Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@23:32:10 GMT

ته‌لنجی، تعیین تکلیف شود

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۴۷۳۴۸

ته‌لنجی، تعیین تکلیف شود

ایسنا/بوشهر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: بخش زیادی از مردم این استان در زمینه تجارت دریایی مشغول به فعالیت هستند که باید این موضوع تعیین تکلیف شود.

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه بوشهر اظهار کرد: اقدامات سازمان انرژی اتمی برای خدمات‌دهی به محیط پیرامونی شایسته تقدیر است و امروز شاهد افتتاح و اجرای چند پروژه مهم در بوشهر بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به استقرار صنایع مختلف از شمال تا جنوب استان بوشهر تاکید کرد: باید چنین اقدامات از سوی سایر صنایع برای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و توجه به محیط پیرامونی وجود داشته باشد.

امام جمعه بوشهر با تقدیر از تلاش سازمان انرژی اتمی برای اجرایی شدن آب‌شیرین کن ۷۰ هزار متر مکعبی نیروگاه اتمی بوشهر تاکید کرد: تامین آب شرب پایدار یکی از نیازهای اساسی در استان بوشهر است.

وی با تقدیر از تلاش‌های دولت طی یک سال گذشته برای تامین آب در استان بوشهر افزود: یکی از مطالبات اصلی مردم استان بوشهر تامین آب شرب پایدار است که در این راستا سند چشم انداز تامین آب بوشهر نوشته شده است.

آیت‌الله صفایی بوشهری توسعه و افزایش ظرفیت شیرین‌سازی آب دریا در استان بوشهر را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: باید این چالش تاریخی استان بوشهر در زمینه تأمین اب رفع شود.

وی یکی دیگر از مطالبات استان بوشهر را اتصال به خط ریل سراری عنوان کرد و افزود: تکمیل بزرگراه بوشهر به شیراز باعث اتصال استان بوشهر به خط ریل سراسری می‌شود که این موضوع مهم باید جدی‌تر دنبال شود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تاکید بر حل موضوع ته‌لنجی، افزود: بخش زیادی از مردم این استان در زمینه تجارت دریایی مشغول به فعالیت هستند که باید این موضوع تعیین تکلیف شود.

وی اضافه کرد: تامین اعتبار لازم برای عرصه آموزش و فرهنگ از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر فرهنگ در جامعه‌ای با مشکل مواجه باشد آن جامعه دچار فروریزی می‌شود.

صفایی بوشهری با اشاره به اینکه ضریب حوادث و بلایای طبیعی مانند سیل در استان بوشهر بالا است ادامه داد: اعتبار بالایی صرف جبران خسارت‌های ناشی از آن به مردم می‌شود، در حالی که اگر یکبار حتی نیمی از آن هم صرف اقدامات پیشگیرانه شود شاهد تکرار این حوادث نخواهیم بود.

وی ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان بوشهری را دیگر مساله مهم این استان دانست و تاکید کرد: استخدام نیروی‌های بومی در مراکز اشتغال آفرین مانند صنایع نفت و گاز مستقر در استان باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هفته دولت استان بوشهر تامین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۷۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه‌ باشد، گفت: چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز هشتم اردیبهشت در دیدار با رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و گفت: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مسئله چای سنواتی نباید موجب خدشه‌دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی، حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان کرد و افزود: اراده همه مسئولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع شود.

وی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده، خاطرنشان کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

رئیس‌کل دادگستری گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم »، افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه
  • تعیین تکلیف شهریه پودمان فرهنگیان ۱۴۰۳