Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، به نقل از العربیه، دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه و نخست وزیر سابق این کشور در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فرانسوی "LCI" گفت که روسیه آماده است تا تحت شرایط خاصی با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین گفتگو کند.

مدودف گفت: لغو عضویت اوکراین در ناتو اکنون حیاتی است، اما واقعا برای صلح کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توقف جنگ
وی افزود که روسیه تا رسیدن به اهدافش به عملیات خود ادامه خواهد داد.

معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه تاکید کرد که عملیات کشورش در اوکراین با هدف جلوگیری از شروع جنگ جهانی سوم و نابودی جهان است.

وی گفت: امیدوارم وارد جنگ جهانی سوم نشده باشیم و اوضاع تا کنون تحت کنترل است.  اگرچه اگر نگاهی به کتاب مقدس بیندازیم که گفته شده "اولین فرشته شیپور خود را به صدا درآورد و تگرگ و آتش آمد" باید گفت حداقل فرشته اول در شیپور خود دمیده، اما پایان جهان هنوز فرا نرسیده است و امیدواریم نیاید. ما باید هر کاری که می توانیم برای جلوگیری از وقوع جنگ جهانی سوم انجام دهیم و سیاست کشور ما نیز در این راستا است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه می‌گوید که می‌خواهد نازیسم را در اوکراین از بین ببرد. این درحالی است که کی‌یف و غرب مدعی هستند که این "بهانه‌ای بی اساس برای شروع جنگ" است.

روسیه و اوکراین پس از آغاز جنگ در ۲۴ فوریه، چندین دور گفت‌وگو کردند، اما هیچ پیشرفتی نداشته‌اند.

مدودف گفت: "این (مذاکرات) به چگونگی پیشرفت رویدادها بستگی دارد. ما قبلاً برای ملاقات با (زلنسکی) آماده بودیم."

او همچنین در اظهارات خود گفت که تسلیحات آمریکایی که قبلاً به اوکراین عرضه شده است، از جمله سامانه‌های هیمارس، هنوز تهدیدی واقعی ایجاد نکرده است.

وی در عین حال گفت اگر ایالات متحده تسلیحاتی بفرستد که بتواند اهدافی را در فواصل دورتر هدف قرار دهد، ممکن است اوضاع تغییر کند. به این معنا که وقتی موشکی برای مسافت ۷۰ کیلومتر پرتاب می‌شود، یک چیز است اما زمانی که فاصله بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلومتر است، یک چیز دیگر است و تهدیدی مستقیم برای اراضی روسیه خواهد بود.

سلاح هسته‌ای
مدودف در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به سوالی درباره احتمال استفاده روسیه از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی گفت: دکترین نظامی کشورمان در این زمینه مخفی نیست و سند خاصی در این باره به نام "مبانی سیاست دولت در زمینه بازدارندگی هسته ای" وجود دارد. این سند شامل 4 اصل برای استفاده از تسلیحات هسته‌ای است که شامل قرار گرفتن روسیه در معرض پرتاب موشک‌های هسته‌ای، استفاده از سلاح هسته‌ای، ضربه زدن به زیرساخت‌های فرماندهی سلاح‌های هسته‌ای یا سایر اقداماتی است که موجودیت روسیه را تهدید می‌کند. اما تاکنون چنین اقداماتی را رصد نکرده ایم.

منبع: الف

کلیدواژه: جنگ جهانی سوم هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۱۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور فرمان جنگ از ورشو!

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا- حنیف غفاری: مناقشه آتلانتیکی‌ها و مسکو به نقطه اوج خود رسیده و متعاقب وقوع جنگ اوکراین، شاهد تصاعد بحران میان طرفین هستیم. اگرچه برخی اعضای پیمان آتلانتیک شمالی در صدد مهار مناقشه و تحدید دامنه آن هستند، اما در مقابل برخی اعضا مانند آمریکا، انگلیس و لهستان نیز در صدد حفظ این گره کور و تبدیل آن به مناقشه‌ای دائمی با مسکو هستند. 

از یک سو شرایط میدانی جاری در جنگ اوکراین (خصوصا پس از تصرف باخموت و آودیوکا توسط روس ها) به گونه‌ایست که قدرت مانور میدانی کی‌یف را شدیدا تحت تاثیر قرار داده و احتمال شکست نهایی آن در جنگ را دوچندان ساخته است. از سوی دیگر، تصویب لایحه اخیر در مجلس نمایندگان آمریکا مبنی بر کمک ده‌ها میلیارد دلاری این کشور به کی یف، تل آویو و تایپه نشان داد که واشینگتن و لندن در صدد ایجاد و تشدید بحران‌های راهبردی در نقاط کلیدی و ژئواستراتژیک نظام بین الملل هستند. 

با این حال به نظر می‌رسد آمریکا متوجه عواقب و تبعات بازی خطرناک خود نیست یا درکی از مدیریت بحران‌های خودساخته در عرصه جهانی ندارد. 

اخیرا «آندژی دودا» رئیس جمهوری لهستان با اشاره به تقویت سیستم تسلیحاتی روسیه در بلاروس و کالینینگراد، گفت که کشورش برای استقرار سلاح‌های هسته‌ای ناتو آماده است. این مواضع رئیس جمهور لهستان می‌تواند نقطه آغاز یک مناقشه بسیار خطرناک و غیر قابل مهار در نظام بین الملل باشد. ورود منازعه آتلانتیکی‌ها و کاخ کرملین به حوزه هسته‌ای، به معنای رسیدن به بالاترین سطح منازعه است که قواعد موجود در حوزه بازدارندگی هسته‌ای نیز توان کنترل آن را ندارد. 

لهستان یکی از اعضای ناتو و از حامیان سرسخت اوکراین است. این کشور با بلاروس و روسیه مرز مشترک دارد. با این حال جناح شرقی ناتو ازجمله کشور‌های مجارستان و اسلواکی، خواستار تشدید دامنه نبرد با روسیه یا قرارگیری در چارچوب یک جنگ سرد جدید نیستند! 

همین مسئله، دستان لهستانی را بیشتر خواهد بست. روسیه در واکنش به این اظهار نظر، هشدار داد که در صورت این اتفاق، اقداماتی برای «تامین امنیت خود» انجام خواهد داد. 

نکته قابل تامل اینکه مواضع اخیر ورشو متاثر از هم پیمانی مطلق آن با واشینگتن و لندن در ناتو است. به عبارت بهتر، مصدر اظهارات آندژی دودا نقطه آشکارساز یک منازعه جدی است! 

رئیس جمهور لهستان این اظهارات را پس از بازگشت از سفر نیویورک مطرح کرد. او در جریان این سفر جلساتی را در سازمان ملل برگزار کرد و با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا درباره جنگ اوکراین گفتگو کرد. او همچنین در ماه مارس به واشینگتن دی سی سفر و در آنجا با «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا دیدار کرد.

از این رو مواضع رئیس جمهور لهستان، مخرج مشترک نگاه راهبردی خطرناک هر دو حزب سنتی آمریکا (دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان) نسبت به تحولات جاری در نظام بین الملل محسوب می‌شود. آیا غرب قادر به کنترل عواقب و تبعات مناقشه‌ای که به صورت خودخواسته و بر اساس توهمات خود مشغول خلق و ساماندهی آن است خواهد بود؟ پاسخ این سوال قطعا مثبت نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه
  • هشدار روسیه در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود
  • لوکاشنکو: غربی‌ها برای کنترل اوکراین، آن را به معتاد پول و سلاح تبدیل کرده‌اند
  • هشدار روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • دولت بایدن نسبت به «پیروزی اوکراین» مطمئن نیست
  • صدور فرمان جنگ از ورشو!
  • انتقاد اولیانوف از سخنان دبیرکل ناتو درباره همسایگی با روسیه
  • چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته ای استفاده نمی کند؟