Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی آموزش و پرورش گفت: کانون‌های فرهنگی تربیتی به تریبون مسائل آموزش و پرورش تبدیل می‌شوند.

به گزارش ایران اکونومیست از معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، عباس مهاجر در دیدار با سرپرست معاونت اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور فراجا و با اشاره به طرح همیاران پلیس اظهار کرد: برای اجرای مطلوب طرح همیاران پلیس و فرهنگ یاران ترافیک، در سنوات گذشته اتفاقات خوبی رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیاست کلی ما در اداره کل این است که برنامه‌ها مقطعی نباشند بلکه فرآیندی باشند زیرا تربیت حاصل یک کار فرآیندی است. پلیس نیز این امر را فرآیندی پیش برده است.

مهاجر بیان کرد: در این راستا پیوستگی بین آموزش و پرورش و دستگاه‌های مختلف رخ داده است اما این ظرفیت وجود دارد که کار را گسترش دهیم.

مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی آموزش و پرورش ادامه داد: باتوجه به اینکه موضوع همیاران پلیس نمادی برای بخش‌های دیگر تربیتی است، باید الگوی جدیدی برای اجرای آن طراحی شود. ما در یک در بخش غیررسمی، برنامه‌ها را رویداد محور در کانون‌های سراسر کشور قرار دادیم و در فاز اول ۱۱۰ کانون فعال را از بین هزار و ۱۸۲کانون انتخاب کردیم تا ظرفیت کارهای فرهنگی تربیتی را احیا کنند.

وی عنوان کرد: وسعت برنامه‌ها باید کشوری باشد تا بتوانیم ۱۱۰ کانون را به یک جریان تربیتی متصل کنیم همچنین باید برای انجام اقدامات خود، یک تقویم اجرایی داشته باشیم تا پیوستگی بین برنامه‌ها وجود داشته باشد.

مهاجر تاکید کرد: باید به مفاهیمی بالاتر از مفاهیم پرخطر یعنی قانون مداری و قانون پذیری فکر و این موضوعات را برای دانش‌آموزان در طرح همیاران پلیس مشخص کنیم.

مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی آموزش و پرورش در ادامه پیشنهاد کرد شوراهای دانش‌آموزی سراسر کشور به عنوان نماد مسیولیت پذیری و قانون مداری پای کار آورده شوند تا در این امر موثر باشند.

وی همچنین خبر داد: قصد داریم کانون‌های فرهنگی تربیتی را به تریبون مسائل آموزش و پرورش تبدیل کنیم. باید اتاق فکری نیز تشکیل تا موضوعات ۱۱۰ کانون نیز در قالب همیاران پلیس مشخص شود.

یکی از شرکای راهبردی پلیس راهور، وزارت آموزش و پرورش است

سرهنگ سیروس حسن زاده سرپرست معاونت اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور فراجا نیز در این جلسه اظهار کرد: همه ما دست پرورده آموزش و پرورش هستیم و معلمان برای ما همیشه شخصیت‌های بزرگی هستند زیرا زحمات زیادی برای ما کشیدند.

وی افزود: یکی از شرکای راهبردی ما در حوزه فرهنگی اجتماعی آموزش و پرورش است و پایه بیشتر برنامه‌های ما وزارت آموزش و پرورش خواهد بود.

وی بر ضرورت تشکیل یک اتاق فکر تاکید کرد و گفت: راهبرد برنامه‌ها باید مشخص و در این راستا الگوی جدیدی طراحی شود لذا لازم است از ظرفیت نخبگان فرهنگی در این حوزه و در اتاق فکر استفاده کنیم.

حسن زاده با اشاره به اجرای طرح طلایه داران فرهنگ ترافیک ادامه داد: این برنامه در ۱۸ مهرماه در استادیوم ۱۲ هزار نفری آزادی با حضور رئیس جمهور و وزیر آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مدارس ، وزارت آموزش و پرورش ، دانش‌آموزان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش فرهنگی تربیتی همیاران پلیس برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۷۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  سعید کمانی تهیه کننده مجموعه «خط روی خط»، در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنان خود درباره شکل گیری این برنامه گفت: شکل گیری این برنامه به این شکل نبود ولی برنامه به سمت یک برنامه ترکیبی و نمایشی پیش رفت از اول قرار نبود که برنامه طنز باشد و قرار بود که کار نمایشی برنامه کمتر باشد ولی باتوجه به اینکه بحث نمایش در شبکه کم بود، کار نمایشی این برنامه بیشتر شد.

کمانی درباره انتخاب موضوعات و داستان‌ها گفت: بر اساس نیازی که خومان در جامعه احساس می‌کنیم و مسئولیتی که روی دوش خود شهروندان است مثل اخلاق، مثل احترام به بزرگتر و حقوق شهروندی، که رعایت این مسایل حاکمیتی نیست و خودمون باید رعایت کنیم، به سمت این موضوعات رفتیم و تمام قسمتهای این مجموعه از این قبیل موضوعات است.

وی گفت: مجموعه «خط روی خط» در شصت قسمت تولید شده است که ۲۰ قسمت را خانم آل اقا و ۴۰ قسمت بعدی را محمدرضا خسروی کارگردانی کردند. یکی از جنبه‌های مثبت این برنامه این است که بازیگر جدید، نویسنده و کارگردان جدید داشتند که خود اینها دست اورد این برنامه است.

کمانی درباره نقش شفیعی جم هم گفت: قرار بود شفیعی جم تا آخر برنامه همراه باشد ولی به دلایلی بیماری که داشت در آن مقطع فقط در ۲۰ قسمت همکاری کردند و بسیار انرژی خوبی داشت در کار.

کمانی درباره تولید فصل های دیگر این مجموعه گفت: تولید فصل های بعدی به استقبال و حمایت مردم بستگی دارد، امیدوارم که مردم این برنامه را دوست داشته باشند و درخواست مردم باعث تولید فصل های بعدی خواهد بود.

هومن رمضانی بازیگر مجموعه «خط روی خط» هم در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره شخصیتی که در این مجموعه دارد گفت: شخصیت یک آدم شرور و فضول را بازی می کند. 

وی افزود: وقتی متنی به بازیگر داده می‌شود دیگر آن بازیگر خودش نیست و بسته به متن و داستان بازیگر خودش را با آن شخصیت وفق می دهد.

رمضانی درباره نحوه کار کردن گفت: یک کار گروهی انجام می دهیم و کارها با مشورت با کارگردان و بقیه بازیگر ها پیش می رود .

وی گفت: هر کاری که انجام می دهیم هم نقاط مثبت دارد هم نقاط منفی، بعد از انجام کار نگاه می کنیم و نقاط منفی کار را می بینیم و تلاش می کنیم برای قسمت های دیگر ایراد هایی که وجود دارد را برطرف کنیم و همه اینها با تمرینات بیشتر میسر است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • « از خزر تا خلیج فارس»، ویژه برنامه کانون پرورش فکری بندرگز
  • نوجوانان بوشهری بر بال آهنین به سودای پرواز پرداختند
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»