Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از فردیس، داوود منظور، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور امروز در آیین بهره برداری از ساختمان‌های اداری در البرز، قزوین، اصفهان، کهگیلویه و بویر احمد که به صورت ویدیو کنفرانس در فردیس برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دولت و روز ‌کارمند، بیان کرد: در هفته دولت باید یکسال خدمات خالصانه دولتمردان را ارج بگذاریم و به مردم نوید دهیم دولت مردمی با تمام توان و ظرفیت به صورت شبانه روزی تلاش می‌کند گره از کار مردم باز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی افزود: نظام مالیاتی افتخاردارد با تامین منابع و وصول عادلانه مالیات از منابع مختلف دولت را در ارائه خدمات بیشتر پشتیبانی کند، دولت مقتدر دولتی است که می‌تواند خدمات گسترده در حوزه های مختلف آموزش، بهداشت، دفاع، امنیت ملی و غیره ارائه کند، دولتی است که متکی به منابع پایدار باشد و پایدار ترین درآمد برای دولت مالیات است که می‌تواند بدون دغدغه و نگرانی از تحریم ها و بدون فشار به پایه پولی کشور، دولت را در ارائه خدمات پشتیبانی کند.

این مقام مسؤول با بیان اینکه ظرفیت وصول مالیات در کشور بالاست، گفت: تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت.های حداکثری و مبارزه با فرارهای مالیاتی و استفاده از راهکارهای قانونی برای وصول مالیات بهره ببریم.

وی با مقایسه عملکرد سازمان امکر مالیاتی در امسال نسبت به سال های گذشته، اضافه کرد: امسال نظام مالیاتی بیش از سال های گذشته توانسته‌ سهم قابل توجهی از بودجه جاری را تامین کند و بیش از ۴۰ درصد از هزینه‌های دولت از محل مالیات تامین می‌شود. اینکه ما در هر ماه می‌توانیم ۴۰ هزار میلیارد از بودجه را تامین کنیم که دولت بتواند هزینه‌های جاری، پرسنلی و عمرانی را تامین کنیم مایه مباهات همکاران مالیاتی است.

منظور گفت: در سال ۹۹ میانگین وصول مالیات هرماه کمی بیش از ۱۵هزار میلیارد تومان، در سال گذشته چیزی حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان در ماه بوده و امسال ما به رکورد ۴۰ هزار میلیاردتومان میانگین مالیات در ماه دست پیدا کردیم. این امر از محل شناسایی منابع فرار مالیاتی و وصول مالیات است. در این راستا تلاش می کنیم فاصله بین مالیاتی که می‌توانیم دریافت کنیم و مالیاتی که دریافت می‌شود را به حداقل برسانیم.

وی بر لزوم تکریم مودیان مالیاتی را تاکید ورد و افزود: باید تکریم مودیان مالیاتی را به عنوان شعار محوری و رویکرد اصلی دولت سیزدهم محقق کنیم.

رئیس سازمان امورمالیاتی کشور با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از ساختمان های این سازمان ما در شهرهای مختلف فرسوده هستند، گفت: از سال گذشته یکی از امور مورد پیگیری این بوده که پروژه‌های نیمه تمام در احداث ساختمان‌های اداری را فعال کنیم و مشکلات پیمانکاری برطرف شده و تمام پروژه‌های ساختمانی ما در حال تکمیل است. 

وی اضافه کرد: امروز به برکت هفته دولت در استان‌های البرز در شهرهای فردیس و کمالشهر ، قزوین در تاکستان، اصفهان در زرین شهر و کهکیلویه و بویر احمد در یاسوج ۵ ساختمان بازیربنای ۱۵ هزار مترمربع به بهره برداری می‌رسد و تلاش می‌کنیم برای دهه فجر ۱۰ ساختمان دیگر را به بهره برداری برسانیم. ضمن اینکه به همه ادارات کل مالیاتی در کشور تاکید کردیم که بهبود، اصلاح و یا احداث ساختمان‌های اداری را مورد پیگیری قرار دهند. 

این مقام مسؤول گفت: تجهیز ادارات به امکانات خدمات الکترونیک و راه دور از مهمترین اقداماتی است که در سازمان امور مالیاتی انجام شده و تلاش کردیم مزاحمت برای مردم را به حداقل برسانیم و خدمات را از درگاه الکترونیک ارائه کنیم و جز در مواقع ضرورت نیاز به مراجعه حضوری مردم نباشد.

وی در حوزه مالیات نقل و انتقال خودرو افرادی که ی خواهند تغییر مالکیت بدهند در زمان تعویض پلاک به سامانه‌های سازمان هدایت می‌شوند و مالیات را پرداخت می‌کنند. این امر موجب شده که امسال میزان وصول مالیات از محل نقل و انتقال خودرو ۴ برابر شود. به طوریکه سال گذشته ۱۵۰۰ میلیارد میزان مالیات از محل نقل و انتقال خودرو بوده که امسال در ۳ ماه اول سال ۱۵۰۰ میلیارد تومان مالیات از این محل تحقق پیدا کرده است. رویکرد سازمان امور مالیاتی این است در همه حوزه ها خدمات مالیاتی را به صورت درگاه الکتروتبک ارائه کند. منظور با بیان اینکه با رویکرد سیستم محوری و سامانه محوری بسیاری از مالیات‌ها نیاز به مراجعه حضوری ندارند، گفت: مالیات بر خودروهای لوکس هم از سال گذسته به صورت سیستمی محاسبه، اطلاع رسانی و دریافت می‌شود. اعتراضات هم به صورت سیستمی ضبط و پیگیری می‌شود. تلاش می‌کنیم سایر مالیات‌ها از جمله مالیات بر ارث را الکترونیکی کنیم. 

وی با اعلام این خبر که ابلاغ اوراق مالیاتی از ابتدای شهریورماه امسال الکترونیکی شده است، بیان کرد: تمام ابلاغ‌های الکترونیکی اعم از برگه های تشخیص و غیره به صورت الکترونیکی ابلاغ می شود و اگر مودی پس از ۱۱ روز مراجعه نکند و برگه تشخیص را مشاهده نکند، از نظر ما ابلاغ انجام شده و نیازی به ابلاغ کاغذی نیست. 

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: بر اساس ماده ۲۱۹ قانون مالیات‌های مستقیم، تلاش می کنیم در راستای الکترونیکی شدن خدمات، از مرحله اظهار نامه تا اجرا را به صورت سامانه ای انجام دهیم، چرا که کاهش مراجعات حضوری موجب افزایش کیفیت خدمت رسانی خواهد بود.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: فرار مالیاتی درآمد ملی خزانه دولت سازمان امور مالیاتی هزار میلیارد تلاش می کنیم وصول مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۵۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد

پتروشیمی ها جزو صنایع بزرگ کشور محسوب می شوند که دولت نگاه ویژه ای به آن ها دارد. این صنایع سهم مهمی در اشتغالزایی برای کشور دارند. همچنین محصولات آن ها تحریم پذیر نیست. بنابراین، در شرایط تحریم به کمک کشور آمدند. اما در برخی موارد، شاهد بی اعتنایی پتروشیمی ها به منافع ملی هستیم.

به طور مثال، الان می بینیم که هلدینگ های بزرگ پتروشیمی از تسویه بدهی گازی خود به دولت اجتناب می کنند. این امر به معنای ناتوانی دولت در انجام وظایفش است که نارضایتی عمومی را به دنبال خواهد داشت.

حالا باید منتظر شویم و ببینیم که در کشاکش موجود بر سر بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت چه تصمیمی اتخاذ می شود. آیا همان طور که دولت خوراک این صنایع را با قیمت مناسب تأمین می کند و حمایت ویژه ای از آن ها دارد، پتروشیمی ها نیز در خدمت جامعه و جلوگیری از بروز کسری بودجه دولت خواهند بود یا خیر.

به زعم بسیاری از کارشناسان، عدم تسویه بدهی پتروشیمی ها به دولت به معنای اعمال فشار مضاعف بر مردم عادی است. نظرات محمدصادق مهرجو، کارشناس ارشد انرژی را در خصوص بدهی گازی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت و لزوم تسویه آن جویا شدیم که در ادامه می خوانید.

تاثیر بدهی گازی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها بر بودجه دولت

مهرجو در ارتباط با بدهی گازی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت خاطرنشان کرد: در زمینه بدهی های گازی پتروشیمی ها باید بگوییم، دولت در لایحه بودجه روی درآمد حاصل از فروش گاز به پتروشیمی ها حساب ویژه ای باز کرده است و دولت یک سری هزینه های قطعی دارد که باید از محل درآمدهایش تأمین شود. عدم پرداخت بدهی پتروشیمی ها، دولت را در انجام وظایفش با مشکل مواجه می کند.

این کارشناس ارشد انرژی توضیح داد: دولت هزینه های ثابتی و مصارف قطعی در تبصره هدفمندی یارانه ها دارد و در صورت عدم تحقق مجبور به استقراض خواهد شد. در نهایت اثر کسری بودجه دولت و استقراض از بانک مرکزی به صورت تورم خود را نشان می دهد و بر زندگی مردم عادی اثرگذار است، بنابراین باید موضوع بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت کاملا جدی تلقی و از راه های خاص و فوری حل و فصل شود.

 امکان ایجاد تلاطمات در ارزش سهام شرکت های پتروشیمی با برخورد قهری

وی ادامه داد: پتروشیمی ها نیز بخشی از دولت به شمار می روند و بخش هایی از صندوق های بازنشستگی وزارتخانه های دولتی در این هلدینگ ها سهامدار هستند. از سوی دیگر، این واحدهای صنعتی سهمی در اشتغالزایی و ارزآوری برای کشور و همچنین رونق بورس دارند. بنابراین، برخورد قهری با آن ها نتایج خوبی به دنبال نخواهد داشت و امکان ایجاد تلاطمات در ارزش سهام این شرکت ها ایجاد می کند.

این کارشناس ارشد انرژی توضیح داد: تمام آنچه در بالا توضیح داده شد، به این معنا نیست که پتروشیمی ها حق دارند بدهی گازی خود را به دولت نپردازند. وزارت نفت همواره تلاش کرده است خوراک مورد نیاز پتروشیمی ها را با قیمت منصفانه و با توجه به محدودیت های خاص تولیدی در کشور برای پتروشیمی ها تأمین کند. حالا که دولت به لحاظ مالی روی وصول این درآمدها حساب ویژه ای باز کرده است و برای تأمین هزینه مورد نیاز مصارف قطعی به درآمدهای حاصل از فروش گاز به این واحدها نیاز دارد، پتروشیمی ها نیز باید منصفانه به موضوع نگاه کنند و حداکثر همکاری لازم را با دولت داشته باشند.

مهرجو تأکید کرد: حل و فصل موضوع بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت یک ضرورت است. زیرا عدم پرداخت این بدهی ها در نهایت به صورت کسری بودجه و تورم خود را نشان می دهد و همه کشور به نوعی در این موضوع متضرر خواهند شد. باید در این قضیه نگاه ملی را لحاظ کرد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید
  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس
  • کشف فرار مالیاتی میلیاردی در زاهدان