Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،  عملیات اجرایی پنج طرح نفتی امروز در سومین روز از هفته دولت با حضور وزیر نفت آغاز به کار کرد.

 امروز عملیات اجرایی پنج طرح نفتی شامل فاز ۲ طرح توسعه میدان مشترک یاران، طرح توسعه میدان مشترک بلال، توسعه و نگهداشت میدان نرگسی، طرح PDH بیدبلند خلیج فارس و افتتاح پروژه‌های عام المنفعه مسئولیت اجتماعی با حضور وزیر نفت در خوزستان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این میان، افزایش تولید از میادین مشترک به عنوان یکی از مهمترین اقدامات در راستای اقتصاد مقاومتی اهمیت ویژه‌ای دارد. با اجرای فاز ۲ میدان مشترک یاران،‌تولید از این میدان به ۳۶ هزار بشکه در روز می رسد و ۷۱ درصد بیشتر خواهد شد.
همچنین بخش گازی میدان بلال و با هدف افزایش تولید گاز و استفاده از ظرفیت خالی پالایشگاه های پارس جنوبی توسعه داده خواهدشد.
میدان بلال در محدوده ۳۰ کیلومتری جنوب شرقی میدان پارس جنوبی ۹۰ کیلومتری جنوب غربی جزیره لاوان و در عمق ۷۰ متری آب های خلیج فارس بر روی خط مرزی مشترک ایران و قطر واقع شده است.


کشف مخازن نفتی این میدان به سال ۱۳۴۶ شمسی باز می گردد که در نهایت توسعه لایه نفتی میدان بلال در اواخر دهه هفتاد شمسی در قالب قرارداد بیع متقابل با شرکت توتال فرانسه انجام پذیرفت و در سال ۱۳۸۱ تولید نفت از این میدان آغاز شد.


وجود گاز در لایه‌های گازی میدان بلال در سال ۱۳۸۳ شمسی و پس از اولین چاه اکتشافی گازی توسط مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران اثبات شد.
حجم تقریبی گاز درجای میدان حدود سه تریلیون فوت مکعب و حجم میعانات درجای ثبت شده آن بیش از ۱۰۰ میلیون بشکه پیش بینی شده است.


با توجه به ظرفیت مازاد پالایشی و فرآورشی موجود در میدان گازی پارس جنوبی شرکت ملی نفت ایران برنامه ریزی به منظور استفاده بهینه از این ظرفیت و بهره برداری حداکثری از تاسیسات موجود و همچنین تامین خوراک مورد نیاز این تاسیسات را در طولانی مدت در دستور کار خود قرارد داده است.
برنامه توسعه لایه گازی میدان بلال در چارچوب طرح جامع توسعه بخش شرقی میدان گازی پارس جنوبی در سال ۱۳۹۷ شمسی تعریف و مقدمات شروع اجرایی فعالیت های آن در سال ۱۳۹۹ آغاز شد.


هدف از اجرای این طرح، انتقال گاز و میعانات گازی تولیدی به ترتیب به میزان روزانه ۵۰۰ میلیون فوت مکعب و ۱۵ هزار بشکه و سپس انتقال آن از طریق خط لوله له پالایشگاه های پارس جنوبی است.
تاسیسات ساحلی گاز استخراج شده از سکوی پروژه گازی بلال پس از اتصال به سکوی ۱۲ c به پالایشگاه فاز ۱۲ پارس جنوبی انتقال می یابد. این پالایشگاه دارای ظرفیت فرآورش مازاد است.


حجم گاز ۲.۷ هزار میلیارد فوت مکعب در لایه های کنگان و دالان و میزان سرمایه گذاری ۴۴۰ میلیون دلاری از محل توسعه صندوق ملی خواهد بود.
طرح دیگر بهره برداری ای ۵۰۰ واحد مسکونی در مسجد سلیمان نیز راستای اجرای مسئولیت های اجتماعی انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

 


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: میدان بلال پارس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۴۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد

پس از حمله پهپادی افراد ناشناس به یک میدان گازی بزرگ در اقلیم کردستان که منجر به کشته شدن چهار نفر شد، به طور موقت فعالیت آن متوقف شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از نشنال نیوز، دانا گاز، یکی از بزرگترین شرکت‌های خصوصی گاز طبیعی در خاورمیانه، پس از حمله پهپادی که منجر به کشته شدن چهار نفر شد، به طور موقت فعالیت در یک مجتمع گازی در اقلیم کردستان عراق را به حالت تعلیق درآورد.

این شرکت اماراتی روز دوشنبه در گزارشی به بورس اوراق بهادار ابوظبی اعلام کرد که این حادثه یک "حمله تروریستی" بوده است و در اثر برخورد پهپاد به مخزن ذخیره میعانات گازی در میدان گازی خورمور، چهار کارگر کشته و هشت نفر دیگر زخمی شدند.

دانا گاز گفت: اگرچه صدمات بسیار جزئی به تأسیسات وارد شد، اما برای حفظ ایمنی همه کارکنان و تأسیسات، ما به طور موقت تولید را به حالت تعلیق درآورده‌ایم و تغییرات رویه‌ای خاصی را اعمال کرده‌ایم.

پیشوا هورامانی، سخنگوی دولت اقلیم کردستان عراق اعلام کرد که هر چهار فردی که در این حادثه کشته شدند، همگی شهروندان یمن بودند.

دانا گاز همچنین تأکید کرد که "به طور کامل با دولت اقلیم کردستان و دولت فدرال عراق در بالاترین سطح در حمایت از تعهدات عمومی خود مبنی بر محاکمه عاملان آن" همکاری می‌کند.

خور مور، یکی از میدان های عملیاتی مهم در منطقه سلیمانیه کردستان، در ماه های گذشته هدف حملات مشابهی قرار گرفته است.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت حمله پهپادی اخیر را برعهده نگرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد