Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@03:13:04 GMT

مناسب ترین قیمت توپ والیبال نمدی در بازار مشهد

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۴۵۴۳۴

مناسب ترین قیمت توپ والیبال نمدی در بازار مشهد

مجموعه ما می تواند با تجربه ای که در این زمینه داشته این محصول را با قیمت مناسب برای شما آماده کند با حذف واسطه توانسته ایم خرید مستقیم از تولیدی را با استفاده از روشهای جدید فروش و بازاریابی کمک به فروش بیشتر محصول در کنار قیمت مناسب آن داشته باشیم.

سطح بیرونی توپ والیبال اصلی از جنس طبیعی بوده و درجه تحمل بالایی داشته تا هنگام بازی به دست بازی کنندگان آسیبی وارد نکندکه این دوخت عالی و جنس آن می تواند بر قیمت آن تاثیر بگذارد و یک توپ والیبال حرفه ای از برند شرکتهای فاکس، میکاسا، مولتن، تاچیکارا و غیره می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میکاسا معروفترین برند در دنیاست که بیش از ۱۰۰ سال است که در ژاپن تولید می شود و قیمت توپ والیبال این برند نسبتا بالا می باشد و مقر اصلی این کارخانه در شهر هیروشیما ژاپن بوده و توانسته با کسب تایید از فدراسیون جهانی و استانداردهای جهانی به عنوان بهترین توپ در بازار می باشد.

لایه بیرونی توپ باید بصورت منظم دوخته شده باشد و هیچ درز یا منفذی برای ورود هوا وجود نداشته باشد و برای تست کروی بوده آن می توان در هوا پرتاب کرده و به آن حرکت دورانی دهید و بررسی کنید در همه جای توپ یکسان باشه و تعادل داشته باشد و اگر این دوخت دارای مشکل باشد هنگام پرتاپ توپ تغییر مسیر می دهد و توپ با کیفیت همان مسیر  مستقیم را طی می کند تا به زمین برخورد کند و تغییر مسیر ندهد.

توپ والیبال نمدی

با توجه به اینکه خانواده های زیادی به تماشای مسابقات لیگ جهانی والیبال علاقه مند هستند همین موضوع باعث شده است تا کودکان نیز همراه خانواده ها به تماشای این برنامه مشغول شوند لذا مادران عزیز می توانند به عنوان یک سرگرمی به کودکان خود، ساخت توپ والیبال نمدی را آموزش دهند.

ورزش والیبال هم مانند مابقی رشته های ورزشی فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد که تعدادی از آنها عبارتند از:

این ورزش باعث افزایش میزان جذب اکسیژن در بدن می شود و والیبال باعث افزایش قدرت بدنی و تقویت سیستم عضلانی می گردد و موجب کاهش تنگی نفس می شود و به کاهش فشار خون و سلامتی قلب و عروق کمک شایانی می کند.

همانطور که گفته شد توپ والیبال نمدی در داخل خانه ها برای بازی کردن کودکان بسیار مناسب می باشد و جایگزین خوبی برای سایر توپها است.

در مسابقات رسمی که در سطح جهانی و المپیک برگزار می شوند تعداد توپهای والیبال ۵ عدد برای برگزاری مسابقه می باشد، همچنین باید ۶ نفر در زمین به عنوان توپ جمع کن در نظر گرفته شده باشند که ۴ عدد از آنها باید در چهار گوشه منطقه آزاد و یک نفر نیز پشت هر یک از داوران بایستند.

ویژگیهای توپ والیبال با توجه به مکانی که برای بازی در نظر گرفته می شود تغییر می کند به عنوان مثال: جنس، وزن، رنگ و حتی میزان فشار داخل توپ نیز به زمین و شرایط مسابقه بستگی دارد در نتیجه باید نوع مناسب آن را انتخاب کرد.

توپ والیبال مشهد

در حال حاضر تولید کنندگان توپ والیبال مشهد از بهترین مواد اولیه و دستگاه های جدید و به روز برای ساخت این محصول استفاده می نمایند.

همانطور که در بالا اشاره شد، پوسته بیرونی توپ والیبال بسیار مهم است این پنل نه تنها روی چیزهایی مانند چسبندگی تاثیر می گذارد بلکه می تواند مسیر پرواز را نیز تغییر دهد.

کیسه هوا توپ والیبال یا همان هسته توپ به این صورت است که به توپ اجازه می دهد تا به هوا پرت شود و عدم استفاده از آن باعث ایجاد جهش ناسازگاری خواهد شد بنابراین کنترل آن سخت می شود.

والیبال در مشهد یک ورزش همه گیذ است و قیمت توپ والیبال مشهد نسبتا مناسب می باشد و علاوه بر آن والیبال در آب یک بازی سرگرم کننده و چالش بر انگیز است که افراد در هر سن و سطح مهارتی می توانند آن را بازی کنند، این راه عالی برای خنک ماندن در گرمای تابستان است و می تواند یک تمرین عالی باشد، اگر به دنبال یک بازی جدید و هیجان انگیز برای بازی در آب هستید، والیبال در آب را در نظر بگیرید.

معمولا توپهای والیبال آبی بزرگ تر و سنگین تر از توپهای والیبال سنتی هستند که باعث می شود راحت تر در آب شناور شوند همچنین باعث ضربات محکم تر و چالش برانگیزتر می شود که این ویژگی می تواند بازی هیجانی تری را ایجاد کند.

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

برچسب‌ها ایرنا رپرتاژ آگهی والیبال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایرنا رپرتاژ آگهی والیبال ایرنا رپرتاژ آگهی والیبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۵۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیب‌زمینی کیلویی چند؟

خسرو طالبی اظهار داشت: امروز قیمت هر کیلو سیب‌زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همین سیب‌زمینی با قیمت بیش‌تری به دست مصرف‌کننده می‌رسد و این یعنی نظارت صحیحی از تولید تا توزیع وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است، زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبار‌ها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می‌رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی، چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آن‌ها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد، ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزار تومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت‌های مردمی جهادی خدمت می‌کند.

دیگر خبرها

  • برنامه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی به مناسب روز مریانج برگزار می‌شود
  • تست فنی ۲۵ بازیکن مطرح برای بازی در لیگ کره جنوبی
  • سهم سوغات، ۲۵درصد هزینه‌های زائران
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • اتفاقی تلخ برای والیبال ایران
  • اشتباه وحشتناک به قیمت حذف والیبالیست هلندی از لیگ‌ملت‌ها
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • نکات کلیدی که قبل از خرید فایل گرافیکی لایه باز باید بدانید
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • امینکو تامین کننده کلیه تجهیزات تاسیساتی