Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@11:55:45 GMT

ماجرای محیط بان کرمانشاهی به کجا رسید؟

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۵۴۹۶۶

ماجرای محیط بان کرمانشاهی به کجا رسید؟

سمیه رفیعی در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه سه سال است که حقوق و مزایای مرحوم نجفی و خانواده‌شان قطع شده بود، گفت : درخواست واضح ما از سازمان محیط زیست این است که فعلاً عجالتاً این حقوق و مزایا برقرار شود؛ این حداقل کاری است که سازمان محیط زیست باید انجام دهد.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه از پیگیری جدی برای "شهید راه خدمت" محسوب شدن محیط بان برومند نجفی و برقراری حقوق و مزایای وی خبر می‌دهد و توضیحاتی هم پیرامون چرایی قطع حقوق وی در سال‌های اخیر مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احد جلیلیان اظهار کرد: ایشان در زمان وقوع حادثه در مرداد ۱۳۹۹ قراردادی از نوع کارگری با محیط زیست داشت که به صورت سالانه تمدید می‌شد.

وی ادامه داد: با توجه به ماهیت این نوع قرارداد، تنها امکان پرداخت حقوق ایشان تا سه ماه بعد میسر بود و پس از آن، چون وی سر کار حضور نداشت امکان پرداخت حقوق هم نبود، اما مدیرکل وقت با استفاده از اختیات خود برای مدت سه ماه دیگر حقوق و مزایای ایشان را پرداخت کرد و تقریبا حقوق محیط بان نجفی تا اسفند سال ۱۳۹۹ پرداخت شد.

به گفته مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه، با توجه به ماهیتی که این نوع قرارداد دارد، با وجود پیگیری‌های صورت گرفته خصوصا از سوی محیط زیست کشور، امکان برقراری مجدد حقوق محیط بان نجفی در این مدت فراهم نشد.

جلیلیان تاکید کرد: هم اکنون طی جلساتی که با سازمان محیط زیست داشتیم و پیگیری‌هایی که انجام شده، در تلاشیم ایشان به عنوان شهید راه خدمات معرفی شود، زیرا وی در مسیر انجام خدمت دچار این حوادث شد.

وی ابراز امیدواری کرد، با شهید راه خدمت محسوب شدن محیط بان برومند نجفی، حقوق و مزایا و مقرری برای بازمانگان‌شان برقرار می شود .

منبع ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست محیط بان برومند نجفی محیط زیست محیط بان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • ۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد
  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • «طرح نفس» جان ۱۴ نوزاد کرمانشاهی را نجات داد
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است