Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضرت آیت الله حاج شیخ محمدعلی ناصری دولت آبادی، در سال ۱۳۰۹ هجری شمسی در شهر دولت آباد برخوار استان اصفهان درخانواده ای مذهبی دیده به جهان گشودند؛ به طوری که پدرشان، زاهد متقی، حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ محمدباقر ناصری ازجمله عالِمان فرهیخته دوران خود بود که محضر بزرگانی چون علامه آخوند کاشی و جهانگیر خان قشقایی را به خوبی درک کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله شیخ محمدعلی ناصری، از استادان برجسته اخلاق و از دلدادگان حضرت مهدی (عج) بودند که سال ها در مسجد کمرزرینشهر اصفهان به سخنرانی درمورد شخصیت امام عصر(عج) پرداختند.

پس از گذراندن تحصیلات خود در شهر دولت آباد و ورود به حوزه علمیه اصفهان، در ابتدای دوران نوجوانی شان به همراه پدرشان راهینجف شدند و در مدرسه صدر نجف به ادامه تحصیل پرداختند.

ایشان در محضر بسیاری از استادان زمان به علم و تحصیل پرداختند که از آن جمله می توان به مرحوم آیت اله مدرس افغانی، آیت اللهمجتبی لنکرانی،آیت الله حاج شیخ عبدالکریم کرونی اصفهانی، آیت الله حاج شیخ محمد حسین دهاقانی، آیت اله شیخ صدر، آیت اللهسید عبدالهادی شیرازی، امام خمینی(ره)، آیت الله العظمی حاج سید ابوالقاسم خویی، محمد کوفی، سید محمد کشمیری، شیخ عباسقوچانی، سید هاشم حداد و سید جمال‌الدین گلپایگانی و...اشاره کرد و همچنین، با شخصیت های برجسته عرفانی و اخلاقی چون؛علامه طباطبایی، محمداسماعیل دولابی، حاج عبدالرضا گردعاوی، مولوی قندهاری ارتباط داشتند و در طول سفرهای خود به قم، محضرمرحوم آیت الله بهجت رحمت الله علیه می رفتند و به همین دلیل، حجت الاسلام والمسلمین علی بهجت، فرزند حاج آقا بهجت در اینخصوص فرموده اند که هیچ کس مثل آیت الله محمدعلی ناصری با آیت الله بهجت نشست صمیمانه نداشته اند.

آیت الله ناصری به امر استاد خود، آیت‌الله سید محمد کشمیری به اصفهان بازگشتند و به تدریس فقه و اصول و تفسیر قرآن و تربیتنفوس مستعد پرداختند و شاگردانی را هم تربیت کردند و به تألیف کتاب ها و فعالیت های دینی و مشارکت در ساخت مراکز بهداشتی ودرمانی پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاد اخلاق شهر اصفهان تحصیل آیت الله شیخ محمد حاج شیخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۸۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند

ایسنا/لرستان مسؤول نهاد رهبری دانشگاه لرستان گفت: اساتید و معلمان، سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند و تربیت مطلوب دانشجو و دانش‌آموز مبتنی بر مفهوم قرآنی رحمانیت است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید مؤیدی امروز (دهم اردیبهشت ماه) در آیین تجلیل از برترین‌های آموزشی عضو هیأت علمی و اساتید پیشکسوت که به‌مناسبت روز معلم در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد، بیان کرد: نقش استاد و معلم در هدایتگری بشر، یک نقش مورد تأکید در تعالیم دین اسلام است.

وی اظهار کرد: استاد و معلم، صاحب ویژگی‌های مهربانی، دلسوزی و روزی‌دهنده براساس مفهوم قرآنی «رحمان» است.

مؤیدی معتقد است: اگر بخواهیم به وضعیت ایده‌آل برسیم که در آن، استاد و معلم بتوانند همه‌جانبه بر دانشجو و دانش‌آموز تأثیرگذاری عمیق و پایدار از نظر تربیتی داشته باشند، باید استاد و معلم، ویژگی رحمانیت نسبت به دانشجو و دانش‌آموز داشته باشد که یک مفهوم مهم قرآنی است.

او افزود: تعلیم و تربیت یک امر خطیر و سنگین است، تعالیم دین اسلام و رهنمودهای امامین انقلاب همواره باید چراغ راهنمای ما در این عرصه باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهید مطهری جوابگوی مسائل و نیاز‌های جامعه بود/ سیره شهید مطهری در برنامه‌های هفته معلم بازگو شود
  • شهید مطهری (ره) جوابگوی مسائل و نیاز‌های جامعه بود
  • تقویت و ترویج آثار شهید مطهری موجب بصیرت افزایی
  • اگر مطهری و مبارزه او با تحجر ادامه داشت...
  • لزوم ترویج روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی در جامعه
  • مطهری امام
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است
  • ورزشکار جوانمرد هرگز زیر بار زور نمی رود
  • روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی باید در جامعه ترویج شود