Web Analytics Made Easy - Statcounter

ائمه جمعه لرستان با اشاره به اینکه کربلا و عاشورا تقابل جبهه حق و باطل بود،گفتند:مدیران مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان را پیگیری کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی ظهر امروز ضمن گرامیداشت هفته دولت، اظهار داشت: شهیدان رجایی و باهنر دو شهیدی بودند که مملو از مجاهدت مخلصانه و ایمان و خدمت به مردم و مشی و روش انقلابی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به هفتم شهریور ماه سالروز حرکت اسرای اهل بیت(ع) به شام، افزود: کربلا و عاشورا تقابل جبهه حق و باطل بود و صحنه یزیدیان و حسینیان، صحنه جنگ روایتها و جنگ شناختی و اراده ها بود، در جنگ روایتها یزیدیان می گفتند این حرکت قیام علیه خلیفه مسلمین است ولی با خطبه های امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) مشخص شد این یک جنگ و نهضتی است به عنوان نهضت امام مسلمین که علیه ظلم است.

نماینده ولی فقیه در لرستان، عنوان کرد: این نگاه و تهاجم تبلیغاتی باورها را تغییر داد، در جنگ شناختی قافله اسراء پیروز شدند و روی اراده ها تاثیر گذاشتند و کار به آنجا منتهی شد که بعد از شهادت امام حسین(ع) حرکت هایی در گوشه و کنار علیه بنی امیه آغاز شد و یک جنگ ترکیبی حق علیه باطل که روایت صحیح، آگاهی دادن درست و تاثیر بر روی اراده ها همان چیزی که یزیدیان زمان به دنبال آن هستند که جای ظالم و مظلوم را عوض کنند، جای جلاد و شهید را عوض کنند که باید هوشیار بود.

وی تصریح کرد: در سال های ۵۹ تا ۶۱ روزهای سختی را داشتیم ولی ملتی که توحید و یگانگی خدا هم شعار و هم شعورش باشد خدا هم کمک می کند، هرچه کمالات و فضیلت در وجود شهدا بود همان کمالات همراه با اضافاتی خداوند در وجود رهبری دانا و حکیم که رهبری است قرار داد.

شاهرخی گفت: سفرهای دو روز قبل مسئولان به لرستان، تکمیل سفرهای ریاست جمهوری بود و هم بر مصوبات سفر تایید شد و سدهای در دست احداث و مطالعه خصوصا سد معشوره، راه آهن سراسری، تسریع در ساخت جاده های در دست احداث، پیشنهاد افزایش دو هزار میلیارد تومان در بخش کشاورزی علاوه بر مصوبه سفر ریاست جمهوری، ساخت پنج هزار مسکن از سوی رئیس مجلس برای جامعه هدفی که مسکن ندارند، تامین آب شرب برای ۷۰۰ روستا، تعیین تکلیف صنایع راکد که ۳۵ هزار میلیارد تومان براورد شده و ده ها مصوبه دیگر که از سوی مدیران پیگیری می شود و می تواند استان را متحول کند.

امام جمعه خرم آباد خاطر نشان کرد: مدیران باید تلاش کنند تا مصوبات سفر را پیگیری کنند و تاکید شد این استان باید توسط لرستانی ها و مدیرانی که در استان مسئولیت دارند ساخته شود و اگر نیاز است افرادی بیرون استان کمک کنند باید خود ما این را بخواهیم و مدیریت کنیم، باید با خدمتگزاری تولید را به حرکت دراورد و انتظار می رود دولت سیزدهم در صدر برنامه هایشان توسعه متوازن استان را مد نظر داشته باشند.

وی گفت: در شش ماهه اول که به استان آمدم دیدم از مسئولان کسی به استان سفر نمی کند و ۲۱ وزیر را دیدم و ما سفر کردیم و از اوضاع اجتماعی و اقتصادی گفتیم و این سفرها به لرستان سرعت گرفته و یقین داریم استان ما ساخته خواهد و آینده روشنی خواهد بود، گذشت آن روزهایی که استان از توسعه نامتوازن رنج ببرد و همه مصمم هستند ارتقای فرهنگی و پیشرفت در استان رقم بخورد.

کوهدشت نیازمند مدیریتی جهادی است

حجت الاسلام ابراهیم طهماسبی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته کوهدشت، اظهار داشت: تقویت باور های دینی و معنوی موجب محفوظ ماندن انسان از بلای حسادت می شود؛ اثر حسادت این است که خود حاسد را نیز از بین خواهد برد.

وی افزود:حسادت ایمان و اعتقاد را ذوب کرده و نیکی ها را نابود و انسان را بنده شیطان می کند و هم‌چنین مانع رشد و ترقی فرد می گردد و امنیت اخلاقی جامعه را برهم زده و مورد خشم خداوند متعال قرار می گیرد ولی اصلاح رفتار یکی از راهکارهای دوری از صفت رذیله است.

امام جمعه کوهدشت ضمن گرامیداشت هفته دولت، عنوان کرد: امام خمینی(ره) فرمود: وصیت من به ملت های کشورهای اسلامی است که انتظار نداشته باشید که از خارج کسی بیاید و کارهای شما را به سامان برساند و خود مردم باید به این امر مهم توجه کنند که اگر آزادی و استقلال می خواهند با همراهی ملت ها خود به سامان برسند؛ هم چنین رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند: ما آماده ایم خدمت کنیم و هیچ چیز نباید ما را از این خدمت غافل کند.

وی تصریح کرد: احیای بیشتر عدالت و مبارزه با فساد دوشعار محوری بود که رئیس جمهور بر آن تاکید داشتند و مطالبه مهمی نیز از مقام معظم رهبری است، در زمینه قضایای فولاد مبارکه باید مسئله بررسی و برخورد جدی طبق قانون صورت بگیرد.

طهماسبی گفت: باید تلاش کرد دولتی مردمی که مردم در تمام زمینه ها به دولت کمک کنند که مسائل و مشکلات حل گردد؛ رهبر معظم انقلاب در این راستا پیگیری این اهداف، تلاش شبانه روز و اخلاص در کارها و اولویت بندی و با برنامه بودن را تاکید می کنند.

امام جمعه کوهدشت عنوان کرد: دشمنان انقلاب درصدد هستند با یک جنگ ترکیبی و القاء مطالباتی که مطالبات مردمی نیست و سیاه نمایی است، برنامه منفی خود را داشته باشد، ما باید خدماتی که داشته ایم را بیان کنیم و جایی که کمبودی هست انتقاد را بپذیریم.

وی با اشاره به اینکه وظیفه اصلی دولت مبارزه با فساد،احرای عدالت، اولویت بندی مسائل است، گفت: در زمینه برجام اروپا اعلام کرده ایران پیشنهادات خوبی داده است، در این راستا باید خواسته ایران تامین شود؛ ما برای رفع تحریم مذاکره می کنیم امیدواریم که مسایل برطرف خواهند شد.

طهماسبی گفت: موکب های اربعین هرساله تشکیل می شود،از تمام خیران و ادارات انتظار داریم به موکب ها کمک کنند؛ همه باید برای پذیرایی از زائران حسینی آمادگی کامل را داشته باشیم.

امام جمعه کوهدشت با اشاره به برپایی میز شمیم خدمت، گفت: در سطح شهرستان کارهای نسبتا خوبی درحال انجام است، از برپایی میز خدمت نیز تشکر می کنم ان‌شاءالله همواره پاسخگوی مردم باشیم؛ ما باید در زمینه اشتغال و جذب خیرین به شهرستان وتسهیل امر ازدواج جوانان اهتمام داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه کوهدشت احتیاج به وحدت تمام گروه ها دارد و نیازمند مدیریتی جهادی است، گفت: دولت علاوه بر فعالیت های اقتصادی و عمرانی بایستی در زمینه ایجاد محیطی مناسب برای فضایل اخلاقی و فرهنگی پیشتاز باشد و به خواسته به حق مردم در زمینه اجرای به حق سد معشوره جدی باشد و باید این مطالبه ارائه شود.

طهماسبی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شهیدان باهنر و رجایی گفت: مسئولان ما بایستی رجایی وار در زمینه حل مسائل جامعه حرکت کنند که کارها به سرانجام نیکی برسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مصوبات سفر امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۷۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، رئیس‌جمهور در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشورهای آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشورهای آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا پیام مهمی را به جهان داد

آیت الله رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: به رغم تهدیدها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های خوبی داشته و می‌توان ایران اسلامی را کشوری پیشرفته و فناور نامید. شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین اهمیت بسیاری دارد.

وی با اشاره به تفاوت نگاه ایران به آفریقا به نسبت کشور های غربی اظهار کرد: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دیدگاه حائز اهمیت است. تاریخ آفریقا نشان دهنده این است که بسیاری از کشورهای غربی چگونه ذخایر آفریقا را چپاول کرده‌اند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه نیروی انسانی کارآمدی در آفریقا وجود دارد، بیان کرد: این باور ماست اگرچه غربی‌ها تبلیغ می‌کنند که خودشان می‌توانند دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارند اما ما باور داریم که استعداد،‌ دانش و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و توان دستیابی به بسیاری از عرصه‌ها را دارد.

شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری همه طرف‌هاست

آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه پیگیری مجدانه برای تحقق اهداف لازم است، تصریح کرد: اگر پیگیری مجدانه صورت نگیرد اهداف فقط بر روی کاغذ و به عنوان آرمان دست نیافتنی باقی خواهد ماند.پیشینیان کارهای بسیاری می‌خواستند انجام دهند اما فرصت‌ها از دست رفت و نشد آنچه باید اتفاق افتد.امیدوارم نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و هم این نشست بتواند اقتصاد مکمل ایران و آفریقا را شکل دهد.

وی با اشاره به توانمندی های ایران در صدور خدمات فنی مهندسی اظهار کرد: ما توانمندی‌هایی داریم تحت عنوان صدور خدمات فنی و مهندسی، ظرفیت‌هایی نیز در آفریقا وجود دارد که اگر این ظرفیت‌ها به هم ضمیمه شود اقتصاد مکمل شکل می‌گیرد.شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری و فعالیت همه طرف‌هاست و اگر همه دست به دست هم دهند این اتفاق خواهد افتاد.

اراده،شناخت ظرفیت ها و رفع موانع از مسائل مهم بین ایران و آفریقاست

رییس جمهوربیان کرد: فراوری معادن در آفریقا از موضوعات مهمی است که با توجه به دانشی که جمهوری در این زمینه دارد ومی تواند به فرآوری معادن آفریقا کمک‌کند.کشت فراسرزمینی از دیگر ظرفیت های مهم است.تامین مواد اولیه با قیمت مناسب می‌تواند برای همه فعالان اقتصادی ومراکز تولیدی از سوی آفریقا صورت گیرد.

وی با اشاره به شاهکار مهندسان ایرانی در ساخت سد در سریلانکا تاکید کرد: خدمات فنی ومهندسی در ایران به برکت انقلاب اسلامی جایگاه قابل قبولی دارد که مورد قبول همگان است سدی که در کشور سریلانکا ساخته شد متخصصان ایرانی تکنولوژی و فناوری که در آن بکار برده بودند کم نظیر و در بخشی بی نظیر بود.امکان ساخت پالایشگاه ونیروگاه از سوی جمهوری اسلامی وجود دارد و می توانیم در این زمینه با کشور های آفریقای همکاری داشته باشیم.

آیت الله رئیسی اراده و شناخت ظرفیت ها و رفع موانع پیش رو را از مسائل مهم بین ایران و آفریقا برشمرد و گفت: رفع مشکل نقل وانتقال مالی وپولی از زیرساخت های ضروری است. در قاره آفریقا ارتباط با کشور ها نسخه مختص خود را می طلبد و باید برنامه های متفاوت برای هر کشور و اقلیم داشت‌.

پیگیری مجدانه شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی است

رئیس‌جمهور در ادامه پیگیری مجدانه را شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی دانست وبیان کرد: برای انجام کارها باید هدفگذاری داشته باشیم. کار را باید به روز دنبال کرد و این ظرفیت‌های برای قاره آفریقا و ما مهم است. باید زمان‌بندی انجام کارها را محدود کنیم.برنامه کار با زمانبندی دقیق انجام شود. پیگیری مجدانه شرط موفقیت در کار اقتصادی است. به همکاران در وزارت‌خانه‌های مختلف به ویژه وزارت امور خارجه و وزارت صمت اعلام کرده‌ام که شرط موفقیت در شناخت، انعقاد قرارداد، حل مسائل زیرساختی و دستیابی به اهداف اقتصادی پیگیری مجدانه موضوع به صورت روزانه است.

گفتنی است، دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا امروز جمعه هفتم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور نمایندگانی در سطح مقامات عالی کشورهای آفریقایی از جمله وزرای اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی برگزار شد.

منبع: ایرنا

ادامه دارد...

کد خبر: 1228462 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • اجرای ۹۶ درصد از مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام
  • ۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌
  • «کارگران» رزمندگان عرصه اقتصادی هستند
  • مصوبات سفر رئیس‌جمهور به دامغان اطلاع رسانی عمومی شود
  • مصوبات سفر رئیس جمهور به دامغان اطلاع رسانی عمومی شود
  • شهید مطهری الگوی نخبگان فکری جبهه انقلاب است
  • سازمان ملل و مجامع بین‌المللی موجود، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند
  • رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب به نفع روسیه نیست
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)