Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-01@17:15:03 GMT

منبع: Abcnews

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۵۲۷۲۴

منبع: Abcnews

درحالیکه دولت جو بایدن رییس جمهوری آمریکا اعلام کرده مقدار کافی واکسن آبله میمون در دسترس است اما مقام های بهداشتی این کشور گفته اند که واکسن به افراد آسیب پذیر که اغلب در میان سیاه پوستان هستند، تزریق نمی‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، شبکه آمریکایی ای‌ بی‌ سی نیوز با استناد به آمار مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها گزارش داد که فقط حدود ۱۰ درصد از واکسن های آبله میمون در اختیار افراد سیاهپوست قرار می‌گیرد درحالیکه این قشر یک سوم مبتلایان را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، آمار جدید ۱۷ ایالت و دو شهر جزئیات بسیار جامعی از کسانی نشان می‌دهد که دو دوز از این واکسن را دریافت کرده اند. چنین نابرابری‌هایی پیشتر در چندین ایالت و شهر گزارش شده است.

ایوان لابوردز مدیر آموزش بهداشت جهانی در یک مرکز بهداشتی در نیواورلئان، گفت: این شکاف بازتابی از نابرابری است که در طول همه‌گیری کرونا نیز مشاهده شد. زمانی که گروه‌های نژادی خاص سهم زیادی از موارد ابتلا را داشتند اما بخش کوچک‌تری از این افراد در ابتدا واکسن دریافت می‌کردند. 

وی با نگرانی از اینکه این مساله در مورد واکسن آبله میمون نیز فراگیر شود، افزود: اگر دقت نکنیم، همین مساله درباره آبله میمون خواهد افتاد. 

کیتلین ریورز کارشناس دانشگاه جان هاپکینز ابراز داشت اطلاعات در دسترس نشان می‌دهد که مردان سیاهپوست سهم فزاینده‌ای را در میان موارد ابتلا به آبله میمون دارند. 

دولت بایدن روز جمعه اعلام کرد که مقدار کافی واکسن آبله میمون برای ارائه اولین دوز به گروه‌هایی که بالاترین خطر ابتلا را دارند، وارد شده است. اما بر اساس اطلاعات به دست آمده، حدود نیمی از دریافت کنندگان واکسن سفید پوست، تقریبا ۲۵ درصد اسپانیایی زبان و سهم آسیایی‌ها و سیاهپوستان نیز هر کدام ۱۰ درصد بود.  

تبعیض نژادی در سطح ملی بازتاب دهنده آمارها در جورجیا، کارولینای شمالی، شهر نیویورک و واشنگتن دی سی است که در این ۴ ناحیه مردان سیاهپوست بیشترین مورد ابتلا را تشکیل می‌دهند اما سهم پایینی از دریافت واکسن دارند.

به نوشته شبکه ‌ای‌بی‌سی نیوز، ایالات متحده آمریکا با بیش از ۱۶ هزار مورد ابتلا به آبله میمون، بیشترین موارد ابتلا در جهان را دارد. 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: تبعیض نژادی ، ایالات متحده آمریکا ، دولت بایدن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تبعیض نژادی ایالات متحده آمریکا دولت بایدن آبله میمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۲۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سرهنگ حسن ابوالحسینی گفت: در پی شکایت یک شهروند یزدی به پلیس فتا مبنی بر کلاهبرداری دریافت وام، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی با مشاهده کانال تلگرامی دریافت وام بدون ضامن، مبلغ یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال به شماره حساب اعلام شده واریز کرده و پس از آن وی دیگر جواب شماره تلفن داده نشد. 

رئیس پلیس فتا افزود: با انجام تحقیقات بیشتر و اقدامات پلیسی توسط کارشناسان این پلیس، متهم که در یکی از استان‌های غرب کشور ساکن بود، شناسایی شد و با هماهنگی مقام قضایی به پلیس فتای استان یزد انتقال یافت. 

ابوالحسینی خاطرنشان ساخت: متهم در مواجهه با مستندات و مدارک جمع‌آوری شده از سوی کارشناسان ضمن اقرار به جرم خود، اعتراف کرد که با درج آگهی در شبکه‌های اجتماعی با موضوع وام بانکی، از شهروندان کلاهبرداری می‌کرده است. 

وی هشدار داد: برای دریافت وام حتما به بانک مراجعه کرده و به هیچ عنوان به تبلیغاتی که شبکه‌های اجتماعی می‌شود اعتماد نکنند، چرا بانک‌ها هیچگونه تبلیغاتی در فضای مجازی برای فروش وام یا تسهیلات بانکی ندارند و این تبلغات از سوی کلاهبرداران منتشر می‌شود. 

رئیس پلیس فتا از شهروندان خواست هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • ۵ «آخرالزمان» تماشایی که در سال ۲۰۲۴ خواهیم دید!
  • ببینید | تصاویری دیدنی از قلدربازی میمون برای ۲ مار کبری
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • بدقولی دوباره پرسپولیس به گل‌محمدی
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • (ویدئو) لحظه عجیب گرفتار شدن میمون در دهان کروکودیل
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام