Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@17:22:18 GMT

«آلی گمشده»؛ داستان تاریک و غمگین یک اسباب‌بازی

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۴۵۲۹۲

«آلی گمشده»؛ داستان تاریک و غمگین یک اسباب‌بازی

‍‍‍‍‍‍

فرارو- همۀ بچه‌ها با اسباب‌بازی‌هایشان ارتباط عاطفی و عمیقی دارند و به همین خاطر است که خیلی از داستان‌ها و فیلم‌های مربوط به کودکان روی همین ارتباط تمرکز می‌کنند. شاید معروف‌ترین مثالی که همۀ ما آن را به یاد داریم مجموعه فیلم‌های «داستان اسباب‌بازی» باشد. حالا تازه‌ترین نمونه از این قصه‌ها را می‌توانیم در مینی‌سریال چهار قسمتی «آلی گمشده» ببینیم؛ سریالی که از خیلی جهات شبیه «داستان اسباب‌بازی» است، اما البته حال و هوای آن تا حد زیادی تاریک و غمگین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش فرارو؛ داستان این سریال دربارۀ یک عروسک خرگوش به اسم آلی است که صاحب خودش به اسم بیلی را گم کرده و در جستجوی اوست. در قسمت اول آلی در یک فروشگاه اسباب‌بازی و در داخل یک جعبه از خواب بیدار می‌شود درحالیکه هیچ حافظه‌ای ندارد. تنها چیزی که به یادش می‌آید بیلی است و اینکه باید او را پیدا کند. در فروشگاه آلی با دو عروسک دیگر (یک دلقک غمگین و یک خرس جنگجو) دوست می‌شود و آن‌ها تصمیم می‌گیرند که به آلی برای پیدا کردن دوستش کمک کنند. آلی به تدریج خاطراتی پراکنده از زندگی با بیلی را به یاد می‌آورد و این خاطرات پراکنده مثل سرنخ‌هایی برای پیدا کردن این دوست گمشده هستند. اما این مسیر اصلا ساده نیست و موانع زیادی بر سر راه پیوند دوبارۀ آلی و بیلی وجود دارد.   شاید ظاهر داستان به نظر ساده برسد، اما پیچیدگی‌های آن واقعا خیلی بیشتر از فیلم‌هایی مثل «داستان اسباب‌بازی» است. موانعی که بر سر راه قهرمان‌ها وجود دارند هم سخت‌ترند، هم عمیق‌تر و هم دردناک‌تر. حال و هوای سریال گاهی واقعا غمگین‌تر از آن است که بشود دیدنش را به بچه‌ها توصیه کرد. اندوه جدایی تمام لحظات سریال را تسخیر کرده است؛ هرچند که فضا خالی از امید به پیوند دوباره هم نیست. این سریال علیرغم ظاهر کودکانه‌اش، یک داستان جدی، سنگین و عمیق دربارۀ عشق، جدایی، وفاداری و امید است. تقریبا همۀ شخصیت‌های اصلی این سریال یک راز رنج‌آور و غمگین در وجود خودشان دارند؛ هر کس یک گمشده‌ای دارد و هر کس دارد با دردی در درون خودش دست و پنجه نرم می‌کند. دو عروسک همراه آلی هم از این قاعده مستثنا نیستند؛ ماجرای این دو عروسک در قسمت آخر سریال به جایی می‌رسد که واقعا شوکه‌کننده و عجیب است؛ این یکی از مواردی است که به نظرم نگاه کردنش اصلا مناسب بچه‌ها نیست. امکان ندارد بتوانید این سریال را تا آخر بدون گریه کردن نگاه کنید!   جلوۀ بصری سریال که ترکیبی از لایو‌اکشن و تصاویر کامپیوتری است واقعا تحسین‌برانگیز و فوق‌العاده است. طراحی عروسک‌ها بسیار طبیعی و زنده است و آن‌ها خیلی خوب در پس‌زمینۀ دنیای واقعی جا گرفته‌اند. شیوۀ روایت سریال پرکشش و گیرا است و در پایان هر قسمت این اشتیاق در ما ایجاد می‌شود که بلافاصله به سراغ قسمت بعدی برویم؛ البته این در صورتی است که تحمل غم‌ها و صحنه‌های دردآور سریال را داشته باشیم! کد ویدیو دانلود فیلم اصلی امتیاز منتقدان (راتن تومیتوز): ۱۰۰%

منبع: فرارو

کلیدواژه: اسباب بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۵۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟

شاید تا به حال پیش آمده باشد که از خود بپرسید، چگونه با وجود خورشید که به‌راحتی زمین را روشن می‌کند، فضا تاریک است؟ در واقع چرا فضا با وجود پرشمار ستاره مانند خورشید، همچنان سرد و تاریک است؟ 

چرا با وجود این‌که خورشید زمین را روشن می‌کند، فضا تاریک است؟

به گزارش گجت نیوز، در پاسخی ساده به این سوال باید گفت از آنجایی که نور خورشید در فضا منعکس یا پراکنده نمی‌شود، ما فضا را سیاه می‌بینیم. در واقع در خلا، ذرات و موادی که نور خورشید را پراکنده و منعکس کنند وجود ندارد؛ اما در مورد زمین و با ورود نور خورشید به جو، مولکول‌ها و ذرات جو آن را پراکنده می‌کنند و در نتیجه در طول روز ما آسمان را به رنگ آبی می‌بینیم.

با این وصف، رنگ آبی آسمان حاصل برهم‌کنش نور خورشید با مولکول‌های گاز موجود در جو زمین است؛ پدیده‌ای که به آن پراکندگی رایلی نیز می‌گویند.

از طرفی، رنگ آبی با طول موج کوتاه، بیش از رنگ قرمز در آسمان منتشر می‌شود و به همین دلیل، چشم انسان نور آبی را بیشتر و بهتر تشخیص می‌دهد و همین مسئله سبب می‌شود تا آسمان را به رنگ آبی ببینیم.

همه این‌ها یعنی روشنایی زمین در طول روز حاصل وجود جو است که به انعکاس و پراکنده شدن نور خورشید کمک می‌کند. این در حالی است که فضا یک محیط بی‌نهایت گسترده و وسیع با ذرات و ماده اندک است که قادر به منعکس کردن نور خورشید نیستند. جالب است بدانید در فاصله مدار خورشید تا زمین و در هر ۱۰۰ سانتی‌متر مکعب، تنها یک اتم هیدروژن خنثی وجود دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دراین موزه حسابی بچگی کنید | نوستالژی هایی که هیچ کجا پیدا نمی شوند
  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • خسروی: خوشحالی بعد از گل من، یک کار شخصی بود
  • عصبانیت پوچتینو: وی‌اِی‌آر بارها به من و تیمم آسیب زده
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • مصدومیت ستاره بایرن در آستانه بازی با رئال
  • چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم