Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور زنان و خانواده رییسس جمهور با تاکید بر اینکه آمار طلاق ۴ درصد افزایش پیدا کرده اظهار داشت: قبل، حین و بعد ازدواج باید مشاوره انجام شود. برنامه ای داشتیم برای اینکه از روز ثبت عقد مشاور خاصی دراختیار قرار میگیرد و سال اول رایگان و سال دوم تا چهارم یک تا ۵ رایگان است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا؛ انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه ضمن تبیین عملکرد و خدمات این معاونت اظهار کرد: خبرنگاران در صف اول جهاد تبیین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحث عدالت جنسیتی در دوره قبل ابلاغ شد ما در چند نوبت از دستگاه های مختلف و ماموران این امر گزارش کار خواستیم اما گزارش مناسبی به دلیل نبود امکانات کافی دریافت نکردیم.

وی با اشاره به اینکه در ۲۵ زمینه ۱۷۷ شاخص تنظیم شده بود بیان کرد: برخی اعتراضات بر این شاخص ها وارد شد که صحیح بود و جلسات متعددی برای بازبینی این امر برگزار شده است.

خزعلی درباره تداوم حضور زنان در ورزشگاه گفت: تصمیم گیری برای حضور زنان در ورزشگاه به عهده وزارت ورزش بوده و فشار فیفا بر این امر تاثیرگذار نبوده است.

معاون امور زنان با اشاره به بیمه زوج های نابارور عنوان کرد: مراکز خصوصی بیمه را نمی پذیرفتند درحالیکه این موضوع در قانون ذکر شده و مراکزی که افراد را تحت پوشش بیمه ناباروری قرار ندهند، مجوز داده نمی شود.

وی درباره دیر پرداخت کردن وام ازدواج به زوجین اذعان کرد: بررسی این امر توسط رییس جمهور درحال پیگیری است.

خزعلی به برنامه های این معاونت در خصوص توانمندسازی بانوان اشاره کرد و افزود: برنامه هایی در این زمینه داشته و اجرایی کرده‌ایم اما در معاونت زنان سیاست زدگی، تشریفاتی بودن و عدم اعمال قدرت برای ارائه نظرات آسیب‌هایی را وارد کرده که یکسال برای رفع آن کم است.

وی سیاست گذاری،تدوین لوایح، برنامه ریزی برای توانمند سازی بانوان سرپرست خانوار، ارتباطات مردمی، دیدار های نخبگانی و ارتباطات بین المللی را ازجمله اقدامات موثر این معاونت برشمرد و گفت: یکی از ماموریت ها مهم برنامه ریزی و رصد سایر دستگاه هاست و اگر این برنامه ریزی‌ها عملیاتی نشود با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.

خزعلی ادامه داد: در بخش لوایح اعتراضاتی درخصوص ارائه نشدن کارنامه به مادران وارد بود که رفع شد. ایجاد صندوق ضمانت اشتغال زنان سرپرست خانوار ، طراحی ارتقا ساختار مشاوران و خارج شدن از حالت تشریفاتی صاحب نظر بودن مشاوران که در تمام قوانین نظر نهایی را درمورد خانواده و‌جمعیت بدهند از جمله اقدامات ما بوده است.

معاون زنان با اشاره به تدوین برنامه جامع توانمند سازی زنان سرپرست عنوان کرد: در ۱۵ استان اعتباراتی در نظر گرفته شد و زنان کارافرین امکاناتی در اختیارشان قرار گرفت که زنان سرپرست خانوار را تحت پوشش قرار دهند همچنین پشتوانه مالی صندوق ضمانت را در این زمینه خواهیم داشت علاوه بر این برنامه‌هایی برای سلامت جسمی و روانی زنان در مناطق محروم انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰، ثبت ۲۶ چهارقلو را داشتیم خاطرنشان کرد: تلاش کردیم مسکن یا زمین در اختیار انان قرار داده شود ودر زمینه سلامت روانی و پایداری خانواده نظام مشاوره را تدوین کرده ایم.

خزعلی با تاکید بر اینکه آمار طلاق ۴ درصد افزایش پیدا کرده است اظهار کرد: قبل، حین و بعد ازدواج باید مشاوره انجام شود. برنامه ای داشتیم برای اینکه از روز ثبت عقد مشاور خاصی دراختیار قرار میگیرد و سال اول رایگان و دوم تا چهارم یک تا ۵ رایگان است.

معاون زنان با اشاره به اینکه لایحه خشونت زنان از معاونت به مجلس رفته است گفت: بیش از ۱۰ سال از دستور رهبری گذشته اما روند پیگیری این امر طولانی شده است.

وی افزود: چیزی به عنوان گشت ارشاد نداریم. پلیس امنیت اجتماعی به عنوان یکی از جرایمی که در قانون مطرح است اقدامات خود را انجام می‌دهد اما نحوه اجراشدن قانون باید بررسی شود تا کرامت بانوان حفظ شود، جلساتی با سردار اشتری داشته ایم که قرار شد تا از نظرات صاحب نطران در این زمینه استفاده شود.

خزعای در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری برنا درباره امتیازات ویژه در راستای حمایت از بانوان و افزایش مدت زمان مرخصی زایمان اظهار کرد:  درراستای حفظ خانواده اقداماتی برای هماهنگ کردن مسئولیت چندگانه زنان در دست اقدام داریم. برنامه نظامواره اشتغال زنان در سنین و شغل های مختلف چطور مورد پشتیبانی قرار بگیرند که به خانواده‌ها ضرری وارد نشود.

وی ادامه داد: افزایش مرخصی زایمان باید توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گیرد چرا که همین قدر هم به کار خانم‌ها لطمه وارد کرده است. ما باید به دنبال این باشیم که مرخصی هایی داشته باشد که حق بیمه آن‌ها حفظ شود و این مرخصی ها رتبه و پست آنان را دچار دگرگونی نکند این امر در قانون لحاظ شده اما اجرایی نمی شود.

خزعلی درباره پرداخت زنان در دوره مرخصی عنوان کرد: تعهد دادند که پرداخت از ماه اول صورت بگیرد اما در مواردی که تخلف می شود با اطلاع رسانی پیگیری خواهیم کرد. در برخی موارد ۶ تا ۹ ماه حقوق قطع می شد و با شرایط سختی رو به رو بودند.

معاون زنان بیان کرد: مرخصی ها در برخی شغل ها به خوبی اعمال نمی شود برای مثال پزشکان گلایه هایی دارند. اسیب‌هایی متوجه بانوان است  امتیازات تیغ دولبه برای بانوان است اما مشوق هایی برای کارفرماها در نظر داریم تا ضمن اینکه مرخصی ها و دورکاری ها را برای  شرایط ویژه بانوان در نظر دارتد مورد حمایت دوبت باشند.

در حال تکمیل

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مرخصی زایمان بیمه زنان زنان و خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۶۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی

سرهنگ قنبرزاده در نشست تجزیه و تحلیل تصادفات استان گفت: میزان فوتی‌ها در تصادفات درون شهری سال ۱۴۰۲ در آذربایجان شرقی نسبت به سال قبل از آن ۳۸ درصد بیشتر شده است که تبریز با ۶۰ درصد تصادفات در جایگاه اول و مراغه با ۲۰ درصد در رتبه دوم قرار دارد.

وی افزود: میزان تصادفات جرحی و فوتی در استان نگران کننده است و بر اساس آمار میزان تصادفات در سال گذشته سیر افزایشی داشته بود.

وی با بیان اینکه رنج سنی فوتی‌ها در فرودین امسال بین ۲۰ تا ۲۵ سال است افزود: در فروردین ماه سال جاری ۱۹ نفر در رنج سنی یاد شده در تصادفات درون شهری استان جان خود را از دست داده اند که ۴۰ درصد کل فوتی‌ها را شامل می‌شود که انتظارمان از والدین این است اجازه ندهند فرزندانشان بدون گواهینامه و رعایت قوانین رانندگی‌کنند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی ادامه داد: اکثر تصادفات منجر به فوت از ساعت ۱۸ به بعد اتفاق افتاده است که ۶۰ درصد کل تصادفات فروردین ماه را شامل می‌شود.

سرهنگ قنبرزاده به عوامل اصلی تصادفات منجر به فوت اشاره کرد و گفت: عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با ۹ مورد در رتبه اول و عدم توجه به جلو با ۴ مورد در رتبه بعدی قرار گرفته است

وی کنترل ترافیک را وظیفه همگانی دانست و گفت: تمام دستگاه‌ها در کنترل ترافیک و تصادفات باید به میدان بیایند و صرف حضور پلیس کافی نیست بطوریکه که در ایام تعطیلات عید به دلیل حضور دستگاه‌های مختلف میزان تصادفات کاهشی بود.

وی با انتقاد از عقب ماندگی تبریز در هوشمند سازی معابر اظهارداشت: تبریز از لحاظ هوشمندسازی معابر فقیر است بطوریکه در در بین کلانشهر‌های کشور در جایگاه‌های آخر قرار گرفته، بنابراین ضروری است مسئولین در این راستا برنامه ریزی جدی نمایند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه بخورد با تخلفات حادثه ساز افزایش یافته است گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان برخورد با تخلفات حادثه ساز ۳۸ درصد در عناوین مختلف افزایش یافته است؛ برای نمونه برخورد با تخلف تجاوز از سرعت مجاز حدود ۲۲۳ درصد افزایش یافته است

سرهنگ قنبرزاده ادامه داد: همچنین در فروردین ماه جاری ۶۵۸ مورد توقیق گواهینامه و خودرو اتفاق افتاده که ۳۳۴ مورد مربوط به دلیل نداشتن گواهینامه، ۱۵۰ مورد تخلفات حادثه ساز،۱۲۵ مورد نموره منفی و ۴۹ مورد نیز به دلیل استفاده از مواد روان گردان بود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میرهای سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • بر اساس آمار سازمان ثبت احوال؛ سال گذشته مردان بیشتر فوت کردند
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی