستان
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین تا آخر اردیبهشت ماه
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد