Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به رونمایی از سامانه پرتابل پرتودهی گاما گفت: از ماه‌های آینده تا پایان سال ۱۴۰۲ حدود ۱۲ سامانه طراحی، ساخته و در ۱۲ منطقه نصب می‌شود.

محمد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار در بوشهر با بیان اینکه نیروگاه اتمی بوشهر با تلاش کارکنان و متخصصان داخلی به‌صورت ثابت 1020 مگاوات برق تولید و به شبکه تزریق می‌کند اظهار داشت: تولید برق در نیروگاه اتمی بوشهر منطقه و جنوب کشور پشتیبانی می‌کند و تاکنون 52 میلیارد کیلو وات ساعت برق تولید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس جمهور صرفه‌جویی نفت و مواد فسیلی از محل این میزان تولید برق را معادل 85 میلیون بشکه دانست و تصریح کرد: این میزان صرفه‌جویی نشان می‌دهد این چنین ظرفیت‌ها که از فناوری‌های نوین استفاده می‌کند یک انرژی پاک با این میزان صرفه‌جویی و کنترل آلایندگی به ارمغان بیاورد.

وی باتأکید بر تداوم توسعه ظرفیت‌های نیروگاه اتمی تصریح کرد: 2 واحد 1050 مگاواتی نیروگاه اتمی در بوشهر در حال اجراست ولی از زمانبندی عقب هستیم و تاخیر قابل ملاحظه در اجرا این 2 واحد وجود دارد، امید است بتوانیم قوی‌تر و پرسرعت‌تر حرکت کنیم و از این بعد دیگر در اجرا 2 واحد نیروگاه اتمی بوشهر تاخیر اضافه نشود و سرعت بالاتری داشته باشد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اضافه کرد: غیر این 10 هزار مگاوات تولید برق جدید از طریق نیروگاه اتمی هدف‌گذاری شده که در حال فرایند مطالعات است تا مکان‌های مناسب تعیین و تدبیر و برای سرمایه‌گذاری برنامه‌ریزی شود.

اسلامی رویکرد سازمان انرژی اتمی ایران را فعال کردن همه سرفصل‌های فناوری هسته‌ای دانست و بیان کرد: یکی از بخش‌هایی که کار بومی‌سازی، توسعه و گسترش انجام نشده بود طراحی و ساخت سامانه‌های پرتودهی گاما بود که در بخش کشاورزی و مواد غذایی نیاز مبرم کشور است.

معاون رئیس جمهور از انجام مطالعات سامانه‌های پرتو دهی گاما در سازمان انرژی اتمی خبر داد و بیان کرد: 12 قطب برای نصب سامانه پرتابل گاما در مناطق مختلف کشور طراحی شده که در اولویت برنامه‌های دولت سیزدهم قرار دارد.

وی با اشاره به رونمایی از نخستین سامانه پرتودهی چند‌منظوره گاما بیان کرد: سامانه گاما محصولات غذایی، کشاورزی و صنعتی که نیاز به پرتودهی دارد ضمن کمک به امنیت غذایی و سلامت آفت‌پذیری‌های محصولات از بین می‌برد و انبارمانی آن‌ها را افزایش می‌دهد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه سامانه پرتودهی چند‌منظوره گاما در فرایند مهندسی دقیق و با حرکتی جهادی در مدت 10 ماه طراحی با الگویی پیشرفته ساخته و رونمایی شد افزود: از ماه‌های آینده تا پایان سال 1402 حدود 12 سامانه طراحی، ساخته و در 12 منطقه نصب می‌شود و تا 3 سال آینده کل کشور را تحت پوشش قرار می‌دهد.

اسلامی این سامانه را از برکات فناوری هسته‌ای دانست و با بیان اینکه این سامانه خدمتی ماندگار برای فعالان اقتصادی و زندگی مردم است خاطر نشان کرد: سامانه گاما در زندگی مردم، معیشت خانوار و اقتصاد ملی تاثیرگذاری مستقیم دارد.

190/

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان انرژی اتمی ایران نیروگاه اتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها


به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از خانه ملت، سیدشمس الدین حسینیدر تشریح نشست کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس، به منظور بررسی نحوه اجرای قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار‌ها افزود: براساس گزارش دبیرخانه، در برخی دستگاه‌ها، مجوز‌ها ناقص صادر می‌شود که ارزیابی اولیه حکایت از این دارد که این دستگاه‌ها حکم تبصره (۱) ماده (۷) قانون اصل ۴۴ درخصوص شرایط صدور مجوز‌ها را اجرایی نکردند که وزارتخانه‌های بهداشت، صمت و فرهنگ از این دسته است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: برخی دستگاه‌ها نیز برخلاف تبصره (۳) ماده (۷) قانون اصل ۴۴ خارج از درگاه ملی، مجوز‌ها را ثبت می‌‎کنند که از این جمله می‌توان به وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه، قوه قضاییه، بخش‌های معدن و تجارت خارجی وزارت صمت، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و نیز معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و بخش‌هایی از وزارت فرهنگ اشاره کرد.

وی با بیان اینکه گزارش ما به تفکیک دستگاه‌ها قابل رصد است و مقرر شد دیوان محاسبات به این موضوع ورود و به ترک فعل دستگاه‌ها رسیدگی کند، افزود: در مجموع در حوزه‌های مختلف، پیشرفت متفاوت بوده است؛ به طور مثال می‌توان گفت در مجوز‌های مربوط به کسب و کار‌های خانگی پیشرفت قانون محسوس‌تر است، در حوزه‌های صنفی پیشرفت بالغ بر ۹۰ درصد است، اما در حوزه برخی دستگاهی در بهترین حالت می‌توان گفت که قانون ۵۰ درصد پیشرفت داشته است که وظیفه دولت در این زمینه سنگین‌تر است به ویژه با توجه به اینکه در نشست سال گذشته رهبر معظم انقلاب با فعالان اقتصادی، ایشان یکی از پیش‌نیاز‌های توسعه و رونق تولید را بهبود محیط کسب و کار اعلام کردند، کما اینکه امسال نیز سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است و اگر فضای کسب و کار از جمله صدور محوز‌های کسب و کار فضای مناسبی نباشد، نمی‌توان انتظار حضور مردم را داشت.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه نیاز است هیئت وزیران و دولت در این راستا پیشگام شود، گفت: اگرچه قانون اثر خود را می‌گذارد، اما زمانیکه ما شکایت‌ها از چگونگی مجوز‌ها را بررسی کردیم مشخص شد از ۲ میلیون و ۵۱۲ هزار درخواست مجوز حدود یک میلیون و ۶۳۰ هزار مجوز صادر شده، اما باید توجه داشته باشیم که در بسیاری از این موارد نیز ما با تاخیر در صدور مجوز‌ها روبه رو بودیم؛ اگرچه براساس این قانون صدور مجوز‌ها تا حدی شفاف شده، اما ملاحظه می‌کنیم در ۹۳ درصد از موارد ما با تاخیر در صدور مواجه بودیم که نیازمند اصلاح است.

حسینی تصریح کرد: به تدریج سامانه شکایت‌ها نیز درحال شکل‌گیری است؛ در مراحل صدور حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مجوز حدود ۲۰ هزار شکایت ثبت شده است امادر زمینه اینکه چه میزانی از این شکایت‌ها به نتیجه منجر شده، ضعف وجود دارد و باید این موضوع تقویت شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: مشاهده شده که برخی دستگاه‌ها شرط یا مدرکی اضافه بر آن چیزی که در درگاه ملی مجوز‌ها ثبت شده از متقاضی درخواست می‌کنند که جرم است و از دستگاه‌های نظارتی می‌خواهیم به این موضوع ورود کنند. همچنین برخی ثبت‌نام‌ها برای صدور مجوز‌ها خارج از درگاه صورت می‌گیرد یا از افراد درخواست می‌شود به صورت حضوری مدارک را تحویل دهند که این اقدام نیز جرم است؛ تحویل کاغذی یا استعلام به متقاضی و رد بی دلیل و سلیقه‌ای درخواست متقاضیان نیز جرم است.

دیگر خبرها

  • آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سفر «گروسی» به ایران را تأیید کرد
  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • کمالوندی: گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • چرا هنوز با موجودات فضایی ارتباط برقرار نکرده‌ایم؟
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌