Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، انجمن قلب آمریکا (AHA) در بیانیه‌ای جدید اعلام کرد شیر دادن بوسیله شیر مادر در طولانی مدت هم برای نوزاد و هم برای کودک مفید خواهد بود.

بر اساس این گزارش، سیستم ایمنی نوزاد و کودک تازه متولد شده، می‌تواند با شیر مادر تقویت شود؛ ماده‌ای که مدت هاست به عنوان یک ماده مغذی برای ماه‌های نخست زندگی مورد تصدیق و تأیید قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما کنون دانشمندان به تازگی کشف کرده اند که زنانی که دست کم در طول عمر خود یکبار از سینه‌های خود به نوزاد شیر می‌دهند، ۱۷ درصد از خطر کمتری در خصوص مواجهه با مرگ ناشی بیماری‌های قلبی- عروقی در مقایسه با کسانی قرار دارند که هرگز چنین کاری را انجام نداده اند.

این زنان همچنین ۱۲ درصد کمتر به سکته مغزی، ۱۴ درصد کمتر به بیماری قلبی و ۱۱ درصد کمتر به بیماری‌های قلبی و عروقی در طول یک دوره ۱۰ ساله پس از شیر دادن مبتلا می‌شوند.

این پژوهش تحلیلی شامل اطلاعات نزدیک به ۱.۲ میلیون زن از ۸ پژوهش بوده که بین سال‌های ۱۹۸۶ تا ۲۰۰۹ در کشور‌های استرالیا، چین، نروژ، ژاپن، آمریکا و نیز یک تحقیق چند ملیتی به انجام رسیده بود.

فواید قلبی پیشتر در کودکانی که از شیر مادر تغذیه کرده بودند، دیده شده بود. بر اساس یک پژوهش که در سال ۲۰۲۱ به چاپ رسید، مشخص شد کودکانی که حتی برای مدتی کوتاه از شیر مادر تغذیه کرده اند، در سه سالگی و در قیاس با کودکانی که هرگز شیر مادر نخورده اند، فشار خون کمتری داشته اند. در این پژوهش مشخص شد فارغ از اینکه این کودکان نوپا چه مدت از شیر مادر تغذیه کردند و آیا آن‌ها مواد مکمل تغذیه‌ای را نیز استفاده کردند یا خیر، فشار خون در این کودکان نوپایی که شیر مادر خورده بودند، پایین‌تر بود.

دکتر ماریا آویلا (Maria Avila) استادیار قلب و عروق در «دانشکده پزشکی زوکر» در شهرک همپستد نیویورک می‌گوید: شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد تغذیه با شیر مادر می‌تواند نقشی مهم در کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی داشته باشد. ما می‌دانیم که عوامل بیماری‌های قلبی – عروقی از جمله فشار خون می‌تواند در دوران کودکی آغاز شود؛ بنابراین دادن شیر مادر به نوزاد حتی برای چند روز در زمان رشد نوزاد می‌تواند آغاز خوبی برای سلامت قلب باشد.

منبع: مجله آمریکایی «U.S. News & World Report»

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شیر مادر بیماری های قلبی شیر مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۹۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا

رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، بیماری‌های قلبی و عروقی را یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان دانست و بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری برای مقابله با این چالش بزرگ تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران طی روزهای پنجم تا هفت اردیبهشت، در انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در حال برگزاری است و جمعی از برجسته‌ترین متخصصان این رشته از سراسر ایران و خارج از کشور را گرد هم آورد.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، این رویداد علمی با حضور دکتر یوسف پناهی - معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر حسین فرشیدی - معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر محمد رئیس زاده - رئیس سازمان نظام پزشکی کشور و همچنین دکتر فریدون نوحی - رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد.

دکتر فریدون نوحی - رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، در سخنرانی افتتاحیه این کنگره، ضمن ابراز خرسندی از حضور متخصصان برجسته، به اهمیت این رویداد علمی در ارتقای سلامت قلب و عروق مردم کشور اشاره کرد.

او بیماری‌های قلبی و عروقی را یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان دانست و بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری برای مقابله با این چالش بزرگ تأکید کرد.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، در طول سه روز برگزاری کنگره، سخنرانی‌های علمی متعدد و ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه بیماری‌های قلبی و عروقی ارایه می‌شود و اساتید برجسته داخلی و خارجی با محوریت موضوعات مختلفی از جمله بیماری‌های عروق کرونر، نارسایی قلبی، آریتمی‌های قلبی، بیماری‌های دریچه‌ای قلب، فشار خون بالا، کلسترول بالا، دیابت و دیگر رشته های تخصصی قلب و عروق به تبادل دانش و تجربیات خود می‌پردازند.

علاوه بر سخنرانی‌ها، پنل‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی متنوعی نیز در این کنگره تدارک دیده شده است که فرصتی برای متخصصان جهت ارتقای دانش و مهارت‌های خود در زمینه‌های مختلف قلب و عروق فراهم کرده است. بدون شک، تبادل دانش و تجربیات در این کنگره، گامی مؤثر در جهت ارتقای کیفیت خدمات درمانی و پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی در ایران خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لحظه دلهره‌آور و حساس نجات نوزاد ٣ روزه توسط اپراتور هلال احمر (فیلم)
  • بهترین زمان برای تولد نوزاد (فیلم)
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم
  • پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران