Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران همزمان با هفته دولت ضمن اعلام خبرهایی درباره بهره‌برداری از پروژه‌های مهم نفتی و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های تازه صنعت نفت، از آغاز عملیات بهره‌برداری از میدان مشترک سهراب در آینده‌ای نزدیک خبرداد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (جمعه، چهارم شهریورماه) در آیین رسمی آغاز عملیات اجرایی طرح‌های‌های توسعه‌ای وزارت نفت و افتتاح پروژه‌های مسئولیت اجتماعی با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و همزمان با هفته دولت گفت: به‌زودی عملیات بهره‌برداری از میدان مشترک سهراب در منطقه غرب کارون آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*بهره‌برداری از پروژه ان‌جی‌ال ۳۲۰۰ تا پایان سال۱۴۰۱

وی همچنین از بهره‌برداری پروژه ان‌جی‌ال ۳۲۰۰ در منطقه غرب کارون تا پایان امسال خبر داد و گفت: این پروژه که ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز را به‌عنوان خوراک ان‌جی‌ال ۳۲۰۰ جمع آوری می‌کند، تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری کامل می‌رسد.

*واگذاری مزایده جمع‌آوری گازهای مشعل منطقه مسجدسلیمان به پیمانکاران ایرانی

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران همچنین از واگذاری مزایده جمع‌آوری روزانه ۶۵ میلیون مترمکعب گازهای مشعل منطقه مسجدسلیمان به سه پیمانکار داخلی به ارزش ۶۵ میلیون دلار خبر داد و گفت: جمع‌آوری گازهای همراه یکی از مأموریت‌های بسیار مهم شرکت ملی نفت است که همان‌طور که پیش از این به ارزش یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار گازهای همراه ازسوی شرکت بیدبلند خلیج‌فارس جمع‌آوری شده بود و حدود ۶۰۰ میلیون فوت مکعب در روز گاز همراه به ارزش یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار جمع آوری می‌شود.

*سهم ۷۵ درصدی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از تولید نفت شرکت ملی نفت

خجسته‌مهر با تأکید بر سهم ۷۵ درصدی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از تولید شرکت ملی نفت ایران در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ افزود: سرمایه‌گذاری در شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب حدود ۵.۵ میلیارد دلار است که ۱۶ مخزن گازی گروه خامی را در این شرکت برنامه‌ریزی کردیم که خوراک بخش پائین‌دستی در پتروشیمی‌ها را تأمین خواهد کرد.

وی تأکید کرد: برای اجرای این مأموریت‌های مهم باید حداکثر سهم داخلی را در بخش ساخت و استفاده از توان پیمانکاران داخلی به کار گیریم.

*تصویب سفارش کالای ۵‌ ساله در شرکت ملی نفت برای استفاده از ظرفیت سازندگان ایرانی

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران درباره استفاده از حداکثر ظرفیت بخش داخلی در پروژه‌های این شرکت گفت: با دستور وزیر نفت در هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران، مصوب کردیم که مجموعه شرکت ملی نفت ایران بتواند سفارش کالای پنج‌ساله به ارزش ۴.۶ میلیارد دلار را داشته باشد که سهم شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از این رقم ۶۰ درصد خواهد بود.

خجسته‌مهر همچنین از بهره‌بردای چند طرح مهم راهبردی میدان‌های مشترک با حضور وزیر نفت در منطقه ویژه پارس و استان بوشهر در هفته آینده خبر داد و گفت: امروز که در این جا هستیم با درایت وزیر نفت و دولت سیزدهم، عملیات اجرایی حدود ۹۰۰ میلیون دلار طرح و پروژه آغاز شد یا به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: ما معتقدیم توسعه میدان‌های نفت و گاز باید همراه با توسعه پایدار و متوازن باشد و مسئولیت‌ اجتماعی نیز باید به طرح‌های سرمایه‌گذاری بالادستی پیوست باشد.

*سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیون دلاری در توسعه فاز دوم میدان‌های یاران شمالی و جنوبی

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تأکید کرد: ارزش سرمایه‌گذاری توسعه فازم دوم میدان‌های مشترک یاران شمالی و جنوبی که عملیات اجرایی آن امروز آغاز می‌شود، ۴۰۰ میلیون دلار است که از همکاری مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و آقای حجازی در شرکت پرشیا برای مشارکت در این پروژه تشکر می‌کنم.

خجسته‌مهر تصریح کرد: عملیات اجرایی میدان مشترک بِلال در شرق میدان گازی پارس جنوبی به ارزش حدود ۴۴۰ میلیون دلار دومین طرح راهبردی بود که امروز عملیات اجرایی آن آغاز و افتتاح شد و از همکارانم در شرکت نفت و گاز پارس و شرکت پتروپارس که در طرح میدان بِلال تلاش کردند، تشکر و قدردانی می‌کنم.

وی بیان کرد: طرح افزایش تولید از میدان نفتی نرگسی که جزو طرح‌های ۲۸ گانه مناطق نفت‌خیز جنوب به عنوان طرح‌های نگهداشت و افزایش تولید است و ۲۳ پروژه عام‌المنفعه به ارزش ۷۰ میلیارد دلار امروز آغاز و به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایران اکونومیست، عملیات اجرایی فاز دوم طرح توسعه میدان مشترک یاران، عملیات اجرایی طرح توسعه میدان مشترک نفتی بِلال در خلیج فارس، عملیات اجرایی توسعه و نگهداشت میدان نرگسی در گچساران، عملیات اجرایی طرح تولید پروپیلن از پروپان (PDH) پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس در بهبهان و افتتاح پروژه‌های مسئولیت اجتماعی خوزستان امروز (جمعه، چهارم شهریورماه) با دستور وزیر نفت و به‌صورت ویدیوکنفرانس آغاز شد.

قرارداد فاز دوم طرح توسعه میدان مشترک یاران ۱۰ ساله و طرف قرارداد آن شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا است، ارزش این طرح ۲۲۷ میلیون دلار است و قرار است در طول مدت قرارداد ۳۹.۵ میلیون بشکه نفت اضافی از این میدان تولید شود.

طرح توسعه میدان مشترک بِلال با قراردادی به شرکت پتروپارس واگذار شده است، آغاز این پروژه با حفر چاه  توصیفی - اکتشافی طرح توسعه میدان گازی بلال با ارزش ۲۸.۴ میلیون دلار خواهد بود اما اعتبار اجرای کل طرح توسعه میدان بلال ۵۰۰ میلیون دلار است.

طرح توسعه و نگهداشت میدان نرگسی در قراردادی ۴۱ ماهه به شرکت دانا انرژی واگذار شده و در این طرح قرار است روزانه ۶ هزار بشکه نفت در روز تولید شود، اجرای این طرح در طی ۲ سال بیش از ۵۰۰ میلیون دلار درآمدزایی برای دولت خواهد داشت.

این سه طرح توسعه‌ای از جمله طرح‌های شرکت ملی نفت ایران بودند که امروز با حضور وزیر نفت در خوزستان عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

در طرح تولید پروپیلن از پروپان (PDH) حدود ۷۰۰ هزار تن از محصول پروپان پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس به ۶۰۰ هزار تن محصول با ارزش پلی‌پروپیلن تبدیل می‌شود، سرمایه‌گذاری انجام شده در اجرای این طرح ۹۵۰ میلیون دلار است.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب طرح توسعه میدان مشترک میلیون دلار بهره برداری عملیات اجرایی سرمایه گذاری خلیج فارس خجسته مهر جمع آوری وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۶۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد

حسین نصر آزادانی مجری خط ۱۰ متروی تهران در جریان بازدید خبرنگاران از ایستگاه متروی دریاچه چیتگر و چند ایستگاه دیگر خط ۱۰ گفت: خط ۱۰ مترو ۳۴ ایستگاه و ۴۷ کیلومتر تونل دارد و از غربی‌ترین نقطه تهران شروع و در انتها در فلکه سوم تهرانپارس تقاطع خط ۴ تمام می‌شود.

وی با بیان اینکه این خط مناطق یک تا پنج و ۲۱ و ۲۲ را پوشش می‌دهد، اظهار کرد: مناطقی که از سیستم انبوه‌بر مترو کم‌بهره هستند از این خط بهره‌مند خواهند شد. خط ۱۰ بار جمعیتی زیادی را که در منطقه ۲۲ وجود دارد، پوشش می‌دهد و در کاهش حجم ترافیک بزرگراه‌های نیایش، همت، حکیم و تهران کرج سهم بسزایی دارد.

نصرآزادانی خاطرنشان کرد: خط ۱۰ در ایستگاه تقاطعی این خط با خط پنج «یعنی وردآورد» تا ۵۰ درصد از مسافران کرج را پوشش می‌دهد و تراکم مسافری ایستگاه‌های خط ۴ و ۲ را در ایستگاه صادقیه و ارم سبز بهبود می‌دهد.

مجری خط ۱۰ متروی تهران با بیان اینکه ایستگاه دریاچه، کارگاه مرکزی قطعه غربی خط ۱۰ و محل ورود دو دستگاه تی‌بی‌ام است، عنوان کرد: تی‌بی‌ام یک به سمت شرق حفاری کرده و تی‌بی‌ام شماره ۳ به سمت غرب و وردآورد حرکت خود را آغاز خواهد کرد. بنا بر این است که حفاری تونل‌های خط ۱۰ مترو با ۵ دستگاه تی‌بی‌ام انجام بگیرد.

وی بیان داشت: برنامه‌ریزی شده تا فاز یک خط ۱۰ ظرف چهار سال به شرط تأمین منابع مالی به بهره‌برداری برسد. حدود ۱۶ موقعیت را با کمک شهرداران مناطق ویژه ایستگاه‌های این خط تحویل قرارگاه خاتم دادیم.

نصر آزادانی با اشاره به ایستگاه‌های در حال ساخت این خط گفت: عملیات عمرانی ایستگاه‌های پژوهش، دریاچه چیتگر، اتریش، ساحل، میدان موج المپیک، کوهسار، جنت‌آباد، سردار جنگل، ایرانشهر و میدان کتاب آغاز شده است. مناقصه سایر ایستگاه‌های خط ۱۰ نیز در حال انجام است.

محمد علی پاشا زانوسی، مدیر پروژه پیمانکار شرکت بین الملل عمران سریر نیز در این بازدید گفت: در حال حاضر در کارگاه ایستگاه تبادلی و تقاطعی با خط ۶ مترو به نام Y ۱۰-Z ۶ هستیم که این ایستگاه ۱۴۲ متر طول دارد.

وی ادامه داد: احجام آن حدود ۹۰ هزار متر مکعب و میزان بتن ریزی آن ۳۴ هزار متر مکعب است. این ایستگاه یک تونل فرعی به طول ۱۹۰ متر دارد که در حال حفاری است.

فرشاد نامی مشاور پروژه کارگاه متروی میدان المپیک نیز گفت: پروژه تجهیز کارگاه میدان دهکده المپیک که در منطقه ۲۲ قرار دارد از سال ۱۴۰۰ شروع شد. در حال حاضر در حال حفاری شمع‌های سازه نگهبان هستیم. بعد از حفاری شمع‌ها با روش تاپ‌داون سازه نگهبان ایستگاه و تراز آن را شروع می‌کنیم.

شاهرخ حیدری مدیر پروژه مهندسین مشاور شرکت بهرو درباره ایستگاه میدان اتریش گفت: در طراحی این ایستگاه که در خط ۱۰ قرار دارد تلاش کردیم که باتوجه به زمین‌های موجود و همکاری شهرداری مناطق عمق خط را کاهش بدهیم. این امر می‌تواند دستاورد‌هایی اعم از کاهش هزینه و افزایش سرعت اجرا داشته باشد.

وی ادامه داد: عمق ایستگاه میدان اتریش ۲۱ متر و تراز ریل آن ۱۸ متر است. حدود ۵۰ درصد ایستگاه به تراز کف رسیده و سریعاً بتن ریزی شروع می‌شود.

حیدری با تاکید بر اینکه تی بی ام از ایستگاه دریاچه به سمت ایستگاه میدان اتریش در حال حرکت است، اظهار کرد: به زودی ایستگاه به مرحله‌ای می‌رسد که تی بی ام از آن عبور می‌کند. به محض عبور دستگاه سایر فعالیت‌ها می‌تواند انجام شود.

وی در پایان گفت: برنامه بهره برداری ما از ایستگاه حدوداً ۳۰ ماهه است و ایستگاه میدان اتریش که جز ایستگاه‌هایی است که در فاز اول به بهره‌برداری می‌رسد در سال ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد. پیش بینی شده که ورودی‌ها و هواساز‌های ایستگاه نیز به موازات کار شود.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی