Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان استاندار سمنان از پایان تعطیلی واحدهای صنعتی و تولیدی استان در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: در یک سال اخیر هیچ واحد صنعتی در استان تعطیل نشده است.

سیدمحمدرضا هاشمی ۵ شهریورماه در آیین افتتاح پروژه‌های هفته دولت شهرستان گرمسار اظهار کرد: در دولت آیت الله رئیسی و طی مدت فعالیت دولت سیزدهم، نه تنها واحد صنعتی یا تولیدی استان تعطیل نشده، بلکه تعداد ۴۵ واحد راکد نیز راه‌اندازی و به چرخه تولید بازگشته و به همین دلیل برای ۱۳۰۰ نفر شغل ایجاد شده است و به همین واسطه نرخ بیکاری استان به کمترین‌ میزان خود طی ۱۰ سال گذشته رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما باید منش شهید رجایی و مکتب حاج قاسم سلیمانی را در راستای گره‌گشایی از مشکلات مردم به کار بگیریم افزود: امروز به برکت خون شهدا و برکت نعمت ولایت، ابرقدرت های دنیا در برابر عزت، اقتدار و عظمت مردم ایران زانو زدند.

فرهنگ‌ ایثار و شهادت و نعمت ولایت و امنیت امروز باعث شده تا نظام‌ جمهوری اسلامی‌ به‌ توفیقات ارزنده دست یابد.

وی تصریح کرد: در یک‌سال از عمر با برکت دولت سیزدهم، در حوزه‌های بیمه رایگان سلامت، تامین واکسن کرونا، پرداخت بدهی دولت به بانک‌ مرکزی، کنترل تورم، فروش نفت، مردمی کردن یارانه ها و سایر موارد از این دست اقدامات ارزنده ای صورت گرفت.

استاندار سمنان با بیان اینک با اجرای طرح اقتصادی جدید دولت، پرداخت یارانه ار ابتدا به انتهای زنجیره رسیده است خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی به جهت احداث بالغ بر ۳۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در شهر جدید ایوانکی از دیگر اقدامات ارزنده در دولت سیزدهم است که در حال اجراست.

وی با اشاره به سفر سال قبل رئیس جمهور به استان گفت: به برکت سفر رئیس‌جمهوری به استان، ۶ هزار و ۵۰۰ فقره وام قرض‌الحسنه ۱۵ میلیون تومانی به متقاضیان پرداخت و ۵ هزار فقره تسهیلات دیگر نیز در آینده پرداخت خواهد شد.

استاندار سمنان ادامه داد: همچنین بالغ بر ۵ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض از محل سفر رئیس‌جمهوری به استان به مردم پرداخت شد.

هاشمی با اشاره به افزایش قیمت گندم از سوی دولت تصریح کرد: با افزایش خرید قیمت تضمینی گندم توسط دولت، تا کنون بیش از ۹۲ درصد مطالبات کشاورزان در سال جاری پرداخت شده و ۵۵ درصد خرید گندم افزایش یافته است که از اقدامات ارزنده دولت است.

وی یادآوری کرد: اعتبار بیش از ۹۲ پروژه عمرانی که در هفته دولت سال جاری افتتاح می شود، از محل سفر ریاست‌ جمهوری تامین شده است.

وی گفت: با توجه به تصمیم دولت آیت الله رئیسی، مبنی بر عدم کلنگ زنی پروژه‌های جدید و تکمیل پروژه های گذشته، در هفته دولت امسال صرفا طرح‌های شهرداری ها و بخش خصوصی کلنگ‌زنی خواهد شد.

عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان با اشاره به تلاش های دولت برای فعال‌سازی واحدهای تعطیل و نیمه‌تعطیل خاطرنشان کرد: در دولت آیت الله رئیسی و طی مدت فعالیت دولت سیزدهم، نه تنها واحد صنعتی یا تولیدی استان تعطیل نشده، بلکه تعداد ۴۵ واحد راکد نیز راه‌اندازی و به چرخه تولید بازگشته است که به همین دلیل برای ۱۳۰۰ نفر شغل ایجاد شده است و به همین واسطه نرخ بیکاری استان به کمترین‌ میزان خود طی ۱۰ سال گذشته رسیده است.

استاندار سمنان اظهار کرد: در بحث ارتباط چهره به چهره با مردم و حضور در شهرها، مناطق و روستاها در استان، بیش از ۲۴۰ مورد سفر شکل گرفت و ۱۸۰ مورد ارتباط تلفنی سامد برقرار شد که استان سمنان را در کشور به استان پیشرو تبدیل نموده است.

وی با اشاره به رویکرد مردمی این دولت گفت: امروز بالاترین رمز موفقیت و بهترین راه مبارزه با دشمنان، مردم داری است که باید تلاش کنیم با کار جهادی و شبانه روزی در راستای افزایش رضایتمندی مردم گام برداریم.

هاشمی افزود: ۹۲ درصد اعتبارات تخصیص یافته ی نقدی عمرانی سفر ریاست جمهوری به استان تاکنون جذب و در استان هزینه شده است.

وی تصریح کرد: در طی هفته دولت ۵۶۴ پروژه عمرانی با اعتبار ۱۵۰۱ میلبارد تومان و ۳۴ پروژه اقتصادی با اعتبار ۵۰۵ میلیارد تومان ، جمعا به میزان ۶۰۰ پروژه با اعتبار کلی دو هزار و هفت میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید که برای ۴۴۴ نفر شغل ایجاد می کند.‌

هاشمی افزود: تعداد پروژه های عمرانی قابل بهره برداری در هفته دولت امسال به تعداد ۵۶۴ پروژه در مقایسه با ۲۸۴ پروژه که در هفته دولت سال ۱۴۰۰ به بهره برداری رسید از رشدی معادل ۹۸ درصد برخوردار است.‌

  استاندار سمنان عنوان کرد: پروژه های عمرانی قابل بهره برداری امسال با اعتبار ۱۵۰۱ میلیارد تومان در مقایسه با اعتبار طرح های بهره برداری شده در هفته دولت سال قبل به میزان ۴۸۸ میلیارد ریال ، از رشد ریالی معادل ۲۰۷ درصد برخوردار است.‌

استاندار سمنان با اشاره به تلاش های دولت برای پایداری شبکه برق و انرژی گفت: فعالیت ها در راستای تامین برق مورد نیاز مردم و عدم قطعی برق در تابستان از اقدامات ارزنده دولت سیزدهم در تابستان سال امسال بود.

این مقام ارشد اجرایی ادامه داد: در بحث تامین برق شهرک های صنعتی استان اقدامات در دست انجام است.

وی اضافه کرد: پروژه احداث فیدرهای ورودی و DG در پست برق شهید احمدی شهرک صنعتی گرمسار امروز در راستای تقویت زیرساخت های برق در شهرک صنعتی و تامین برق واحدهای تولیدی و صنعتی به بهره برداری می رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی استاندار سمنان گرمسار تعطیلی واحدهای صنفی احیا واحدهای صنعتی سیدمحمدرضا هاشمی هفته دولت اقدامات ارزنده استاندار سمنان میلیارد تومان تولیدی استان هفته دولت دولت سیزدهم بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۳۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور از انتشار گزارش ملی مشارکت مردمی و فرهنگ اقتصادی ایرانیان مبتنی بر جدیدترین داده‌های پژوهشی و پیمایشی در مرکز رصد فرهنگی کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد اصغری در این رابطه توضیح داد: در این گزارش جامع، نگرش ایرانیان به وضعیت رفاهی جامعه، درک طبقاتی، عدالت اقتصادی، کار و سرمایه‌گذاری، دولت و بازار، مالیات، حمایت از تولید داخلی، رفاه و تجمل، سرمایه‌گذاری خارجی، اعتماد و امید اقتصادی پرداخته شده است.

وی افزود: این گزارش بر اساس جدیدترین داده‌های پیمایش‌های ملی و افکارسنجی‌های معتبر درباره مسائل اقتصادی تدوین شده و تلاش بر این بوده تا نگاهی روشن و قابل اتکاء از وضعیت نگرش‌های اقتصادی مردم ایران ارائه شود.

اصغری گفت: مهم‌ترین محورهای این گزارش ملی، شامل مواردی همچون اهمیت کار و تلاش فردی در فرهنگ عمومی، ارزش کار تولیدی در فرهنگ ایرانیان، کاهش سوددهی کار تولیدی در نگرش عمومی، حمایت هنجاری از تولید داخلی، نگرش مثبت به مالیات و نگرش منفی به شیوه مالیات‌گیری، اهمیت اقتصاد دولتی در نگرش مردم، اعتماد و مشارکت اقتصادی و در نهایت تحلیل وضعیت امید اقتصادی ایرانیان است.

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، اظهار کرد: توجه به داده‌های نگرشی در حوزه اقتصادی می‌تواند ما را از دام کلیشه‌ها رها کند، به عنوان مثال با وجود کلیشه‌ای چون «تنبلی ایرانیان»، «دلال منشی ایرانیان» و امثال آن، اما داده‌ها نشانگر این است که کار و تلاش اقتصادی در فرهنگ عمومی ما ریشه دارد.

وی تاکید کرد: گفته می‌شود که با کاهش ارزش تولید و کار مولد، افراد مایل‌اند که کمتر کار کنند و بیشتر پول دربیاورند، حال از راه‌های واسطه‌گری، سوداگری، خرید ارز و طلا و زمین، سفته‌بازی و ... اما داده‌ها نشان می‌دهند که فرهنگ عمومی هنوز هم به‌ لحاظ اخلاقی از کار مولد و تلاش حمایت می‌کند. در یک پیمایش ملی در زمستان سال ۱۴۰۲ نیز اکثریت افراد معتقدند که برای کسب درآمد باید کار و تلاش کرد.

اصغری ادامه داد: با وجود آنکه روحیه و هنجار کار تولیدی در فرهنگ عمومی قوی است، اما داده‌های پیمایشی نشان می‌دهد تعداد زیادی از مردم معتقدند که پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران ابتدا دلالی و سپس تجارت از طریق واردات و صادارت است. همچنین فعالیت تولیدی صنعتی از نظر فقط ۱۰ درصد از افراد پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران است.

این پژوهشگر حوزه فرهنگ با اشاره به اینکه بین نگرش و عمل مردم در حوزه اقتصادی شکاف وجود دارد، اظهار کرد: مردم کار تولیدی و تلاش فردی را با اهمیت می‌دانند، اما در عمل انگیزه برای کار تولیدی و مشارکت واقعی اقتصادی پایین است. مردم به لحاظ هنجاری از کالای ایرانی و صنعت داخلی حمایت می‌کنند، اما رفتار خریدشان بیشتر بر اساس کیفیت کالا و قدرت خریدشان است و اگر کالای ایرانی با کیفیت باشد آن را می‌خرند.

وی با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی نقش دولت پررنگ می‌شود، بیان کرد: داده‌های پیمایش‌های ملی نشانگر اهمیت زیاد نقش دولت در تنظیم و توسعه اقتصاد کشور در ذهنیت مردم است. بر اساس برخی نظرسنجی‌ها، چیزی حدود ۸۰درصد مردم با دخالت دولت در امور اقتصادی موافق‌اند و دیدگاه عمومی این است که دولت‌ها باید در زمینه‌سازی، نهادسازی و برنامه‌ریزی اقتصاد دخالت داشته باشند. 

وی گفت: داده‌های ملی ما نشان می‌دهد که بیش از دو سوم از مردم معتقدند دولت باید بر قیمت کالاها و دستمزد کارگران نظارت داشته باشد و به فقرا با یارانه هدفمند کمک کنند. همچنین بیش از نیمی از مردم بر این باورند که اداره کارخانه‌ها باید به دست دولت باشد.

بنابر اعلام روابط عمومی شورای فرهنگ عمومی کشور اصغری در پایان افزود: توجه به داده‌های فرهنگی در حوزه اقتصاد می‌تواند به زمینه‌سازی برای تحقق منشور سال ۱۴۰۳ و پیشبرد مشارکت مردمی در تولید بیانجامد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت
  • حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت
  • ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شدند
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود