Web Analytics Made Easy - Statcounter

دارنده مدال طلای المپیاد نجوم و اختر درباره حضور در این المپیاد جهانی صحبت‌های جالبی را مطرح کرد.

 

 

به گزارش ایران اکونومیست : سپهر سلامت، دارنده مدال طلای المپیاد نجوم و اختر گفت: مسابقات المپیاد امسال که در هند برگزار شدند، نسبت به سال‌های گذشته خصوصا چند سال اخیر در سطح سوالات و موضوعات دیگر بسیار سخت‌تر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: آزمون نجوم هر سال در ۳ بخش اصلی برگزار می‌شود. یک بخش تئوری است که سوال‌های فیزیکی و اختر فیزیکی روی کاغذ و با فرمول و عدد باید حل شوند که بسیار نسبت به سال‌های گذشته متفاوت و سخت‌تر بود.

او ادامه داد: قسمت دیگر، بخش رصد بود که نسبت به سال‌های گذشته بسیار متفاوت‌تر بود و برای بچه‌های ما نیز کمی سخت‌تر بود. حالا این سخت بودن آیا چیز خوبی برای ما است یا خیر به کشور‌های دیگر و عملکرد آن‌ها بستگی دارد که می‌توانم بگویم سخت شدن این بخش برای تیم ما نکته‌ای مثبت بود و همین موضوع نیز باعث شد که تعداد مدال‌های ما نیز بیشتر شود.

او ادامه داد: بخش دیگر این المپیاد نیز قسمت تحلیل داده‌ها بود که سوال‌های تئوری را با داده‌های رصدی و فیزیکی ترکیب می‌کنند که آن هم سختی‌های خود را داشت.

او گفت: این المپیاد ۴ آزمون بود که بخش رصد در ۲ عنوان عملی و تئوری برگزار شد و ۲ بخش دیگر هم داشت.

 سلامت درباره دلایل موفقیت خود گفت: خودم در این مسیر تلاش زیادی داشتم و خانواده نیز کمک‌ فراوانی برای من بودند. مدرسه نیز تاثیرگذار بود. البته مربیانمان نیز بسیار در این موفقیت دخیل بودند و به تمامی بچه ها برای این المپیاد کمک کردند.

او ادامه داد: خیلی از بچه‌هایی که در نجوم و سایر المپیاد‌ها هستند؛ چندان به سمت رشته‌های خود و یا علوم پایه نمی‌روند و اکثرا جذب رشته‌های مهندسی می‌شوند.

او گفت: اما شرایط مطلوب می‌شود که اگر امتیازات و شرایطی برای بچه‌های المپیادی فراهم می کردند که این بچه ها راحت‌تر بتوانند وارد رشته‌های علوم پایه بشوند.

سلامت درباره هدف خود گفت: هدفم این است که دانشمند بشوم و در رشته‌های فیزیک و یا ریاضی در مسیر علم حرکت کنم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۱۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برترین‌های المپیاد ورزش کارگری استان تجلیل شدند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، در دومین المپیاد ورزش کارگری استان یزد، ۶ هزار کارگر مرد و زن یزدی از ۶۶ واحد تولیدی استان در رشته‌های طناب زنی، پرتاب توپ، دو سرعت و قوی‌ترین مردان به رقابت باهم پرداختند.
دومین المپیاد ورزش کارگری استان از مهرماه ۱۴۰۲ با هدف ترویج بیشتر فرهنگ ورزش در بین کارگران استان یزد آغاز شد و تا اسفندماه ادامه داشت.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تجلیل از برترین‌های المپیاد ورزش کارگری استان یزد
  • برترین‌های المپیاد ورزش کارگری استان تجلیل شدند
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است